kaçarak evlenen varmı? neden ve niçinleri beraber paylaşalım.

342013

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
402
2
0
İstanbul
kaçarak evlenen varmı? neden ve niçinleri beraber paylaşalım. kaçarak evlenmenizde ki sebepler neydi kimler evlenmenize engel olmaya çalıştı bu konuda kızdıklarınız nefret ettikleriniz kısaca serüveninizi paylaşalım ben inanıyorum ki kimse evinden anasının babasının rızasını almadan davulsuz zurnasız gelinliğini sürümeden evlenmek istemez. İşte bunlar neydi niye böyle oldu olaylar niye böyle gelişti. hadi paylaşmaya dertleşmeye varmısınız ?

teyzem var. damat adayını istememişler dedemler çünkü işsiz güçsüzmüş, bir işte dikiş tutturamıyormuş, teyzem de kaçmış, iyi halt etmiş. adam dayadı poposunu dedemlere, nasıl olsa mecburlar dedi kızları için para verecekler.

13 yılın sonunda ayrıldılar.

talihsiz bir evlilik olmuş sen evlimisin canım

Kuzenim var. İşsiz güçsüz bir adama kaçtı, gece de gelip annemlerin elini öpmüş falan. 1 yılın sonunda midemden susam taneleri çıkıyor artık simit yemekten diye ağlıyordu. Aileler barıştı ama adamın adam olmadığını gördü. Görseniz öyle pasif, öyle nane limon bir tip ki aklına şaşayım demiştim kuzenime o yaşta. Şimdi başka biriyle evli, ailesinin rızası vardı, dünya tatlısı bir oğluşu var ve çok mutlu.

kaç yaşında kaçmıştı ikinci evlilğinde sıkıntı yok dimi?

nasıl kaçmış gece falan mı?

böyle bir konu açmam için benim kaçarak evlenmem mi gerekirdi?

tabiki hayır ama ben öyle düşündüm böyle bi konu açtığın için neden açtın o zaman ? :)

benimde arkadaşım kardeşi kaçarak evlendi mezhepler farklı olduğu için kızın ailesi kabul etmemiş arkadaşımın kardeşi de ben tatile gidiyorum diye valizini toplayıp evden gitmiş ailesi 1 kaç gün ulaşamamış kıza kız sonra arkadaşımı aramış abla benim bugün nikahım var beni yanlız bırakma diye aradan 6 ay geçtikten sonra kız annesiyle ve kardeşiyle görüşmeye başladı ama babası yemin billah ediyor görüşmem diye hala da küsler ama kız mutlu bide bebekleri oldu

ben de mutlu olan birini tanıyorum,yıllardır evliler ve çocukları var.Evlendikten kısa süre sonra kızın ailesiyle barışmışlardı.

kaç yaşında kaçmıştı ikinci evlilğinde sıkıntı yok dimi?

20-21 olması lazım çok erkendi yani zaten 2-3 yıla da boşandı. Yok valla bildiğim kadarıyla çok mutlu bir aile tablosu çiziyorlar, dünyalar tatlısı bir oğlu var, maşallah diyeyim

o kız için çok mutlu oldum dünyanın her köşesinde binbir türlü hikayeler var bunları bilmek istedim sonucu güzel biten bu kaçma hikayeleri beni hem heyacanlandırıyor hem de keyif veriyor

ben de mutlu olan birini tanıyorum,yıllardır evliler ve çocukları var.Evlendikten kısa süre sonra kızın ailesiyle barışmışlardı.

zaten her zaman anneler gönlümüze uyanı bulamıyorlar insan kendi bulduğu zaman fırsatı kaçırmamalı ben çok üzülüyorum sevmediği insanla evli olana

ülkemin güzel cefakar fedakar hanımları gelin paylaşalım derdinizi tasanızı hikayenizi hayat paylaşınca güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…