Kaç yaşındasın, ruhun kaç yaşında?

20 yasındayım..bazen kendimi 16 ama bazende 40 gibi hissediyorum.. ruh halıme göre degisiyor.. son zamandır 40.. ama cogunlukla 16-17 hoplayım, zıplayım, gezeyım, tozayım hıc bıkmam yorulmam.. ama anac bır yapım var.. yemekler yapayım evdekılerı yedıreyım ıcıreyım cok mutlu oluyorum.. sasırılacak derecede sakın olabılıyorum.. bazende oturup cocuk gıbı aglıyorum etrafımdakılere aldırmadan..

21 yaşındayım ama 30-35 hissediyorum bazen.
ruh halime göre yani

18 yaşındayım ruh halime göre değişiyor bazen 70 yaşında gibi bazende 16 yaşında gibi hissediyorum :)

yaş olmuş 21
mutlu anımda baksanız hala liseli gibi dururum, 17 yaşında felan :))
fakat ruhum sanki 60 yaşında her şeyden bımış bunalmış isyanlarda

Aaaaa bak şimdi işin içine Ajdar girdi

21 yaşındayım ve tam anlamıyla 21-22 yaşında gibi hissediyorum

yasim 22 olacak bazen ruhumu 40larda hissediyorum,
bazende 17 18 bilemiyorum

20 yaşımdayım ama ruhen kendimi karamsarlıklarım yaşadıkalrım tecrübelerim çevremde tanıdığım ve pişman olduğum birçok insan yüzünden 60 yaşında anki

27 yasindayim...herkesin dedigi gibi degisken bende kac hissettigimi bilmiyorum..bazen 15 bazen 55

22 yasindayim ama 32 hissediyorum. Hep derim, yaptigim is beni 10 sene yaslandirdi diye. Ondan yani

Yasım 19 ama 23-24 gösteriyorum 29 falan hissediyorum

Peşime ajdar takılmayacak olsa yazmazdim

Son düzenleme:
Ajdar Hemen yazıyorum Benim de yaşım 23 ruhen ise bazen 5 bazen 20 bazen de 70 tamameeen ruh halime bağlı

Dengesiz...
Bazen 9 yasinda bir cocuk gibi bazen 40 yasinda bir kadin gibi...
Bu arada 20 yasindayim..

19yaşındayım cevremdekilere 15yaş enerjisi veriyorum çocuk ruhum var saniyolar ama ruhen kendimi bazen 30 kadar hissettiğim bile oluyo Cok yorgunum iyi ki psikolojik destek alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…