talihsiz bir evlilik olmuş sen evlimisin canımteyzem var. damat adayını istememişler dedemler çünkü işsiz güçsüzmüş, bir işte dikiş tutturamıyormuş, teyzem de kaçmış, iyi halt etmiş. adam dayadı poposunu dedemlere, nasıl olsa mecburlar dedi kızları için para verecekler.
13 yılın sonunda ayrıldılar.
talihsiz bir evlilik olmuş sen evlimisin canım
Kuzenim var. İşsiz güçsüz bir adama kaçtı, gece de gelip annemlerin elini öpmüş falan. 1 yılın sonunda midemden susam taneleri çıkıyor artık simit yemekten diye ağlıyordu. Aileler barıştı ama adamın adam olmadığını gördü. Görseniz öyle pasif, öyle nane limon bir tip ki aklına şaşayım demiştim kuzenime o yaşta. Şimdi başka biriyle evli, ailesinin rızası vardı, dünya tatlısı bir oğluşu var ve çok mutlu.
teyzem var. damat adayını istememişler dedemler çünkü işsiz güçsüzmüş, bir işte dikiş tutturamıyormuş, teyzem de kaçmış, iyi halt etmiş. adam dayadı poposunu dedemlere, nasıl olsa mecburlar dedi kızları için para verecekler.
13 yılın sonunda ayrıldılar.
böyle bir konu açmam için benim kaçarak evlenmem mi gerekirdi?
kaç yaşında kaçmıştı ikinci evlilğinde sıkıntı yok dimi?
tabiki hayır ama ben öyle düşündüm böyle bi konu açtığın için neden açtın o zaman ? :)
benimde arkadaşım kardeşi kaçarak evlendi mezhepler farklı olduğu için kızın ailesi kabul etmemiş arkadaşımın kardeşi de ben tatile gidiyorum diye valizini toplayıp evden gitmiş ailesi 1 kaç gün ulaşamamış kıza kız sonra arkadaşımı aramış abla benim bugün nikahım var beni yanlız bırakma diye aradan 6 ay geçtikten sonra kız annesiyle ve kardeşiyle görüşmeye başladı ama babası yemin billah ediyor görüşmem diye hala da küsler ama kız mutlu bide bebekleri oldu
20-21 olması lazım çok erkendi yani zaten 2-3 yıla da boşandı. Yok valla bildiğim kadarıyla çok mutlu bir aile tablosu çiziyorlar, dünyalar tatlısı bir oğlu var, maşallah diyeyim
ben de mutlu olan birini tanıyorum,yıllardır evliler ve çocukları var.Evlendikten kısa süre sonra kızın ailesiyle barışmışlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?