Kaç yasında evlendiniz?

23 yasımda nıkahım oldu.. 24yasımdada düğünüm olcak .. tamamen efli olceem :lepi:

25 yaşında nişanlandım, 3 ay sonra da evlendim
nişanı öylesine yaptık zaten
30 da da doğurdum

Son düzenleme:
Evli değilim..
Ama bazen evlenmek istiyorum bazende istemiyorum...
Her iki durumdada zaten evlenmeme çok var :)
21 i bitirdim ve haka bekarım...
Hesaplarımıza göre nerden baksan bi 5 yıl var evliliğimize..(maddi olarak imkanlar,askerlik,hazırlık vs)
Ama kısmet işleri bunlar ne olucağı hiç belli olmaz.. Belki daha erken olur belki de daha geç...
Ama ne olursa olsun kısmet olurda evlenirsek iyi ki evlenmişik diyebilmeliyiz.

18 imi doldurdum tam 1 hafta sonra evlendim.hatta dün evlenme yıldönümümdü,bir hafta önce doğumgünümdü.daha ilginç bişey var yalnız kızımda geçen se benim doğumgünümde sürpriz yapıp erken doğmuştu

18imde eşimle tanıştım 19da sözlendik 23te evlendik eşimde benden bir yaş büyük ve şimdi asker(benimde hiç keşkem yok ama eşimin var bir yıl daha bekleseydik diye(

18 imi doldurmama iki ay vardı görücü usulüyle evlendim
tanışmam nişanlanmam evlenmem hepsi 1.5 ay sürdü

şuanda 26 yaşındayım 3.cocuguma hamileyim
yani bi jettgilim

eşimi çok seviyorum ama bikaç yıl sonra evlensem daha güzel olurdu

18imde evlendim 19 da anne oldum şuan 20 yim bi buçuk yaşında kızım var tabiki şuanki aklım olsa 27 den önce evlenmezdim erken evlilik zorr

27 yaşımda evlendim...ne erken ne geçti , hayattan öğrenilmesi gereken ve hayata dair yaşanması gereken herşeyi yaşadım...ama bir kızım olursa 30 una kadar vermem...:))))

28 yaşımda ...yirmi gün önce evlendim...bana kalsa 30 yaş daha uygundu...ama kısmet herşey
hiç birşeyin vakdi saati dolmadan olmuyor derdi büyükler çok doğru bir sözmüş...

25 yaşındayım...1,5 aylık evliyim:kedi: bence gayet ideal bi zaman oldu çok şükür

bede 15 yaşımda evlendim şu an 24 yaşımdayım 2 çocugum var oglum 9 yaşında kızım 3 yaşındayım yıprandım ama çocuk bambaşka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…