Kaçan kovalanir mi?kovalaniyorsa eğer nasıl kaçılmalı

Arkadaşın ilk mesajlarında zaten ima vardı bir agresiflik olduğu
Ah Sağol canım baktım anlamıyor neyse dedim
Kus canım kus rahatla biraz sıkıntı yok benden taraf

Kaçmayacaksın, olduğun yerde böyle cool kadın olarak takılacaksın.
Bir erkeğe ihtiyacın yokmuş gibi, kendi hayatında gayet mutluymuş gibi bir portre çizceksin panpa.
Sonra diyecekler ki vay be hatuna bak, ne kadanda cool.
peşinden koşmaya başlayacaklar.

1 adım ileri 3 adım geri.. Bir gün normal ertesi gün dengesiz.. Bir gün ilgili ertesi gün yabancı.. Mesajlara aninda cevap vermek yok. Acil durumlarin dışında aramak yok. Buluşalım demek yok. Kıskanmak,sahiplenmek elde edene kadar yok. Mümkün olduğu kadar tersliyceksin. Kırmadan incitmeden ufak ufak gider yapacaksın. Tabi bunlardan daha önemli bir şey var ki oda su;adamın sana ilgisi var mı ? Şimdi senden hoşlanan insan bütün bunlara rağmen seni elde etmeye çalışır. Bütün kahrini çeker de ilgisi olmayan adam bu ne be sizofren midir nedir diyip koşarak uzaklasabilir. Sözün özü sen ne yaparsan yap karşındaki seni kafaya koymuşsa ister kaç ister kovala her türlü elde eder.

Valla kacan kovalanirmi bilmem ama fazla naz asik usandirir derler... kacan kacarda kovalayanin ne zaman usanacağı belli olmaz... riskli bir iş anlayacağın

İşte bunlar hep egodan.. kız kovalar mı hiçç , kız kaçar dimi, hem kovalarsa oyun olmaz falan fisman..

Ah bu stratejiler, taktikler..

E heralde başka ne olacaktı ben secilmem severim ile istemem yan cebime koy arası bişey ortaya karışık.. kovalasa ne olcaksa insan inandığı aşkın peşinden gider sonuçta

Her mesajına mi cevap atılacak :) işte o nasıl hep buluşmak isteyecek asıl mesele o nasıl o noktaya getirmeli bana balık tutmayı öğretin lütfen:)

ohoo sen baştan falsosun tatlım
balık tutmayı diil balık olmayı öğrenmen lazım

Cool duracan sonra burda gelip mızlıcan bize.Yeter ki ona cool dur

Cool duracan sonra burda gelip mızlıcan bize.Yeter ki ona cool dur

ahahaha aynen aynen
Yaa tarkanın kliplerini izliyorum da Ayy çok tatlı adam yaa Kocam da yok Tarkanı bana davet edeyım dıyorum ne dersın arkadasım gelır mı asjkdhasd Cool kadınlıktan ödünerip

ahahaha aynen aynen
Yaa tarkanın kliplerini izliyorum da Ayy çok tatlı adam yaa Kocam da yok Tarkanı bana davet edeyım dıyorum ne dersın arkadasım gelır mı asjkdhasd Cool kadınlıktan ödünerip
Bacım içme yeter artık ,ya da biraz da Kahtalı Mıçı klipleri izle de kendine gel .Senin halin hal değil kaç gündür heder ettin kendini

Bacım içme yeter artık ,ya da biraz da Kahtalı Mıçı klipleri izle de kendine gel .Senin halin hal değil kaç gündür heder ettin kendini

Aşk olsun !! Gelmez diyosun yani Ben şimdi instagramına yazıcam kapım her zaman sana açık diye hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…