Kaçan kovalanır taktiğini kullanıp olumlu sonuç alanlar?

30 yaşındaki bir adam otobüs bilet parasımı bulamıcak. Bence dikkatli ol.30 yaşındaki bir adam internetten ne kadar ciddi olabilir ki? Zaman geçirmek için takılıyor olabilir, bence hiç konuşma.

internette en fazla ne paylaşabilirsiniz ki onun elini mi tuttunuz ona sarıldınız mı yada onun gözlerinin içine baka baka konusabildiniz mi..
bence iletişime geçebileceği herşeyi silin yada değiştirin yada engelleyin birşeyler yapın ..
sizi isteyen doğru dürüst adam gelir sizi görür sizin ''gerçek'' hayatınıza dahil olur.
çok uzatmadan çıkarın hayatınızdan. inanın bağımlılıktan başka birşey değil. seneler sonra güleceksiniz böyle birşey olmuştu diye.
görüşmeden olurç siz onun neyine aşıksınız allah aşkına sadece bağımlılık ..
ben hoşlanmadım tavrından seven insan havada karada gelir.
sakın onun sizi kandırmasına izin vermeyin. belki çok önyargılı bakıyorum ama önyargılı bakılması gereken bi durum zannımca..
kendiniz için birşeyler yapmaya başlamalısınız çok gençsiniz ..

ne de guzel yazmışsın canım vallahı ağzına sağlık. tabı bunu yapabılmek de ayrı bı olay :)

çok haklısınız bende bugun mesaj attım ona bole bole dıye oda tamam madem ayrılalım demıs bıttı bıtırdık bugun artık hayatıımda yok uzulsemde yok olmaması daha ıyı cnku seven ınsan gelırdı gormek ıster calışıyor bıde param yok dıyor bahane geldı

bu kadar basitmiş bakın .. kabullenmiş...
sizi kaynetmek ona dokunmamış önemsememiş.
üzülmeyin lütfen allaha şükredin. 30 yaşında bir adam ve 20 yaşında bir genç kız ..
olacak şey değil yani. anlaşırsınız aileler onay verir evlenirsiniz yaş sorun olmaz ama sadece internetten güvenmemelisiniz.
ve sakın üzülmeyin bir daha söylüyorum . belkide çok büyük bi zararı önceden farkedip önlem aldınız ..
8 ay boyunca dayanmanız bile yanlış .. üzülmeyin lütfen ..

işte niyeti farklı olan insanlarda kaçmak kovalatmıyor ..

ne de guzel yazmışsın canım vallahı ağzına sağlık. tabı bunu yapabılmek de ayrı bı olay :)

Sağol canım valla yapmak gerekiyor yoksa hem karşındaki insanı, hemde kendine olan saygını kaybediyorsun.Hep erkek arkadaşı kazanmanın yollarını arıyorsun, bu kısır döngüyü kıramıyorsun olan sana ve kişiliğine oluyor.Erkek arkadaşının senin kıymetini anlamasını istiyorsan bunu yapacaksın, kaçış yok.

bence hıc uzulme canım seven ınsan hadı sevmeyı gec ısteyen ınsan yanı yanında olmak ısteyen ınsan her turlu olur yanı baska da soze gerek yok bence yıpratma sakkın kendını

Zaten bana göre ortada bir ilişki yokmuş.30 yaşındaki bir adam 8 ay boyunca internetten görüştüğü, buluşmaya yanaşmadığı birine aşık olamaz zaten.Hemen ayrılığı kabulleniyor çünkü ona göre bir ilişki bile yoktu ortalıkta.Tamam görüşürsünüz aylarca, sonra sebeplerden şehirler ayrılır o ilişki internetten, telefondan devam edebilir çünkü gerçek bir ilişkinin temelidir ama sizinki ilişki değilmiş bakın adam sizi ciddiye bile almamış, bir daha sakın konuşmayın.20 yaşındasınız gerçek bir ilişki yaşayın sanal birşey için üzmeyin kendinizi.

Son düzenleme:

önceki konularına da baktım da mesaj tarihi :27-07-2012, 21:12

yazdığınız mesaj :
bugun kız arkadasım ben sevgılısı ve sevgılısının erkek arkadası geldıler oturduk okey oynadık sonra onlar yalnız kalsınlar dıye bız dısarı cıktık oturduk konustuk bıraz sevgılısıde yokmus.Bende benmde yok dedım hatta soyadınıda soledıler napsam facedenmı eklesem unuttumda face arkadasada dıyemyorum bı seklde cockla konusmak ıcın napmalıyım arkdasa benı sormus

amacınız ne bilmiyorum ama nasıl 8 aydır sevgilisiniz de geçen ay bu konuyu açabildiniz ..
siz ilişkilerinize böyle mi sadıksınız yada dalga mı geçiyorsunuz ..
amacınız ne pardon da ?
bi de oturdum aptal gibi akıl verdim.
vaktime yazık.

bırak allah aşkına daha yorum yapma konuda canım ya .. dalga mı geçiyor nedir
bence 20 yaşında da değil yazan kişi. 20 yaşındaki olgunluğa erişememiş daha 14-15 yaşındaki kızların kelimelerini cümlelerini hareketlerini yapıyor..
bir de vaktimizi alıyor ..
açtığı konulara bak ..
herneyse beni ilgilendirmez uzatmak istemiyorum

Son düzenleme:

Bende ciddiye alıp yorum yaptım ya, okudum şimdi.20 yaşındaki bir kızın olgunluğu yok 15 16 yaşındaki kız yapmaz neyse.

Bende ciddiye alıp yorum yaptım ya, okudum şimdi.20 yaşındaki bir kızın olgunluğu yok 15 16 yaşındaki kız yapmaz neyse.

herneyse ...

sen simdi sevgiline bu taktiği yapıyorsun anladığım kadarıyla ..
ee tepkisi ne oldu tepki verdi mii (

herneyse ...

sen simdi sevgiline bu taktiği yapıyorsun anladığım kadarıyla ..
ee tepkisi ne oldu tepki verdi mii (

Canım evet gene yapıyorum.İşe girmiştim bir dönem resti çektim ilk kez 10 gün aramadım.Tabii iş,yorgunluk falan kötü olmuyordum.8 gün sonra birşeyi bahane ederek mesaj atmıştı, cevap vermedim sonra aramaya başladı yumuşadım hemen kendini gene geri çekti.Ama mesela kaç gün aramamışım hesaplıyormuş 10 gündür aramıyorsun önceden 2 gün dayanamazdın falan dedi.Bende yumuşadım hemen kendini gene çekti.Şimdi gene yapıyorum bakalım daha aramadı, bende aramıyorum daha erken bakalım ne zaman konuşucak benimle.Ben elimden geleni yaptım, içim rahat.Bekleyişteyim bakalım.

inanmıyorum ya bıde üzülüp ağlarlar herkes bı acayıp olmus su dunyanın halıne bak

10 gün iyi sabrediyorsunuz sevgilinizle :26:
bekle bekle .. yumuşama bu sefer ..

10 gün iyi sabrediyorsunuz sevgilinizle :26:
bekle bekle .. yumuşama bu sefer ..

kızdırmıştı beni resti çekmiştim kafasını dinlesin, özlesin, yokluğumu hissetsin diye yapmıştım.İşe yaramıştı gene yarar bekliyorum bakalım ezilemem daha fazla karşısında.

valla tatlım hayret vericisiniz.. 10 gün iki tarafta birbirini aramıyorsa oturup düşünülmeli bence..
yok biz imkansız 1 gün habersiz duramıyoruz.. benimki askerdeyken aramız bozuktu 1 gün ulaşamadım ona o da aramadı..
ertesi gün burnundan getirdim hadi birdaha yapsın da göreyim
canım en son sizin gibi bir arkadaşımla sevgilisi inatlaşmıştı.. sonuç mu ? çocuk şuan başkasıyla çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…