Kaçamak Yok!

Çok geçmiş olsun umarım illet hastalıktan bu sefer tamamen kurtulursun ben sonuna kadar varım hamilelikten önceki kiloma dönmek en büyük hayalim umarım hep beraber hedeflerimize ulaşırız

Benim sabah ki menüm
1 bardak yeşil çay
2 dilim ekmek
Domates
Kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
Ara öğün 1 fincan sade kahve
2 tane ceviz
Akşam
8 kaçık zeytinyağlı barbunya
1 dilim ekmek
4 5 kaşık yoğurt
1 kase çorba
Ara öğün
2 ceviz
Yarım çay bardağı leblebi
2 lt su
1 saat yürüyüş

Selam,
Günde sadece 2 dilim ekmek yiyelim.. ceviz 2 adet yeterli, leblebi de yeterli.. akşam ara öğün yapacaksanız 1 meyve ve 1 çb süt ile yapın.. ceviz yüksek yağ oranına sahip olduğundan akşam tüketmek bize bir fayda sağlamaz..

menü paylaşımın için teşekkürler

SOYA cım herşey geçicek tüm pozitif düşüncelerim seninle.Sen o kadar güçlüsün ki yine üstesinden geliceksin inşallah ...Seni sevenlerin yanıda olduğunu bil
Ben elimden geldiğince tabiki deneyimlerimi paylaşıcam ama sensiz olmaz...Seni ve disiplinini ensemizde hissetmemiz lazım

Günaydın sabah menümü paylaşıyorum :)

Önce yarım lt su içtim.
Saat 10 da yemeyi planlıyorum, tereyağı ile 2 yumurta, 5 zeytin, küçük dilim peynir, 2 ceviz ve salata

Günaydın
Şu an yaptığım kahvaltı menüm
Her zaman ki gibi tuzsuz domates ve salata
Peynir
1 dilim ekmek
Yeşil çay eşliğinde

Bu arada bugün itibariyle 74.0 kilom hangi gün kilo bildirimi yapıyoruz bilmiyorum ama söylemeden geçemedim
Ben tartılmaya korkuyorumkızlar beni bilir 15 gunde bir tartıliyorum.Dahamotive ediyor beni..Hedef kilomuz için bir takvim belirleyeliim.Gül üm mesela :
25 Kasim:74
02 Aralık:73
09 Aralik:72
....
gibi.
Ben 15 günde 1.5 kilo min. sınır koyuyorum.Bazi arkadaşlarımız haftalık 1.5 kilo ile bir takvim oluşturmuslardı.
Grubumuzdaki arkadaşlar ve Soya ne der fikirleri beklerim.Hedefe ulaşmak için beni böyle bir takvim motive etmişti

sabah:4 zeytin,kayısı kıvamında 1 yumurta,1kaşık lor,2 ceviz,söğüş
öğlen:nohutlu patlıcan közleme salatası,
z.yağlı bürüksel lahanası...(1 er küçük kase)
1 saat sonra sporuma başlarım.

yani Soyacım izin verirseniz 2 Aralıkta takvimimi oluşturucam

Günaydın sabah menümü paylaşıyorum :)

Önce yarım lt su içtim.
Saat 10 da yemeyi planlıyorum, tereyağı ile 2 yumurta, 5 zeytin, küçük dilim peynir, 2 ceviz ve salata
canım kahvaltın çok iyi..Tam karatay kahvaltısı..Ben doğum kilolarımın bir çoğunu bu tarz beslenerek vermiştim fakat kullandığın tereyağ ölçüsünü 1 tatlı kaşığından fazla yapma.1 çay kaşığı tereyağ ve 1 tatlı z.yağını karıştırarak da yapabilirsin

Selam kızlar,

1 tüp kan vermek için yaklaşık 15-20 kağıt imzalattılar )) bir an test yapmayacaklar da kredi verecekler sandım )))

haftaya ptesi itibari ile düzenli bildirimlerime başlayacağım, bu hafta biraz yoğun.. ama gözüm üzerinizde ))

sevgiler

emin ol krediyi daha az imzayla alırsın bitanem

Menümün devamı kahvaltıdan 1 saat sonra 2 ceviz şu dakikalarda yarım paket 4 tane light kepekli kinoalı kraker akşamda 5 kaşık karnabahar yemeği 1 kase yoğurt 1 kase çorba ve 1 dilim ekmek düşünüyorum spor olarak akşam pilates var

selam
Kinoalı kepekli kraker yeme.. hiç bir yararı yok, gereksiz bir şey.. onun yerine meyve ve süt ürünü tüket, yoğurdun içine yulaf,Chia ve meyve doğra ye vs vs vs..
Ekmek akşamları tüketme.. günde 2 dilimin üstüne çıkma..
akşama şöyle ye mümkünse,
8 kaşık kbahar yemeği (suyunu süzerek al)
1 kase yoğurt (az pulbiber ve bolca dereotu koy, çok güzel yağ yakar)
1 kase salata (az yağ, bol limon)
1 kase çorba (olabildiğince sıcak olsun)

bu şekilde yemelisin.. ekmek fayda sağlamaz,onu çıkar salata ekle ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…