afiyet olsun canım.önceki deneyimlerimden sana bir önerim var.zeytin tercih ediceksen ekmek yeme.ekmek yiyeceksen zeytin yeme..gercekten haftada 200 gr farkettiriyor.bunun dışında menün cok iyiBenim bugün ki kahvaltım
1 yumurta
1 küçük tabak tuzsuz domates ve salata
2 dilim kepekli tost ekmeği
5 zeytin
Kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
1 büyük kupa yeşil çay eşliğinde
Ben diyetisyen e gittim onun hazırladığı liste bu zeytinle ekmeğin beraber yenilmemesi gerektiğini bilmiyodum dediğini dikkate alıcamafiyet olsun canım.önceki deneyimlerimden sana bir önerim var.zeytin tercih ediceksen ekmek yeme.ekmek yiyeceksen zeytin yeme..gercekten haftada 200 gr farkettiriyor.bunun dışında menün cok iyi
bunu bende bilmiyordum dikkat edicem tesekkurler bilgi icin.afiyet olsun canım.önceki deneyimlerimden sana bir önerim var.zeytin tercih ediceksen ekmek yeme.ekmek yiyeceksen zeytin yeme..gercekten haftada 200 gr farkettiriyor.bunun dışında menün cok iyi
hoşgeldin canimbu sabah basladim bende
2 dilim tam bugday ekmegi
2 yumurtadan omlet
biraz peynir yedim.
4 bardak su ictim şuan a kadar.
kendimi cok tok hissediyorum.sanirim tam bugday ekmeginden dolayi.normal beyaz ekmek yedigim zamanlarda ince 2 dilimle asla doymazdim.
incim canim akşam yemeğin çok az..açlık atakları yaşayabilirsin.Bence 3-4 kaşık sebze yemegi daha ekleyebilirsin.Sabah
1 yumurta haşlama
Salata
3 zeytin
Öğle
Balık
Marul
Ara
1 küçük muz
Akşam
Mercimek çorbası
Kefir
canım menün harika...balkabağını sorucaktım.Nasıl yapıyorsun.tatlısı değil herhaldeIyi aksamlar kizlar. Bugunku menu biraz gec kaldi ama vereyim yinede
Kahvakti :
2 haslanmis yumurta
2 kasik lor peynir
Yarim avocado
Zeytin
Cherry domates
Sade filtre kahve
Oglen:
Mercimek corbasi yarim kase
Quinoa pilav + kozlenmis patlican meze
Aksam saat 6da:
Buharda brokoli, kuskonmaz, balkabak
1 kase balik corbasi
Spor: 100 ziplama, 7300 adim
Su, 2lt , 1lt yesil cay zencefil ve limonlu
Ben ara ogun yapmiyorum. Cunku acikmiyorum
Teşekkür ederim canım. Hayır tatlısını yapmıyorum. Sebzeleri buharlı tencereye dizip öyle pisiriyorum, biraz tuzlayip.canım menün harika...balkabağını sorucaktım.Nasıl yapıyorsun.tatlısı değil herhalde
harika kesinlikle deniycemTeşekkür ederim canım. Hayır tatlısını yapmıyorum. Sebzeleri buharlı tencereye dizip öyle pisiriyorum, biraz tuzlayip.
Günde 5 lt. su içmek böbreklere aşırı yük bindirir. Ayrıca tuz kaybı tansiyonun düşmesine sebep olur, bu da halsizlik yapar. Motivasyon düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?