- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
- Konu Sahibi Denizcimmhmt
-
Valla yaz adam alır onu şarkı sözü yapar ,işine gelir valla
Hakkı Bulut'a ne dersin
Gel gel acımıcak ı da mı sen yazdırdın adama zorla :))Hakkı Bulut senin olsun bana Tarkanı versinler yeter
Benim yazacaklarımdan şarkı yaptı kız o zaten seneler evvel " yakalarsaam mucuk mucuk " ahahahahah
Galiba bende de aynı sorun varBen baya kacmisim herif izimi kaybetti
Gel gel acımıcak ı da mı sen yazdırdın adama zorla :))
Kaçma kovalamayı boşver kendin gibi davran her zaman içinden nasıl geliyorsa seni senin tavırlarınla duygularınla sevsin yalan bi duyguyu değil bence.Her mesajına mi cevap atılacak :) işte o nasıl hep buluşmak isteyecek asıl mesele o nasıl o noktaya getirmeli bana balık tutmayı öğretin lütfen:)
Yaz kızımSevgili bayanlar nedir bunun tekniği ? Kocaman bir kadınlar kulübümüz var Allah rızası için biri bana bunu öğretsin.Eğer kaçan kovalaniyorsa ki öyle sanirim nasıl kacmam lazım:)mesajlara aramalara geç cevap vermek mi sık sık buluşmamak mı? Nasıl nasıl nasılhelp me ablalarim
Ağzımda ki kola gulmekten yere dokuldu bogazima kactiBen baya kacmisim herif izimi kaybetti
Aynen ben de bir kahkaha attım işyerinde, Allahtan şuan tekimAğzımda ki kola gulmekten yere dokuldu bogazima kactigulmekten kendimden gectim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?