evet bende bunları dusunuyorum cok dogru zaten bnde soledım ona artık yurutemıcem uzaktan ınsan gorusmeden olurmu bılmıyorum bende cok zor bolede ayrılıgımızı kabul etmesı lazım yoksa ınanın zor olcak cunku gelmıyor hep bahane
evet bende bunları dusunuyorum cok dogru zaten bnde soledım ona artık yurutemıcem uzaktan ınsan gorusmeden olurmu bılmıyorum bende cok zor bolede ayrılıgımızı kabul etmesı lazım yoksa ınanın zor olcak cunku gelmıyor hep bahane
30 yaşındaki bir adam otobüs bilet parasımı bulamıcak.Bence dikkatli ol.30 yaşındaki bir adam internetten ne kadar ciddi olabilir ki? Zaman geçirmek için takılıyor olabilir, bence hiç konuşma.
Eski erkek arkadaşınızada kaçan kovalanır taktiğini uygulamanız gerekir.Ne zaman canı istese ya
da ihtiyaç duysa koşa koşa ona
gideceğinizi bilirse sizi terk edip
yeniden yanına çağırmayı
alışkanlık edinecektir. Ne
ayrıldıktan sonra ne de
beraberken birinci önceliğinizin
o ve onunla birlikte olmak
olduğunu hissettirmemelisiniz.
Sizi terk edip giden eski sevgiliniz
arasa bile hemen yanına
koşmamalısınız. Sizin için
mücadele etmezse, emek sarf
etmeden kazanılan her şey gibi
değerinizi yitirmeye
mahkumsunuz. Acı evet, ama
hayatın gerçeği bu.
İşte bu sebepten, eski sevgilinize
sürekli elinin altında olduğunuzu
düşündürüp onu rahat
ettirmeyin. Yapmak istediğiniz
tek şey onun omzuna başınızı
yaslayıp mutlu olmak olabilir. Ama
eğer kaçan balık olmaz ve
parmağını şıklattığında yanına
koşarsanız bu döngüyü asla
kıramazsınız ve tekrar tekrar onu
geri kazanmanın yollarını
ararsınız. Bırakın sizin için
mücadele etsin. O zaman çok
daha kıymetli olacaksınız. Eğer
mücadele etmeye değer bulmayıp
sizden uzaklaşırsa diye
korkmayın.Gerçekler ile yüzleşin, IZGARA
OLMAYIN!
internette en fazla ne paylaşabilirsiniz ki onun elini mi tuttunuz ona sarıldınız mı yada onun gözlerinin içine baka baka konusabildiniz mi..
bence iletişime geçebileceği herşeyi silin yada değiştirin yada engelleyin birşeyler yapın ..
sizi isteyen doğru dürüst adam gelir sizi görür sizin ''gerçek'' hayatınıza dahil olur.
çok uzatmadan çıkarın hayatınızdan. inanın bağımlılıktan başka birşey değil. seneler sonra güleceksiniz böyle birşey olmuştu diye.
görüşmeden olurç siz onun neyine aşıksınız allah aşkına sadece bağımlılık ..
ben hoşlanmadım tavrından seven insan havada karada gelir.
sakın onun sizi kandırmasına izin vermeyin. belki çok önyargılı bakıyorum ama önyargılı bakılması gereken bi durum zannımca..
kendiniz için birşeyler yapmaya başlamalısınız çok gençsiniz ..
çok haklısınız bende bugun mesaj attım ona bole bole dıye oda tamam madem ayrılalım demıs bıttı bıtırdık bugun artık hayatıımda yok uzulsemde yok olmaması daha ıyı cnku seven ınsan gelırdı gormek ıster calışıyor bıde param yok dıyor bahane geldı
ne de guzel yazmışsın canım vallahı ağzına sağlık. tabı bunu yapabılmek de ayrı bı olay :)
çok haklısınız bende bugun mesaj attım ona bole bole dıye oda tamam madem ayrılalım demıs bıttı bıtırdık bugun artık hayatıımda yok uzulsemde yok olmaması daha ıyı cnku seven ınsan gelırdı gormek ıster calışıyor bıde param yok dıyor bahane geldı
bu kadar basitmiş bakın .. kabullenmiş...
sizi kaynetmek ona dokunmamış önemsememiş.
üzülmeyin lütfen allaha şükredin. 30 yaşında bir adam ve 20 yaşında bir genç kız ..
olacak şey değil yani. anlaşırsınız aileler onay verir evlenirsiniz yaş sorun olmaz ama sadece internetten güvenmemelisiniz.
ve sakın üzülmeyin bir daha söylüyorum . belkide çok büyük bi zararı önceden farkedip önlem aldınız ..
8 ay boyunca dayanmanız bile yanlış .. üzülmeyin lütfen ..
işte niyeti farklı olan insanlarda kaçmak kovalatmıyor ..
önceki konularına da baktım da mesaj tarihi :27-07-2012, 21:12
yazdığınız mesaj :
bugun kız arkadasım ben sevgılısı ve sevgılısının erkek arkadası geldıler oturduk okey oynadık sonra onlar yalnız kalsınlar dıye bız dısarı cıktık oturduk konustuk bıraz sevgılısıde yokmus.Bende benmde yok dedım hatta soyadınıda soledıler napsam facedenmı eklesem unuttumda face arkadasada dıyemyorum bı seklde cockla konusmak ıcın napmalıyım arkdasa benı sormus
amacınız ne bilmiyorum ama nasıl 8 aydır sevgilisiniz de geçen ay bu konuyu açabildiniz ..
siz ilişkilerinize böyle mi sadıksınız yada dalga mı geçiyorsunuz ..
amacınız ne pardon da ?
bi de oturdum aptal gibi akıl verdim.
vaktime yazık.
Zaten bana göre ortada bir ilişki yokmuş.30 yaşındaki bir adam 8 ay boyunca internetten görüştüğü, buluşmaya yanaşmadığı birine aşık olamaz zaten.Hemen ayrılığı kabulleniyor çünkü ona göre bir ilişki bile yoktu ortalıkta.Tamam görüşürsünüz aylarca, sonra sebeplerden şehirler ayrılır o ilişki internetten, telefondan devam edebilir çünkü gerçek bir ilişkinin temelidir ama adam sizi ciddiye bile almamış, bir daha sakın konuşmayın.20 yaşındasınız gerçek bir ilişki yaşayın sanal birşey için üzmeyin kendinizi.
bırak allah aşkına daha yorum yapma konuda canım ya .. dalga mı geçiyor nedir
bence 20 yaşında da değil yazan kişi. 20 yaşındaki olgunluğa erişememiş daha 14-15 yaşındaki kızların kelimelerini cümlelerini hareketlerini yapıyor..
bir de vaktimizi alıyor ..
açtığı konulara bak ..
herneyse beni ilgilendirmez uzatmak istemiyorum
Bende ciddiye alıp yorum yaptım ya, okudum şimdi.20 yaşındaki bir kızın olgunluğu yok 15 16 yaşındaki kız yapmaz neyse.
herneyse ...
sen simdi sevgiline bu taktiği yapıyorsun anladığım kadarıyla ..
ee tepkisi ne oldu tepki verdi mii (
önceki konularına da baktım da mesaj tarihi :27-07-2012, 21:12
yazdığınız mesaj :
bugun kız arkadasım ben sevgılısı ve sevgılısının erkek arkadası geldıler oturduk okey oynadık sonra onlar yalnız kalsınlar dıye bız dısarı cıktık oturduk konustuk bıraz sevgılısıde yokmus.Bende benmde yok dedım hatta soyadınıda soledıler napsam facedenmı eklesem unuttumda face arkadasada dıyemyorum bı seklde cockla konusmak ıcın napmalıyım arkdasa benı sormus
amacınız ne bilmiyorum ama nasıl 8 aydır sevgilisiniz de geçen ay bu konuyu açabildiniz ..
siz ilişkilerinize böyle mi sadıksınız yada dalga mı geçiyorsunuz ..
amacınız ne pardon da ?
bi de oturdum aptal gibi akıl verdim.
vaktime yazık.
Canım evet gene yapıyorum.İşe girmiştim bir dönem resti çektim ilk kez 10 gün aramadım.Tabii iş,yorgunluk falan kötü olmuyordum.8 gün sonra birşeyi bahane ederek mesaj atmıştı, cevap vermedim sonra aramaya başladı yumuşadım hemen kendini gene geri çekti.Ama mesela kaç gün aramamışım hesaplıyormuş 10 gündür aramıyorsun önceden 2 gün dayanamazdın falan dedi.Bende yumuşadım hemen kendini gene çekti.Şimdi gene yapıyorum bakalım daha aramadı, bende aramıyorum daha erken bakalım ne zaman konuşucak benimle.Ben elimden geleni yaptım, içim rahat.Bekleyişteyim bakalım.
10 gün iyi sabrediyorsunuz sevgilinizle :26:
bekle bekle .. yumuşama bu sefer ..
Canım evet gene yapıyorum.İşe girmiştim bir dönem resti çektim ilk kez 10 gün aramadım.Tabii iş,yorgunluk falan kötü olmuyordum.8 gün sonra birşeyi bahane ederek mesaj atmıştı, cevap vermedim sonra aramaya başladı yumuşadım hemen kendini gene geri çekti.Ama mesela kaç gün aramamışım hesaplıyormuş 10 gündür aramıyorsun önceden 2 gün dayanamazdın falan dedi.Bende yumuşadım hemen kendini gene çekti.Şimdi gene yapıyorum bakalım daha aramadı, bende aramıyorum daha erken bakalım ne zaman konuşucak benimle.Ben elimden geleni yaptım, içim rahat.Bekleyişteyim bakalım.
dozunu kaçırmadan uygulanmalı elbette..
ama şu sözüde unutmamak gerek ;
fazla naz aşık usandırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?