jelıbonmu hahahaavalla canım ben ondan cok cektim 6.senemize giricez 3.5 ay sonra bu barısmadan once ben ayrılmsıtım 1 sene ayrı kaldık ama aralarda görüstük konustuk beni değişmiş buldu ki zaten değişmiştim roller değişti farkında olmadan beni kaybetmekten korktu ortamım değişince.o iş hayatında ben eğitim...Haliyle bide benden 5 yaş büyük sürekli söz dinlerdim baya aykırı dediğim dedik bir yapıya büründüm istem dısı oldu bunlar.Kılıbık değil tabi hala aynı kuralları var ama eskisine göre kırıcı değil bana 6 sene sonra ilk defa jelibon aldı bisürü sen düsünDD
ayrıldım ilk 3 ay cok zor gecti hergün aglıyodum üni ortamında oldugum için o daha dertlendi hemen hemen hergün bi teklif geliyodu tabi ben o erkekleri ciddiye almadım kafam karıstı o ayrı konu.Birisiyle konusmaya basladım eski sevgilimde özellikler aradım mesela gidip onada söyledim ben biriyle konusuyorum gibisinden nispette değil o dahada üstüme düştü kaptırmak istemedi bende bunu farkettim ona döndüm 1 sene kafa dinleyipjelıbonmu hahahaaay o ayrı kaldıgınz surecte nasıl guvendıın yaa ben kuskucuyum 3 gun ayrı kalsak bıle ya sagdan soldan bırı eklerde yenı tanısıp arlarında bırsey baslarsa dıye kıskanclıktan dayanamam guvenemem. 1 sene nasıl bekledınn bazen ayrılınca kanlı düşmanın gibi kindarlar ben ayrıldıktan snra mesaj atmaya cekınıyorum ya terslerse rencıde ederse vsdıye. sız nasıl gorusebıldnz
6 sene nasıl basardınz yaa e artık evlılık vs dusunuyormu anlasılan zoru sevıyorlarrhe ben bu kadar nasıl rahat davrandım cünkü 6 sene icerisinde oda bana yapmıstı dönem dönem ben ayrılmayıp zorlamıstım devam etmiştim o yaptıklarını cekti bu kadar :)
nasıl surundu işte ne yaptınzda süründürdünüz onun sırrını alalım:))ben neler neler yapmıstım elde etmek için
sonra ben ayrıldım 3 ay surumdu resmöen tıpıs tıpıs geldı ozrunu dıledı sımdıde kedı gıbı ayrılmaz yanımdan
evet ona kalsa bu yaz evlenelim ::)
yazalı epey olmuş ama ben yeni okuyorum yazdıklarınızı. ben de eski sevgilimin üstüne çok düştüğüm için kovalayan oldum hep. o da ortada birşey yokken gitti. kaçtı yani. sevdiğine de emindim ama olmuyomuş demekki. 20 gündür ayrıyız ben mesaj attım ilk 10 gün. sonra halk oyunları yarışmasında karşılaştık o mutluydı bense gayet normal davrandım. belki biraz da mutsuz gibi görünmüştüm ama o inanılmaz mutluydu. yarın da doğum günü diye bugün aradım hem sınavı var başarılar dilerim diye açmadı. artık ben de yok olmak istiyorum hayatından bu taktiği denemem lazım. ama kursumuz var halk oyunlarındayız ikimiz de. kursa yeni yazılıcaktım ben salı günü kayıt yaptırmaya gidicez. yazılmalı mıyım sence? gözünün önünde olucam hep malesef ama mutlu olduğumu görür en azından. feyste takmıyomuş gibi mutlu şeyler paylaşıcam artık. gerçi ekli değil ama illaki bakar yani. napayım ?Bundan sonra hiç tınlama sagapoo o zaman , facebooktan filan hiç romantik şarkı paylaşma hep komik videolar paylaş ya da twitter ın varsa.Sonra seni göreceği bir ortamınız varsa normal davran öyle abartma mutluluğu da normal gitsin her şey bence birkaç haftaya döner mutlaka çünkü benim gördüğüm gidenler mutlaka bir dönüyor ama ne zaman belli olmuyor.Bir de döndükten sonra işler pek yolunda gitmiyor açıkçası:26: Yine de için rahatlar bir dönerse
hiç sorma ya aynenYav şu taktiği bir ben uygulayamıyorum sanırım.
Kaçamıyorum arkadaşlar,ölümüne kovalıyorum ya
Hof nasıl kaçan taraf olucaz yahiç sorma ya aynen
hiç sorma ya aynen
Canım söylediklerin doğru fakat bunlar ayrıldıktan sonraki süreçte geçerli di mi?Peki ya ayrılalı 7 ay olmuş, kötü şeyler geçmiş-sözler, olaylar, vs..ise yine de yapılabilir mi?bencesen faceden göndermeleer falan yapma yapmazsan o zaman pesine daha cok düşer. hatta biraz ulasılmaz takıl whatsappa faceye falan gunlerce girme merak etsn. kursada yazılma onun gözü onnnde olmak zorunda degilsin ki. yazılma yazlmayacagınıda haber etmeki bu kz yazılacaktı nolduda gelmedi vs dusunsun yani. biraz merketa bırak. yer bildirimleri vs hiçbişry yapma yerini belli etme hep ben burdayım hala havası verme. nasıl olsa beklıyor der hovarda takılır belki hiç dönmez snrasnda. o yuzden hiç tkmıyor gibi davran whatsapp durumna faan mutluyum vs diye yazılarda yazma bilmesin görmesin naptıgını. üzerine dusup ust ustede kırktane mesaja tma. dusunsene bır rkrk bu sekılde senin peşnde sen sıkıldıkca o sana mesaj atıyor ısrrla ne kadr yapış yapış. oda öyle dusunuyordur onun gözünde kucultme kendini bittiysebitti madem bitti bende kendi yolumu çizerim. yani asıksındır sevyrsundur baglısındr dönsün istiyosun ama en azndan takmıyor havası verki bu kız bana bu kadr baglıyken noldu vs diye dusunsun ıcıne korku dusur merklansn senn içn habersz bırak gizemli takıl . barısısrsınz insaşşlah barısıncada zırt pırt nerdesn napyosn hıc yazma oyazmadıgı aramadıgı surece sen uzerıne dusme sennde cevren vardır onsuz planlar yap her görsmeye cagırdıgnda gitme gelemem de vs naz yap biraz en sn belki gelrm haber verrm sna tarzında takmıyor gibi davrn . hep sen ılgılenme oyle oluca kendile kopek gibi pesne dusuyolar
Ben ayrildim uzun sure 3ay iste ilk ayriligimizdi o cok etkilendi o ka da r yani her aradginda bn terslerdim ama bn gercektn btrmstm kafamda byle sonuc verecegni bilemedmnasıl surundu işte ne yaptınzda süründürdünüz onun sırrını alalım:))
kız bi nişan yüzüğü faln tak barii özgürce tkılın oh ne guzel ben hala aılemden gızlı bulusuyorum bi nişan falan olsa raht olmak içn
Canım söylediklerin doğru fakat bunlar ayrıldıktan sonraki süreçte geçerli di mi?Peki ya ayrılalı 7 ay olmuş, kötü şeyler geçmiş-sözler, olaylar, vs..ise yine de yapılabilir mi?
Burda olsaydı keşke şu an yurtdışında olduğu için görme şansım yoko kadar sure gecmişsede vur kac yanı. bir defa ama bir deffa kendini biryerlerde göster seni görsün farketsin. sonra yok ol ve bu taktiklere basla. su yuzden soyluyorum o kadar sure gecmısse erkek bu helede hakaret dolu bıtmısse erkekler cok cabuk unutur o yuzen en azndan kendını bı defa göster snra cekil. seı farkedene kadr ne bılm bıyerde cık karssına vs. farkedıncede oyle hergn hergn gozunn onnde bulunma sıkılır böyle sana karsı bı yumusama olursa yelkenlerını suya ındırme hmen senı bu kadr zamn ugrastırdıgı ıcn sende onu surundur naz yap tersle vs . cokta saygosız davranma ya erkklerı en sogutan sey bu zaten kufurle bıtırmek vs aklında oyle kalırsın yanı anacım nette yazıyor ayrılan erkegı gerı dondurmanın gerı kazannmanın yolları vs onları oku bol bol . sonra mutlu ılıskınn sırları , bir ilişkiyi iyi yürütebilmek içn yapılması gerekenler vs oku bunları. barıstıgndada bıraz mesafelı davran oyle her cagrdgı yere gıtme ıslerım var de su bu ya bı ılıskıde bır erkek kızanasıl davranıyorsa kızda ona oyle davranmalı. genelde takmayan taraf erkekler oluyor ayol hep onlarmı zampara olcak bır kızla cıkarken yedekte bıtane daha bulunduruyolar oyuzden ıkısınıde takmadıkları ıcın duygusal anlamda baglanmak işte deli divane sevgı olmuyo oyle oluncada ayrıldıklarındahıc uzulmuyolar sende aynısı yp sevglın olsun ama onun samımıyetıne sdakatıne adam gıbı ınana kadr hayatnda bır adam daha olsun yedek. (onların yaptııgı gıbı yedek kız) baktın gercekten sana sadık sende oyle ol .yanı bılmıyorum erkeklerın ılıskıdekı davranıslarını uyguluycan ıste erkek taktıgı diyelım buna:) ben suan cok mutluyum allahm bozmasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?