Kaç yumurtaniz oldu? Kaçi döllendi ?

Bonadea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
765
17
96
Gaziantep
Ultrasonda 5 yumoşum görünüyor. 2 gün sonra toplacak inşallah. Arkadaşlar sizin kaç yumurtanız oldu ? Kaçı döllendi ve kaç embriyo transfer edildi size? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

canım benim 12 tane yumurta toplandı 5 tanesi tutmuş 4 tana transfer ettiler sonucu aldım sonuç degr 25,79 cumartesi ultrasyonda bakılacak

senın degerın 25,79 sa hamılelık var yalnız 2 gun sonra tektar test yaptırman lazım bu deger ıkı katına cıkması lazım deger cıkarsa gayet ıyı bıde bı arkadas vardı onun degerıde bu sekılde basladı ve yukseldı suan hamıle inş senınde ole olur

inşallah canım ya dr pozitif dedi ama iki gün sonra bişey istemedi

canım benim 7 tane yumoşum olmuştu, hepsi döllendi. 3 ü transfer edildi, 4 ü donduruldu. hakkında hayırlısı olur inşallah.

12 yumurta toplandı 8 döllendi 3 transfer edildi 5 donduruldu... hayırlı olsun tedavin...

OOO süper sıra sana geldi bonadea sen bizim tedavi sonrası hamileliğimizi listede duyurmuştun inşallah bizde güle oynaya seninkini ilan ederiz.Şimdiden hayırlısı olsun ve allah çabalarının karşılığı bebişine kavuştursun.

Benim 1. tüp bebekte 6 yumurtam oluşmuştu ve 2 tane embriyo transfer edilebildi. '. tüp bebek tedavimde 3 tane yumurta toplanabildi ve 3 embriyo transfer edildi ve bebeklerimde ikiz. Darısı başına olsunve inşallah seninde ikiside tutunup el ele kucağına kavuşsunlar.

bana 9 yumurta toplandı 3 transfer edildi denmişti hastanemde
2003 yılında denemiştik mikroenjeksiyonu
şimdi başka bir merkezde yeniden denemek için görüşünce doktorum ilk denememdeki dosyamı istedi.o hastaneden istettim geldi bir baktım meğer 5 tane yumurta toplanmış ve 2 transfer edilmiş
ilginç neden bana farklı açıklama yapmışlardı halen anlamış değilim
not: bu arada bizim yumurtalar geç transfer edildi çünkü bölünme olmamıştı.gruptaki diğer arkadaşlara transfer oldu fakat bizim transfer gecikti. hatta doktorum demişti son kez gidip laboratuvara bakacağım dua et inşallah bölünme olmuştur yoksa tedavi burada kalacak transfer olmayacak demişti.
son anda bölünme olmuş transfer oldu ama negatifti sonuç

8 yumurta toplandı.6 tanesi döllendi.3 tanesi ilkinde transfer edildi.Diğer 3 'ü donduruldu.İkincisinde embriyoların 2 tanesi çözülürken bozuldu.Kala kala bir tanecik kaldı.O da bana yetti.Şu an 2,5 ay kaldı bebişime kavuşmama Allah'ın izniyle.

12 tane toplandı,10'u döllendi,4 tanesi transfer edildi,diğerleri kalitesi düşük olduğu için dondurulmadı sanırım imha edildi ama nasıl bilmiyorum.Hayırlısı olsun....

Benim 8 yumurta oluştu 4 embryo 1 blastokist oldu ve donduruldu kismetse eylülde transfer edilecek hakkinda hayirlisi olsun canim

34 yumurtam oldu 25 tanesi iyi kalitedeydi yumurtalırın 15 tanesi döllendi tranfer günü 10 tanesi çok iyi kalitedeydi 4 tane transfer edildi ertesi güne 2 tane blastokist kaldı ama dondurmadım pişmanım şu an da 3,5 aylık gebeyim allah isteyen herkese nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…