kaç yaşında evlenmeyi düşünüyorsunuz?

riva23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
169
2
46
İzmir
yeni evlenecek ya da evlenmiş arkadaşlar kaç yaşında evlendiniz,evlenmeyi düşünüyorsunuz? bunu merak ediyorum çünkü ben 22 yaşındayım 1-2 yıl içinde evlenmeyi düşünüyoruz etrafımdakiler erken diyor../

bnde 23 yaşındayım ama kendimce bazen düşünüyorum da 2sene falan var gibi.zaten bnce en ideali 24-25 olmalı.bnm şahsi fikrim bu tabi.kendi açımdan evliliğe hazır hssettğim zaman evlenmeye karar vermeliyim.bu da anca 2 senemi bulur diyorum

Ben hep 24 yaşımda evlenmek istiyordum 24,5 yaşında evlendim Bayanlar için 24-25 normal bir iki sene evliliğimizin tadını çıkarır 26-27 de bebek yaparız...27 den sonra bebek sorun oluyor

Son düzenleme:
21 yaşındayım bana kalsa hemen evlencem ama kariyer denen şeyi halletmeyi beklıyoruz bakalımm :18::18:

21 yaşındayız bize kalsa şimdi evlencez
neden onunla aynı evde yaşayacağım güzellikleri erteliyeyim ki
1 sn sonra yaşayacağımız ne belli
ama mantık denen şeyi bi kenara atamıyoruz malesef

ben nişanlıyım 20 yaşındayım(gerçi yeni yılada girdik 21 desem daha doğru ) 5 ay sonra Allah nasip ederse evleneceğim
sedefonura katılıyorum,eğer doğru kişiyi bulduğunuza inanıyorsanız neden o güzellikleri yaşamak için bekleyeylim?
tamam evlilik bambaşka bir sorumluluk,evlenince hiç birşey laylaylom olmayacak...ama bu yaşla alakalı bi durum değil...20 yaşında da evlenseniz 40 yaşında da evlenseniz o sıkıntılar illaki yaşanacak...
o yüzden ben çok yaşa takılmıyorum.doğru kişi olduğu müddetçe bulunduğum yaşı çok önemsemiyorum.nişanlım belki şimdi değilde 5 sene sonrada çıkabilirdi karşıma,hiç önemli değil.

26 yasında evlendım bence cokta ideal yaş kısılık tam oturmus oluyo 25-28 yas bayan için 28-32 yas erkek için cok ideal herkese mutluluklar dılerım

evlilik arifesınde cıkabılecek sorunlar karsısında bıraz olsun mantıklı hareket etmek için 25-28 yas bence cok ideal kişilik oturmus oluyor ne istediğini bilen yaşlar bence bende 26 yasnda evlendım esım de 29 yasında

aynen tatlım
ahh ama bir de şu okulun bitmesini ve askerliği bir an önce geçirsekkk
bu arada şimdiden mutluluklar dilerim

Benim en yakın arkadaşlarımdan biri 20 yaşında evlendi ve erken evlendiği için çok pişman oldu.Şu anda 25 yaşında.Bence 26 dan önce evlenmemeli.Ben 24 buçuk yaşındayım ve okulumun bitmesine 1buçuk yıl var.Bana kalsa en az 3 yıl daha evlenmem ama sevgilim yabacı vize sorunu falan oluyor.Aman yaaaa evlenmek istemiyorummmmm

25-30 arası idealdir..
26 da evlendim..30 u tamamlasaymışım diyorum..

23,5 yaşında bekarım o kadar rahatım ki erkek demek sanki sorun demek gibi gelir bana belki de henüz beyaz atlı mı bulamadığım içindir evlenmektende korkuyorum evlilik yaşı olarakta bence de 25 en ideali bi bayan için çevremde erken evlenen herkeste pişman bekarlık iyidir iyidir :)

bence 24-26 arası çok ii arkadaşlarında dediği gibi bi iki sene evliliğin keyfini çıkarırsın sonrasında bebek gelir zaten

24 25 yas en ıdealı aslında ama ben 23 ume girdiğimde evleneceğim Allahın iziniyle. Suan 22 yasındayım bu sene eylülde 23 oluyorum ve inşallah ağustos sonu düğün yapmayı düşünüyoruz. tam tarihini henüz konusmadık ama yakın bir zamanda onuda konusup karar alacağız.4 sene filan cocuk düşünmüyorum aslında ama nişanlımın yaşı geldide geçiyor dolayısıyla sanırım 1-2 sene beklemek daha mantıklı 4-5 seneye göre. zaten ne kadar erken yaparsam o kadar genc anne olacağım cocugumla aynı zihinde yapıda olacağım ona ayak uydurabileceğim ve sınıfın genc annelerinden olacağım :))

26 yi doldurmak uzereyim.

27 de olur mu acaba

ortada bir sey yok ama istiyorum.

24-25 civarı kızlar, para kazanmak kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum.

bence 24-25 yaş idealdir kızlarrrr :)
ben 18 yaşındayım henüz ve hayatımda kimse yok ama 24ten önce evlenmeyi düşünmüyorum.. bu yıl üni.li olcam inşallah
okulum bittiğinde 23 yaşımda olcam. işimi gücümü bulayım çalışmaya başlıyayım zaten 1 yıl geçer. 24 yaşımda da evlenmeyi düşünürüm kısmet olursa... 1 yıl sonra da bebeekkkkkkkkkkkk ( aceleci davranıyor gibi düşünmeyin zaten bu dediklerimin olması için daha 6-7 yıl var ama benim elimde olcaksa hayatımı şekillendirmek bu şekilde yaparııımmm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…