- 17 Şubat 2016
- 219
- 48
- 13
- Konu Sahibi Denizcimmhmt
-
Beraber duymuş olduk işteHayatımda böyle bi soru duymamistim
Her mesajına mi cevap atılacak :) işte o nasıl hep buluşmak isteyecek asıl mesele o nasıl o noktaya getirmeli bana balık tutmayı öğretin lütfen:)Mesaj attığında cevap vereceksin. Hep o arayacak hep o buluşmak isteyecek bunlar işte :)
Evet ben de bi ara öyle yaptımBen baya kacmisim herif izimi kaybetti
Değerli olmadigimi kim söyledi ki?Tavşan kaç, tazı yakala mi oynuyorsunuz canım ? Yaş kaç pardon.. Hayır kaçarak çok mu değerli olacaksın. . Fazla naz aşık usandirir derler
Değerli olmadigimi kim söyledi ki?
Canisi bu soruyu sordum diye kovaladigimi mi sandın yahuu ne insanlar var bir soru sorduk diye içlerindeki tüm pisliği kusuyorlar derdin neyse kimse git onunla hallet bacimKovaladigina göre degerlisindirde fazla da kaçma diyorum usanir
Canisi bu soruyu sordum diye kovaladigimi mi sandın yahuu ne insanlar var bir soru sorduk diye içlerindeki tüm pisliği kusuyorlar derdin neyse kimse git onunla hallet bacim
Baya karisikmis olay desenizeÖnce kız kaçar, erkek kovalar.. sonra kız yakalanır, erkek kazanır bu kez erkek kaçar kız pervane olur..
Bu böyle bir kısır döngü ve bence saçma. Zaten ilişkiler taht ve ego savaşlarından aynı çizgi ve samimiyette olmuyor.
EyvallahTamam canisi emrin olur
Canisi bu soruyu sordum diye kovaladigimi mi sandın yahuu ne insanlar var bir soru sorduk diye içlerindeki tüm pisliği kusuyorlar derdin neyse kimse git onunla hallet bacim
Sen yanlış anlamışsın ki. Arkadaş senin değil, onun seni kovaladığına göre senin zaten değerli olduğunu ima etmiş ama fazla da kaçma izini kaybettirecek kadar, hani belki o kadar sabırlı olmaz diye şeeetmiş ama sen bence hemen atarlandın anlamak yerine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?