Kaçarak evlendim çok pişmanım

otur ananın dizinin dibinde en rahatı orası çünkiii

Bende kaçtım allah pişman etmesin inşallah şimdiye kadar eşimim bi kötülüğünü görmedim. Benimde ailem yoktu vardı ama yoktu okutmadılar hatta eve bile almadılar. Parkta banklarda sabahladığım geceleri bilirim. Burada o kadar güzel koca meraklısı diyorlar ki.... kimse bilmiyor neler yaşandığını... eminim buna başvurduysanız kendinizce büyük bir derdiniz vardır. Ailenizde arkanızda bence bu fırsatı değerlendirin. Bi işe giril aćıktan yada ikinci öğretim olarak okuyabilirsiniz. Umarım çocuk yoktur.

Lütfen şiddete boyun eğme. Hep devamı gelecektir.. allah yar ve yardımcın olsun..

Çok üzuldüm daha cok gencsin kendine yeni bir hayat kur annem babam arkamda diye oturup kalma oku calis birseyler yap

işin kötüsü vallahi seviyorum onun aklına ailesi giriyor
Saçma saçma konuşma. Anasının babasının lafı ile ağzını burnunu eline verdi. Böyle ise yarın öbür gün Çan'ını aldığında da valla seviyordu bu ya diyecek nefesin de olmaz.
Bırak uğraşmaya değmez koca olmamış baba hiç olmaz. İşi gücü mesleği olan ailenin de onay verdiği bir adamla evlenirsin memlekette adam çok

Adam seni kimsesiz diye rahatca dovuyor zaten. Sakin esine donmeyide dusunme. Bosa gitsin o pisligi..

canım benim aferin bak aklını başına almışın babanın evine geri dönmüşün. yaşadıklarını bilemem belki baban gerçekten kötüdür ama ergenlik çağında ailemizi yanlış anlayabiliriz. bundan sonra okumak istersen güzel bir bölüm oku baban sendeki değişimi görsün ve hayatını tekrar kur. sakın o pisliğe dönme.

O ezip geçtiğiniz babanızın ellerinden öpün. Cok da kötü bir baba değilmiş demekki ki size kapısını yine açmış. Olan olmus artık,yaptığınız size ders olsun.

Baban seni affetmis, aklın varsa o babayı bir daha ezip geçme.

Ezip geçtiğiniz babanız sizi affetmek gibi bir büyüklük yapmışken dilerim siz de o babayı biraz daha sayarsınız. Adam bir şeyleri ön görmüş.Bu yaşta bu ne acele, anlamam.

+1000

Gelip pişmanım dese affedecek gibisin.. 20 yaşındasın ailen yanında bence annen baban ne diyorsa öyle yap hazırda arkandalarken..git çalış eğitimini tamamla.
En kötü baba evi koca evinden iyidir derler istisnalar kaideyi bozmaz diye düşünüyorum.

Gecmiş olsun.Geri dönsen baba evinde artık hicbirşey eskisi gibi olmaz,olmadık zamanlarda yüzüne tokat gibi vururlar,canın yanar keyfin kacar.Eşine dönsen sanma ki işkenceler bitecek,sanmam,dozunu artıra artıra devam eder.En iyisi yatılı bir iş bulup hayatını kurmaya calış.Allah kolaylık versin.Seviyorum demek hiç bir acıyı cekmenize sebep olmamalı.Şiddetin başladıgı yerde sevgi biter,NET

darp raporu falan al yaşın küçük otur babamın evinde çalış bi güzel okula git yaşın daha çok küçük kendine sonrası için harika hayat kurarsın emin ol

Baban asla kötü bir adam değilmiş ki seni kabul etmiş. Unutma kabul etmeyip evden atabilirdi. Şimdi mesleğin varsa gir işe çalış aptallık yapma

Baba üniversiteye yollamadı siz kocaya kaçtınız.
Keşke gizliden sınava hazırlanıp okula kaçsaydınız.
Yaşınız küçük aklınızı başınıza alma zamanı. Okula devam edin meslek sahibi olun.

bende 20 yaşlarında aynı hatayı yapmıştım 2 yıl sonra birşekilde kurtuldum ondan. şuan 32 yaşındayım allaha şükür mutlu bir evliliğm anlayıslı bir kocam ve dünya tatlısı 16 aylık bir kızım var. kendimizce hep suclu birini buluruz ama sonucta akılda fikirde bizde :) sabret kendini çok hırpalamamaya çalış. kendini geliştirmeye bak. allah yardımcın olsun sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…