Kaç yumurtaniz oldu? Kaçi döllendi ?

chadii yumurtaların toplandığı zaman mı transfer oldu sana bende ertelendi de ayrıca tebriklerr:CüvCüv:

18 yumurtam toplandı.. 7 si işlem gördü..3 transfer...4 dondurulmuş..Embriyolarım ve dondurulmuşlarım 1 .kaliteydi (hepsi blastokist aşamasında) ....ve hamile kaldım ..hatta dördüzlere ama..ne yazık ki kaybettim...
Önemli olan ne kadar yumurta toplandığı ve ne kadar kaliteli olduğu değil..Sağlıklı bir gebeliğin başlaması ve devam etmesini sağlayacak embriyolara sahip olmak..

ya cnm 34 yumurta nası oluyo ya anlayamadım benim sag yumurtalıgım bıraz tembelmıs cok uzuldum bugun dr ole soleyınce 2.gun ultrasonda bakıldıında 10un uzerınde gozukuyodu yumurtalar cok ıı demıstı dr.bugun adetımın6.gunu fakat sag taraf buyumuyomus cok sol taraf ıyıymıs boyle gıderse 7 yumurta falan ancak elde ederız kacı dollenır bakıcaz dedı.Ayy cok cnm sıkıldı ama ((

canım benimde ilk denememde sol yumurtalığım tembeldi ama o halde 25 yumurtam oldu tabiki sonuç olumsuz şimdi ikinci tedavimee başladım yarın yumurtalar toplanaçak inşallah ve bu kez ikiside iyi dedi ve 27 yumurtam varmış bakalım hayırlısı:84::84:

canım inan seni en iyi ben anlarım.bana takipte doktor 5 tane dedi .hayatım karardı. ameliyattan sonra 7 güzel yumurta topladık dedi .buna bile çook sevindim.akşama bişey sormak için aradım.demez mi 4 ünün şekli bozuk.diğerleri de belli değil.düşün ameliyat olduğum gece saatlerce ağladık eşimle.tabi bütün ümidimi kaybettim.daha başlamadan kaybettik diye.ertsi gün 3 yumurtanın döllendiğini ama fragmantasyon sorunu olduğunu öğrendim.herşey bitmişti zaten.ii dedim.sonra aradılar embriyoların hücre sayıları ii ,transfer yapılacak diye.derken transfer yapıldı.tabi bu arada 1 tanesinde daha problem olmuş.iki bebiş yerleştirdiler.veeee 9.günüm değerlerim 59 çıktı.yarınn tekrar yapılacak test.hiç birşey kesin diil ama bana bu bile yetti inan .hamile kalabiliyomuşum dedim.ben mucizemin devamı için dua ediyorum.rabbim sana da bu mucizeyi göstersin inş.hadi yolun açık olsun kardeşim.

22 yumurta toplandı
15 i döllendi.
3 tanesi transfer edildi.. (pzt toplandı- prş transfer)
12 tanesi donduruldu..

ikiz gebelik oldu..

merhaba nm benimde ayni sorunum var sol 2 tane ama sag tembel cikti.igne dozajini arttirdilarmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…