Not:
yarın sabah kilo bildirimi bekliyorum ona göre ))
gayet iyi gidiyorsun Incim korkma mutlaka eksi göstericektir tartı..ama ben şunu farkettim metabolizmam inanılmaz yavaslamış hissediyorum.Ya yediklerimi daha da azaltıcam ya da hareketimi artiricamÖğlen yemegin 1 kase çorba ve kuru fasulye yedim
Aksam 3 ızgara köfte ve küçük bir parça tavuk ızgara pişmiş domates biber yedim
Bakalım yarın tartı ne diyecek reglim yakın gibi sis hissediyorum kendimi sinirlerim tepemde
Sağol canım desteğin için uzun zamandır mi diyettesin ki bazen duraksamalar oluyor öyle deneyerek bulucaz artık çaresinigayet iyi gidiyorsun Incim korkma mutlaka eksi göstericektir tartı..ama ben şunu farkettim metabolizmam inanılmaz yavaslamış hissediyorum.Ya yediklerimi daha da azaltıcam ya da hareketimi artiricam
iyiki varsın oh beee ...herzamanki gibi rahatlattın beni SOYAM..pesetmedim ama birseyleri tam oturtamadım gibi hissediyorum herhalde yoğun iş tempom bana bunu hissettirdi..devam saglıklı beslenmeye devamGünaydın Kızlar,
kilo vermeK sabır işidir.. ayda 1-2 kilo veriyorsanız sağlıklı, 3-4 kilo veriyorsanız ortalama, 5-6 kilo veriyorsanız dengesiz, 7 ve üzeri kilo veriyorsanız yanlış yaptığınız birşeyler var demektir.. (tabi sahipOlduğunuz kiloya göre bu rakamlar değişebilir)
Kısaca ayda 1 kg verdim çok az gibi düşüncelere kapılmayın.. o bir kiloyu vermek büyük başarı..
Yoyo etkisini bilir misiniz? Yıllar boyunca kilo verdiğimizde vücudumuzda yoyo etkisi oluşuyor.. yani 5 kg verip diyeti bıraktığınız anda tekrar o 5 kg’ı alıyoruz..metabolizmamız ve sistemlerimiz yavaşlıyor.. tekrar kilo vermek istediğimiz de maalesef daha da zorlanıyoruz.. Sağlıklı kilo vermenin en temel yolu, Sağlıklı gıdalar tüketip su sporu hayatımıza sokmak... Bunu yapınca biraz daha yavaş kilo verebiliriz ama sağlıklı kilo verir vücudumuzu yoyo etkisinden koruruz..
Sabırlı olun, düzeninizi bozmayın, aynı şekilde devam edin.. duraksadığımız zamanlar gelecek, o zaman mutlaka ufak detokslarla bu sıkıntılı dönemi atlatacağız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?