Kaçan kovalanir mi?kovalaniyorsa eğer nasıl kaçılmalı

Denizcimmhmt

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
219
48
13
Sevgili bayanlar nedir bunun tekniği ? Kocaman bir kadınlar kulübümüz var Allah rızası için biri bana bunu öğretsin.Eğer kaçan kovalaniyorsa ki öyle sanirim nasıl kacmam lazım:)mesajlara aramalara geç cevap vermek mi sık sık buluşmamak mı? Nasıl nasıl nasıl help me ablalarim

Önce kız kaçar, erkek kovalar.. sonra kız yakalanır, erkek kazanır bu kez erkek kaçar kız pervane olur..
Bu böyle bir kısır döngü ve bence saçma. Zaten ilişkiler taht ve ego savaşlarından aynı çizgi ve samimiyette olmuyor.

Canisi bu soruyu sordum diye kovaladigimi mi sandın yahuu ne insanlar var bir soru sorduk diye içlerindeki tüm pisliği kusuyorlar derdin neyse kimse git onunla hallet bacim

Tamam canisi emrin olur

Canisi bu soruyu sordum diye kovaladigimi mi sandın yahuu ne insanlar var bir soru sorduk diye içlerindeki tüm pisliği kusuyorlar derdin neyse kimse git onunla hallet bacim

Sen yanlış anlamışsın ki. Arkadaş senin değil, onun seni kovaladığına göre senin zaten değerli olduğunu ima etmiş ama fazla da kaçma izini kaybettirecek kadar, hani belki o kadar sabırlı olmaz diye şeeetmiş ama sen bence hemen atarlandın anlamak yerine :)

Ah Sağol canım baktım anlamıyor neyse dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…