- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Ya okula devam et demişsebamed?
otur ananın dizinin dibinde en rahatı orası çünkiiiHayatımda yapabileceğim en büyük hatayı yaptım annemi babamı hiçe sayıp kaçarak evlendim. Kaçmam da kendimce haklı sebeplerim vardı babam en büyük etkendi babam belki o kadar kötü bir baba olmasaydı asla ama asla bunu yapmazdım. Eşim evlenince değişti eskiden bayramlarda bile ailesinin yanına gitmezdi ailesinin yanından beni çıkarmaz oldu çok zor durumda kaldım en son şiddet uyguladı sustum bir daha yaptı yine sustum 3. de çok kötü dövdü öldüresiye bide bu adam benim 2 sene peşimden koşmuştu. Eşyalarımı topladım geri annemin evine geldim ben de babam kabul etti Allah razı olsun herşey bugün gelişti ne yapıcam bana akıl verindaha 20 yaşındayım
Hala bunları soyleyebiliyorsan aklın kocan tarafından çelinmeye müsait ..burnunu sürterim, döner sultanı olurum diyorsan avucunu yalarsın ..işin kötüsü vallahi seviyorum onun aklına ailesi giriyor
Bende kaçtım allah pişman etmesin inşallah şimdiye kadar eşimim bi kötülüğünü görmedim. Benimde ailem yoktu vardı ama yoktu okutmadılar hatta eve bile almadılar. Parkta banklarda sabahladığım geceleri bilirim. Burada o kadar güzel koca meraklısı diyorlar ki.... kimse bilmiyor neler yaşandığını... eminim buna başvurduysanız kendinizce büyük bir derdiniz vardır. Ailenizde arkanızda bence bu fırsatı değerlendirin. Bi işe giril aćıktan yada ikinci öğretim olarak okuyabilirsiniz. Umarım çocuk yoktur.Hayatımda yapabileceğim en büyük hatayı yaptım annemi babamı hiçe sayıp kaçarak evlendim. Kaçmam da kendimce haklı sebeplerim vardı babam en büyük etkendi babam belki o kadar kötü bir baba olmasaydı asla ama asla bunu yapmazdım. Eşim evlenince değişti eskiden bayramlarda bile ailesinin yanına gitmezdi ailesinin yanından beni çıkarmaz oldu çok zor durumda kaldım en son şiddet uyguladı sustum bir daha yaptı yine sustum 3. de çok kötü dövdü öldüresiye bide bu adam benim 2 sene peşimden koşmuştu. Eşyalarımı topladım geri annemin evine geldim ben de babam kabul etti Allah razı olsun herşey bugün gelişti ne yapıcam bana akıl verindaha 20 yaşındayım
Saçma saçma konuşma. Anasının babasının lafı ile ağzını burnunu eline verdi. Böyle ise yarın öbür gün Çan'ını aldığında da valla seviyordu bu ya diyecek nefesin de olmaz.işin kötüsü vallahi seviyorum onun aklına ailesi giriyor
Adam seni kimsesiz diye rahatca dovuyor zaten. Sakin esine donmeyide dusunme. Bosa gitsin o pisligi..Hayatımda yapabileceğim en büyük hatayı yaptım annemi babamı hiçe sayıp kaçarak evlendim. Kaçmam da kendimce haklı sebeplerim vardı babam en büyük etkendi babam belki o kadar kötü bir baba olmasaydı asla ama asla bunu yapmazdım. Eşim evlenince değişti eskiden bayramlarda bile ailesinin yanına gitmezdi ailesinin yanından beni çıkarmaz oldu çok zor durumda kaldım en son şiddet uyguladı sustum bir daha yaptı yine sustum 3. de çok kötü dövdü öldüresiye bide bu adam benim 2 sene peşimden koşmuştu. Eşyalarımı topladım geri annemin evine geldim ben de babam kabul etti Allah razı olsun herşey bugün gelişti ne yapıcam bana akıl verindaha 20 yaşındayım
canım benim aferin bak aklını başına almışın babanın evine geri dönmüşün. yaşadıklarını bilemem belki baban gerçekten kötüdür ama ergenlik çağında ailemizi yanlış anlayabiliriz. bundan sonra okumak istersen güzel bir bölüm oku baban sendeki değişimi görsün ve hayatını tekrar kur. sakın o pisliğe dönme.Hayatımda yapabileceğim en büyük hatayı yaptım annemi babamı hiçe sayıp kaçarak evlendim. Kaçmam da kendimce haklı sebeplerim vardı babam en büyük etkendi babam belki o kadar kötü bir baba olmasaydı asla ama asla bunu yapmazdım. Eşim evlenince değişti eskiden bayramlarda bile ailesinin yanına gitmezdi ailesinin yanından beni çıkarmaz oldu çok zor durumda kaldım en son şiddet uyguladı sustum bir daha yaptı yine sustum 3. de çok kötü dövdü öldüresiye bide bu adam benim 2 sene peşimden koşmuştu. Eşyalarımı topladım geri annemin evine geldim ben de babam kabul etti Allah razı olsun herşey bugün gelişti ne yapıcam bana akıl verindaha 20 yaşındayım
O ezip geçtiğiniz babanızın ellerinden öpün. Cok da kötü bir baba değilmiş demekki ki size kapısını yine açmış. Olan olmus artık,yaptığınız size ders olsun.
Baban seni affetmis, aklın varsa o babayı bir daha ezip geçme.
Ezip geçtiğiniz babanız sizi affetmek gibi bir büyüklük yapmışken dilerim siz de o babayı biraz daha sayarsınız. Adam bir şeyleri ön görmüş.Bu yaşta bu ne acele, anlamam.
+1000Ay niye ailesi girsin? Senin aileni hiçe sayarak kaçırmayı bilecek kadar aklı var. Böyle kaçarak ederek adamlara verdiğiniz mesaj: "Ben sana ölüyorum bitiyorum ailem umrumda değil ne halleri varsa görsünler benim için önemli olan sensin sen ne istersen ben onu yaparım ben senin için varım." Sonra da neden beni insan yerine koymuyor, neden beni dövüyor? Allah Allah acaba neden?
darp raporu falan al yaşın küçük otur babamın evinde çalış bi güzel okula git yaşın daha çok küçük kendine sonrası için harika hayat kurarsın emin olHayatımda yapabileceğim en büyük hatayı yaptım annemi babamı hiçe sayıp kaçarak evlendim. Kaçmam da kendimce haklı sebeplerim vardı babam en büyük etkendi babam belki o kadar kötü bir baba olmasaydı asla ama asla bunu yapmazdım. Eşim evlenince değişti eskiden bayramlarda bile ailesinin yanına gitmezdi ailesinin yanından beni çıkarmaz oldu çok zor durumda kaldım en son şiddet uyguladı sustum bir daha yaptı yine sustum 3. de çok kötü dövdü öldüresiye bide bu adam benim 2 sene peşimden koşmuştu. Eşyalarımı topladım geri annemin evine geldim ben de babam kabul etti Allah razı olsun herşey bugün gelişti ne yapıcam bana akıl verindaha 20 yaşındayım
Hangi fakülteyi kazandınız da babanız göndermedi?babam üniversiteye yollamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?