Kaçarak evlendim çok pişmanım

Tabiki boşanacaksın daha gençsin oku kendini geliştir ve meslek sahibi ol tekrar aynı hatayı yapma

Çocuk yokken kurtulmuşsun.Yoksa işin zordu.Baban kabul etmiş vallahi yine iyi insanmış.Hem çalışıp hem kendini eğitmen lazım yapacağın tek şey bu.Aklını başına devşirip kendine daha fayda sağlayacak işlere odaklanmalısın Can'ım.

Gecmise bir sunger cek. Cok ama cok uzun süre hayatina kimseyi alma. Sen onu sevmiyorsun, hayal ettigin kisiyi seviyorsun. Bu da gececek demeyecegim, alisacaksin sadece.

Enerjini faydali seylere harca. Sil hafizani resetle cikar o karaktersizi hayatindan

İnsan kendisine şiddet uygulayan bir insan için nasıl "seviyorum" diyebilir benim aklım almıyor.Babanıza kötü deseniz de elin oğlundan şiddet görmekten iyidir diye düşünüyorum.Çok gençsiniz okulunuza devam edemeseniz bile bir iş öğrenin , çalışın , hayatınıza devam edin.O koca denen canavardan da bir an önce kurtulmaya bakın.

Bi' de bu var babam kötü derler ondan kaçtım evimizde huzur yoktu derler.Evinde her huzursuzluk olan , babası kötü olan kız kocaya mı kaçıyor? Sabredip okuyor işe giriyor sonra evleniyor vs.Kocaya kaçma işin kolayı aşk meşk diye diye hormonlarının esiri olup sonra şiddet görüyorum ama seviyorum.Sevgi değil kimse kusura bakmasın.Size vuran eli sevmeyin bi' zahmet.Baba yapsa kötü baba , koca yapınca seviyorum.Saçmalık bu !!

Son düzenleme:
Canım daha çok ufaksın bu çok büyük bir şans senin için. Yaşadıklarından ders alıp yeni bir hayat kurmak için önünde uzun yılların var. Çocuğun da yok hem. Boşa o adamı ve kendini geliştirmeye çalış. Emin ol vereceğin en doğru karar bu olur.

babam üniversiteye yollamadı

Bnri burda sana olumsuz seyler yazanlari anlayamiyorum acikcasi. Kendin de yazmissin babam bu kadar kotu bir baba olmasaydi kacmazdim diye.

Sana tavsiyem 1. yuregin seviyorsa dahi, yuregine gerekirse al bir bicak sok ama bu adami aklindan cikart. 2. Is bul calis asgari ucretle bile olsa onemi yok, ne babana ne kocana minnetin olmasin.

Çocuk yokken boşan bnde yaptım o hatayi işsizlik çocuk elimi kolumu bağlıyor duzelmeywcekse bosan

Sev sen daha.. hatta barış geri dön çocuk yap.. bi daha yapmaz.. o da seni seviyo

işin kötüsü vallahi seviyorum onun aklına ailesi giriyor
Isin kotusu ne biliyor musun.?
Seni ailesine ezdiriyor, seni dovuyor sana gram deger vermiyor.
Hala seviyorum diyorsun; isin kotusu!
Ailenin yaninda kal,egitimini tamamla lutfen.

Hayatınıza devam edeceksiniz kaldığınız yerden, bu sefer daha dikkatli ve akıllı. Eşinize sakın dönmeyin, bir kere şiddet olduysa devamı gelecektir üstelik bu sefer geri döndüğünüz için ciddiye de alınmayacaksınız. En kötü aile, kötü eşten iyidir. Eğitiminiz eksikse eğitiminizi tamamlayın, çalışmıyorsanız bir işe girip çalışın. Maddi gücünüz olsun, gençliğinizi yaşayın çok gençsiniz. Zamanı gelince bu sefer sizi çok seven, değer veren biriyle eşit şartlarda evlenirsiniz. Güzel günler dilerim.

Ben 20 yaşında iken aynı anda kpss ye zabit katipligine hazırlanıyordum. Çünkü babam üniversite olmazz dedi bende onları buldum kurs parasıda ayarladım basladim. Kpss 30 tllik kitapla çalıştım 70 aldım zabit katipligine evde klavye ile çalıştım 5 6 kelime eksik yazdım kaçırdım. Birde o arada bilgisayar işletmelik kursuna gittim kurs ikincisi oldum. Sadece cumartesi pazardı kursum diğer günler de yine annemlere ev bağ bahçe işinde yardımımı ettim. Keşke daha çok çalışıp daha az uyusaydım diyorum. Secimler geleceği belirler. Allah bi şans daha vermiş geleceğini belirleyecek seçimi yapmam icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…