iyi eğlenceler canımTiyatroya gitmek için hazırlanıyorum.. menümü yazayım kaçayım istedim))
ara, 1 mandalina + 1 avuç leblebi
akşam,
Sabahtan kalan 2 kaşık menemen
1 büyük kase yayla çorbası (chialı)
bu günü kapattım artık.. geç döneceğim eve.. eğer acıkırsam eve gelince süt içerim.. hadi öen ben kaçıyorum, daha makyaj yapıp giyineceğim..
Görüşürüz))
Soyacim kesinlikle seni secmeliler bence inşallah secilirsin bol şanslarTiyatroya gitmek için hazırlanıyorum.. menümü yazayım kaçayım istedim))
ara, 1 mandalina + 1 avuç leblebi
akşam,
Sabahtan kalan 2 kaşık menemen
1 büyük kase yayla çorbası (chialı)
bu günü kapattım artık.. geç döneceğim eve.. eğer acıkırsam eve gelince süt içerim.. hadi öen ben kaçıyorum, daha makyaj yapıp giyineceğim..
Görüşürüz))
Teşekkürler tan birde spora başlasam eskiden Leslie yapıyordum gerçi yine yapicam İnşallah TV bozuldu bilgisayarda bozukcanim gayet iyi vermişsin 4 günde neredeyse 2 kilo vermişsin.Bu cok fazla aslında..Ödem de atmişsin demekki Incicim. tebrik ederim..
zaten çocuklarla ilgilenmek en büyük sporlardan biri değil miTeşekkürler tan birde spora başlasam eskiden Leslie yapıyordum gerçi yine yapicam İnşallah TV bozuldu bilgisayarda bozukçocuklarla akşam 10 kadar ilgilenince vakitte kalmiyor
Soya çok sevindim canım secilmişsindir benceGünaydın,
dün seçmelere katıldım, büyük ihtimal seçildim ama henüz açıklanmadı.. seçilmezsem de farketmez çünkü o proje olmazsa daha bir sürü proje var ))
Dün sahnedeyken ters bir hareket yaptım herhalde, dizim felaket ağrıyor dünden beri.. üstüne basarken zorlanıyorum.. kırık, çıkık yok ona eminim.. tahminen bağları zedeledim.. bugün ki tiyatro çalışmalarına katılmayacağım.. evde yatıp keyif yaparım artık )) Menümü yazıp dinlenmeye kaçıyorum, görüşürüz ))
1 Çavdarlı sandviç ekmeği (içi tamamen alınmış, sadece kabuk kısmını kullandım)
1/2 avokado
3 dilim keçi peyniri
Domates, biber
aslında bunu öğlen olarak planlamıştım ama kursa gitmeyeceğim için, sabah yedim.. doyurucu, besleyici..
aklımdayken yazayım, ekmeğimizi sadece fırınlardan alıyoruz.. hazır ekmekleri kullanmıyoruz.. paketli ekmeklerde katlı maddeleri ve Palm yağı var, o yüzden en güzeli mahallenizdeki fırındır arkadaşlar ))
Tavsiyem Alman Çavdarı tüketmeniz.. fırınlar yapıyor, en kötü Migros’ta bulabilirsiniz.. diğer ekmeklere göre daha sağlıklı ve daha doyurucu.. ayyhh düştü çenem düştü.. ben kaçtım ))
Byee
Soya çok sevindim canım secilmişsindir bence
Ben ekmeğimi uno marka alıyorum bize yakın fırın yok ama migrosa bakarım zaten yediğimde söylenemez ya ekmeği yiyesim olmuyordaha önce denge olan ekmeği almıştım bulamayınca cavdarlisini kullanıyorum daha bir 10 gün gider herhalde ilk aldigim ekmek bozulmazsa
. Soyacim ihmal etmeden bir doktora gorunsen kötü bişey olmasınSelam Kızlar,
bütün gün yattım bacağımdan dolayı.. felaket ağrıyor.. ağrı kesici de aldım ama şu an için bir faydasını görmedim..ama biraz daha dinlenirsem düzelirmiş gibi geliyor.. cuma günüde spor var, inşallah o zamana kadar düzelir..
menümü yazayım, uzanmaya devam edicem..
öğlen,
Kabak yemeği, yoğurt
ara, 1 muz (küçük)
Ara, 1 mandalina
akşam,
1 kase yayla çorbası
1 tb haşlanmış makarna(yağsız tuzsuz)
2 yk sarımsaklı yoğurt
Resmen yorgunluktan ağlıycam, biraz dinlensem yeter bu ne ya )) spordan geldim, birşeyler yedim, şimdi kuaföre gidicem, sonra gelip duş alıp hazırlanıp hemen tiyatroya geçicem.. bugün seçmeler var, bir tiyatro oyunu için oyuncu seçmesi yapılacak.. bakalım kazanacak mıyım))
menümü yazıp hemen kuaföre kaçacağım, bu arada kilo bildirimi yapanlar, haftalık bildirimlerinizi bekliyorum (tan hariç, o 15 günde bir veriyor)
Kahvaltım,
Menemen 3 yk
2 dilim tb ekmeği
ara,
1 mandalina
spor sonrası, içim fit protein süt 250 ml
öğlen,
kabaklı yoğurtlu bulgur köftesi (yağ tuz yok, sadece pul biber ekledim)
not: bu ara deli gibi bulgur yiyesim var, nerdeyse çiğ yiyeceğim o kadar canım bulgur istiyor.. bende yağsız ve tuzsuz pişirip baharatla lezzetlendiriyorum. Yanında yoğurt ile çok lezzetli ve doyurucu oluyor..
neyse ben kaçar, görüşürüz Kızlar ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?