oooo süper vermişsin canim tebriklerMenümü yazmamışım,
Kıymalı yumurta
1 dl tb ekmeği
1 kk peynir
kıymalı yumurta; 1 biber ve 12 kuru soğanı 1 tk zyağında kavurun.. içine bir parça kıyma ekleyin (1 kk kadar) iyice kavurup baharatlarla lezzetlendirin.. üstüne 1 yumurta kırın ve mis gibi kahvaltınız hazır )) proteini bol, yağı az ve lezzetli ))
kilo bildirimi yapayım;
Geçen hafta : 91,9
Bu hafta. : 89,9
haftaya 88 kiloyu hedefliyorum ))
Harika gidiyorsun tatlım bu gidişle yaza muhtesem olucak..tebriklerGünaydin herkese kilo bildirimi yapayım
Geçen pazarteside 91.6 dim 1.6 kg vermisim
evet canım eninde sonunda olucak sabır bu arada neredeyse 2 kilo vermissin tebrikler canımGeçen hafta :88.4
Bu hafta. 86.8
Sayılarda önemli ama ben hafif hissediyorum bu daha önemli bide mezromu çocuklar yırtmış alcam. Mezro ilede ölçüm yapacam.
Roka35 canım bende 1 aydır bi ileri bir geriye gidiyorum.
Çok moral bozucu ama doktorum eninde sonunda olacak dedi.
Ayda iki kilo versen yeter dedi.
Herkes aylik en az 4 kilodan bahsediyor ben gram gram veriyorum
Ama ben Pkos, haşimoto, insülin direnci, hastasıyım. Ama yine kilo vermem yürüyüş yapmam gerek.
Teşekkürler canım hep birlikte yaza fit giricez inşallahHarika gidiyorsun tatlım bu gidişle yaza muhtesem olucak..tebrikler
Akşam menüm
Az sebzeli bulgur pilavı
2 kaşık barbunya
Yoğurt
Salata
Gunaydın herkese kücük kase bir tabagım var 3 -4 yemek kaşıgı koydum ona en gec 7 8 gibi aksam yemegini yiyorum yemekten sonra cay su harici bisey yemiyorum günde 2.5 litre su iciyorum çok soguk degilse hava 1 1.5 saat yüruyüş yapıyorum 70den 66.8 e düştümselam,
bizim menülerimiz asla “az bulgur pilavı”, “bir çatal”, “bir lokma” şeklinde olmaz.. azdan kastın nedir? Senin için az olan, bizim düşüncemize göre fazla olabilir.. üstelik oakşam menüsü en tehlikeli olanı.. lütfen miktarı belirt.. ve kilo bildirimi, spor ve su bildirimi de yap..
Gunaydın herkese kücük kase bir tabagım var 3 -4 yemek kaşıgı koydum ona en gec 7 8 gibi aksam yemegini yiyorum yemekten sonra cay su harici bisey yemiyorum günde 2.5 litre su iciyorum çok soguk degilse hava 1 1.5 saat yüruyüş yapıyorum 70den 66.8 e düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?