Doğuma Hazırlık Kaç zibin kaç tulum..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ebrykp

karagül
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
145
24
18
Slm arkadaslar uzun bi aradan sonra buradayim. Cok sûkür 21 haftalik hamileyim. Benim sorum bebegim icin neler almaliyim ve kacar tane bilgilendirirseniz cokk sevinirim

benimde derdim o :) 8tane uzun kollu badi aldım bir tulum aldım ayaksız. 2 de ayaklı pantolon var. ama daha kısa kollu badi ve bir kaç tane de takım alıcam.

benimde derdim o :) 8tane uzun kollu badi aldım bir tulum aldım ayaksız. 2 de ayaklı pantolon var. ama daha kısa kollu badi ve bir kaç tane de takım alıcam.
Yeni doganlar icin mi aldin yoksa 0-3 ay icin mi cocuk cabuk büyüyor diyorlar ama bilemedim

0-3 yaş aralığı ideal bnce..

bn 5 -6 tane patikli alt ve 5-6 boydan çıtçıtlı tulum,bi o kadarda iç tulum alsam yeter diye düşünüyorum..

Bence cok sey alma bebekler hizli buyuyorlar hem 40 cikince Mevlüt yapsaniz hadiye giyiseler gitirecekler.ben aldim cogunu giydiremedim bosa aldim diye pisman aldim.en cok agzini silmek icin mendil ve unluk lazim oluyor cok kusuyorlar.unluk cok cok al bence.gerisi cok unemli digil.

Ben 3 er patikli alt 0-3 ve 3- ay.
8 tane de Zıbın aldım.

Bence yetecektir :)

İnşallah yeter aldıklarınız. İç badisi, kısa kollu badi, uzun kollu badi ve tulum olmak üzere hepsinden 10' ar tane aldım, hatta az mı acaba diye arada gözüme çarpan güzel bulduklarımı da alıyorum. Genelde 0-3 alıyorum, yeni doğan bebeklerin bezden idrarları dışarıya çok çıkıyor ilk günlerde. Her an elimde çamaşır yıkamakla uğraşamayacağıma göre fazladan almak mantıklı. Zaten ikinci çocuğum olacağı için ilkinden biliyorum. Aklınızda bulunsun

Size tavsiyem yenidogan cok fazla almayin 40 i ciktiktan sonra giydiremiyirsunuz... ben 3 takim almıştım zibini ustu patikli pantolonu ve sapkasi olan yetmisti...
Ve bi tavsiye daha ilerleyen aylar icin 0-3 ay haric patikli pantolon almayin giydiremiyorsunuz ya patik kısmı olmuyo ya boyu olmuyo... nacizane...
Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin... ne tatli telaslar...

bende öyle yaptım.çunku sıvı kaka çok bulaşıyor gunde 3-4 kez ust degıstırılebiliyor.sureklı yıkamak da zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…