Kaçamak Yok!

Tiyatroya gitmek için hazırlanıyorum.. menümü yazayım kaçayım istedim))

ara, 1 mandalina + 1 avuç leblebi

akşam,
Sabahtan kalan 2 kaşık menemen
1 büyük kase yayla çorbası (chialı)

bu günü kapattım artık.. geç döneceğim eve.. eğer acıkırsam eve gelince süt içerim.. hadi öen ben kaçıyorum, daha makyaj yapıp giyineceğim..
Görüşürüz))

iyi eğlenceler canım

Soyacim kesinlikle seni secmeliler bence inşallah secilirsin bol şanslar

canim gayet iyi vermişsin 4 günde neredeyse 2 kilo vermişsin.Bu cok fazla aslında..Ödem de atmişsin demekki Incicim. tebrik ederim..
Teşekkürler tan birde spora başlasam eskiden Leslie yapıyordum gerçi yine yapicam İnşallah TV bozuldu bilgisayarda bozuk çocuklarla akşam 10 kadar ilgilenince vakitte kalmiyor

Günaydın,

dün seçmelere katıldım, büyük ihtimal seçildim ama henüz açıklanmadı.. seçilmezsem de farketmez çünkü o proje olmazsa daha bir sürü proje var ))
Dün sahnedeyken ters bir hareket yaptım herhalde, dizim felaket ağrıyor dünden beri.. üstüne basarken zorlanıyorum.. kırık, çıkık yok ona eminim.. tahminen bağları zedeledim.. bugün ki tiyatro çalışmalarına katılmayacağım.. evde yatıp keyif yaparım artık )) Menümü yazıp dinlenmeye kaçıyorum, görüşürüz ))

1 Çavdarlı sandviç ekmeği (içi tamamen alınmış, sadece kabuk kısmını kullandım)
1/2 avokado
3 dilim keçi peyniri
Domates, biber

aslında bunu öğlen olarak planlamıştım ama kursa gitmeyeceğim için, sabah yedim.. doyurucu, besleyici..
aklımdayken yazayım, ekmeğimizi sadece fırınlardan alıyoruz.. hazır ekmekleri kullanmıyoruz.. paketli ekmeklerde katlı maddeleri ve Palm yağı var, o yüzden en güzeli mahallenizdeki fırındır arkadaşlar ))
Tavsiyem Alman Çavdarı tüketmeniz.. fırınlar yapıyor, en kötü Migros’ta bulabilirsiniz.. diğer ekmeklere göre daha sağlıklı ve daha doyurucu.. ayyhh düştü çenem düştü.. ben kaçtım ))
Byee

Soya çok sevindim canım secilmişsindir bence
Ben ekmeğimi uno marka alıyorum bize yakın fırın yok ama migrosa bakarım zaten yediğimde söylenemez ya ekmeği yiyesim olmuyor daha önce denge olan ekmeği almıştım bulamayınca cavdarlisini kullanıyorum daha bir 10 gün gider herhalde ilk aldigim ekmek bozulmazsa

ekmek konusunda illaki Alman çavdarı olacak diye ısrar etmiyorum ama diğerlerinden daha faydalı.. öneri sadece bu.. Migros’ta 10 TL idi en son.. dilimletip alıyorum.. normal ekmekten 2 dilim yediğinde doymayabiliyorsun ama bu ekmekte 1 dilimde doyuyorsun ))

Selam Kızlar,

bütün gün yattım bacağımdan dolayı.. felaket ağrıyor.. ağrı kesici de aldım ama şu an için bir faydasını görmedim..ama biraz daha dinlenirsem düzelirmiş gibi geliyor.. cuma günüde spor var, inşallah o zamana kadar düzelir..

menümü yazayım, uzanmaya devam edicem..

öğlen,
Kabak yemeği, yoğurt

ara, 1 muz (küçük)
Ara, 1 mandalina

akşam,
1 kase yayla çorbası
1 tb haşlanmış makarna(yağsız tuzsuz)
2 yk sarımsaklı yoğurt

. Soyacim ihmal etmeden bir doktora gorunsen kötü bişey olmasın

Maasallah canım performansına nazar degmesın.
İki gün okula gidiyorum yataktan zor kaldırıyor annem beni.
Ne oldu seçmeler

Dün biraz yogundu yazamadım sabah aynıydı akşamda anacığım karalahana çorbası yapmış yogurla yedim.

Bugün sabah menemen, 1 dilim ekmek, peynir, 2 ceviz, 1 mandalina

Süt aldım yogurt yaptım.
Çocukları yıkadım biraz zor oluyor üç tane olunca kıyafetleri, saçları, tırnakları.

Sonra yemek en pratiginden tavuk gögsü vardı. İçli köfte haşladım. Biber közledim üzerine ceviz vardı.
Cacık yaptım.

1 kupa yeşil çay içine limon ve taze zencefil koyuyorum.
1 sade Türk kahvesi
Suyumu bolca içtim
Veee şimdi açtım müzigi sonuna kadar yürüyüş bandının üzerindeyim en az 45 dk yürürüm.

Hepinize iyi geceler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…