Kaç yasında evlendiniz?

21 yaşımda evlendim yani 16 haziranda 21 girdim 21 haziranda evlendim 10 aydır da evliyim iikide evliyimm

27 yaşında evlendim
çok geç demiyorum
evliliğe alışman daha da kolay oldu.
bir çok şeyi yaşamıştım
okul olsun iş hayatı olsun
gözüm kalmadı pek birşeyde.

ruh ıkızınızı bulduysanız evlılık guzel dostlar....bende 23 yaşında evlendın unıversıteyı bıtırdım bır yıl çalışmıştım sonra evlendım.....onyedı yıllık evlıyım bı oğlum var ..evlılık guzel yalnız geçer mı yıllarrrrrrrrr

eşimi 20 yaşımda tanıdım..

21 yaşımda evlendim..

23 yaşımdada bebeğim oldu..

ben 18 yaşımda tanıdım 18 yaşımda evlendim 18 yaşım bitti 19 uma girmeme 4 ay kala evlendim şimdi 22 yaşındayım ve iyiki evlenmişim diyorum

20 yaşımda evlendim
21 yaşımda boşandım

şimdi 25 im bir daha mı ???tövbeeeee

1985 doğumluyum, 16 yaşında tanıştım (2001 yılında) ve 23 yaşında evlendim (2008 yılında)
ve
iyiki onu tanımışım diyorum o benim herşeyim

20 yaşımda nişanlandım.21 yaşımda evlendim. 4 yıllık evliyim.iyiki evlenmişim.evlilik bana çok şey kazandırdı..

20 yaŞımda nıŞanlandım
22 yaŞımda evlendım
23 yaŞımda anne oldum
27 yaŞımda ıkıncı kez anne oldum
20 senelık evlıyım hıÇ pıŞman olmadım ınŞallah bndan sonrada olmam

18 yaşında evlendim
19 yaşında kızım oldu
kızım şu an 3 yaşında haziranda 4 e girecek (ellerinizden öper teyzeleri)
21 yaşında boşandım...
iyi ki boşanmışım kaydirigubbakcemile5

25 yaşımda evlendim.sabırsızlıkla anne olacağım günü belkiyorummm :1rolleyes:

21 yaşımda evlendim
23 yaşında anne oldum...
hiç pişman değilim.. keşke ilk hamileliğimde doğum yapabilseydim..o zaman 22 de anne olurdum.. Ama olsunhayırlısı

eşimi 17 yaşında tanıdım
19 yaşında evlendim ...11 senelik evliyim ve mutluyum 6 yaşında bir oğlum var onları çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…