Kaç yaşındasın, ruhun kaç yaşında?

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
Arkadaslar merak ettim kac yasindasiniz ve kendinizi ruhen kac yasinda his ediyorsunuz?.....

okuyup yazmayanin pesine Ajdar takilsin

29 ekımde 26 olacagım ama galıba ben hala minicik bir çocugum...eşim bazen sen kaç yasındasın dıyor itibuçuk dıyorum

27 yaşındayım ama hala kendimi 19 hissediyorum kızlar abartısız :))))Zaten göstermediğimi söylüyorlar neyse ki şükür

gecenlerde bununla ilgili bir test çözmüştüm

24 yasındayım ve 31 cıkmıstı test sonucu :)

herseye kafayı takıp düşünen biri olarak o kadar vardır ruh yasım gibi geliyor :)

19 yaşındayım ruhen 70
Hatta bunun esprisi olmuştu bir arkadaşla aramda
Arkadaşım benden 5 yaş büyük bir gün konuşurken kendimi 70 yaşında gibi hissediyorum demişti
Ben de aynen demiştim
Ama aramızdaki yaş farkını düşünürsek ben 65 oluyorum demiştim

24 yaşındayım ama sanki 17-18 gibiymişim gibi hissediyorum.. biraz çocuk ruhluyum

gören de liseye mi gidiyosun..yok diyorum üniv.bitirdim oluyolar aynen böyle

hoşuma gidiyoo

ruhum çok yaşlanmış gibi hissediyorum bedenimde ona bağlı ağır hareket ediyor. hani hiç umut kalmaz bugün yarın ölücekmiş gibi hissedersin ya işte öyle...

23 yasindayim ve ruhende kendimi 23 gibi hisediyorum

26 yaşımdayım
ama kendimi daha 18'lik kız gibi hissediyorum
zaten yaşımı da göstermediğimi söylerler hep

26 yaşındayım ama gelin görün içimi sanki 46 yaşındayım...Çok sevdim, çok çektim ve artık sevmeyi bile göze alamayacak kadar yorgunum hem ruhen hem de runum etkisiyle bedenen...Kalbim eskisi kadar acımıyor, ama çok yorgunum yarına dair beklediğim ya da hayalini kurduğum hiç birşey yok. İnsan amaçsız yaşayamaz derler ya, gerçekten öyle şuanda ne hayalim var ne de amacım, sadece uyumak istiyorum, öyle uyumak istiyorum ki uyandığımda eskiye dair hiçbirşey kalmamış olsun ve ben 26 yaşımı gerektiği gibi yaşayayım...

24 yaşındayım ama sanki 17-18 gibiymişim gibi hissediyorum.. biraz çocuk ruhluyum

gören de liseye mi gidiyosun..yok diyorum üniv.bitirdim oluyolar aynen böyle

hoşuma gidiyoo

Gerçekten hiç göstermiyorsun 24. Çok şaşırdım yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…