- 20 Temmuz 2014
- 5.259
- 14.715
- 498
- Konu Sahibi Denizcimmhmt
-
Ah Sağol canım baktım anlamıyor neyse dedim
Arkadaşın ilk mesajlarında zaten ima vardı bir agresiflik olduğuSen yanlış anlamışsın ki. Arkadaş senin değil, onun seni kovaladığına göre senin zaten değerli olduğunu ima etmiş ama fazla da kaçma izini kaybettirecek kadar, hani belki o kadar sabırlı olmaz diye şeeetmiş ama sen bence hemen atarlandın anlamak yerine :)
Kus canım kus rahatla biraz sıkıntı yok benden tarafAh Sağol canım baktım anlamıyor neyse dedim
Valla gelir mi gelmez mi bilmiyorum ma yapan yapıyor taktığıBu tip hesapların yapıldığı ilişkiden fayda gelmez. Karşındaki seni olduğun gibi kabul etmeli.
İşte bunlar hep egodan.. kız kovalar mı hiçç , kız kaçar dimi, hem kovalarsa oyun olmaz falan fisman..
Ah bu stratejiler, taktikler..
Arkadaşın ilk mesajlarında zaten ima vardı bir agresiflik olduğu
Kus canım kus rahatla biraz sıkıntı yok benden taraf
Ben baya kacmisim herif izimi kaybetti
Her mesajına mi cevap atılacak :) işte o nasıl hep buluşmak isteyecek asıl mesele o nasıl o noktaya getirmeli bana balık tutmayı öğretin lütfen:)
ohoo sen baştan falsosun tatlım
balık tutmayı diil balık olmayı öğrenmen lazım
Ahahaha cok tatlısin yaa:)Ben baya kacmisim herif izimi kaybetti
Cool duracan sonra burda gelip mızlıcan bize.Yeter ki ona cool durKaçmayacaksın, olduğun yerde böyle cool kadın olarak takılacaksın.
Bir erkeğe ihtiyacın yokmuş gibi, kendi hayatında gayet mutluymuş gibi bir portre çizceksin panpa.
Sonra diyecekler ki vay be hatuna bak, ne kadanda cool.
peşinden koşmaya başlayacaklar.
amaan o atarı sevgilisine yapsın işteÖyle deme acayip atarlaniyor kızımız sonra
Cool duracan sonra burda gelip mızlıcan bize.Yeter ki ona cool dur
Bacım içme yeter artık ,ya da biraz da Kahtalı Mıçı klipleri izle de kendine gel .Senin halin hal değil kaç gündür heder ettin kendiniahahaha aynen aynen
Yaa tarkanın kliplerini izliyorum daAyy çok tatlı adam yaa Kocam da yok Tarkanı bana davet edeyım dıyorum ne dersın arkadasım gelır mı asjkdhasd Cool kadınlıktan ödünerip
Bacım içme yeter artık ,ya da biraz da Kahtalı Mıçı klipleri izle de kendine gel .Senin halin hal değil kaç gündür heder ettin kendini
Valla yaz adam alır onu şarkı sözü yapar ,işine gelir vallaAşk olsun !! Gelmez diyosun yani Ben şimdi instagramına yazıcam kapım her zaman sana açık diye hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?