- Konu Sahibi Seviyorumseniseni
-
O zaman not bırakmanıza da gerek yok, aileniz anlar zaten kaçtığınızı, yaşınızda 18, hayatı da yeterince tecrübe etmişsiniz, büyüklerin akıl vermesine de gerek yok, alın nüfus kağıdınızı gidin.Sizlerden beni anlamanizi beklemem ama emin olun herseyi ölçtum tarttim ben
10 senede gecse ikna olmucek aile buyuklerimi soktum araya canimdan olmak istedim ama yinede yok anlayamazsiniz18 yaşında bu neyin acelesi ikna edene kadar bekle öldünüz mü o kadar ailenize sırtınızı dönebilecek kadar
Oku mesleğini eline al sonra evlilik planları yap...
Neye mecbur biraktilar yasin kac dha senin .. Evlilik sana gozuktugu gibi toz pembe degil .. Sanma ki oyle sevdgim adamla sarilir yatarim yada vs vs .. O uc dort ay bilemedin 1 sene sonrasinda ne mi olucak o sevdgin adam gtmis yerine baskasi gelmis . Biz ne desek bos sen bildgni okuyacaksin yasa ogrwn o zaman ...Sevdiğimden eminim kesinlikle bende istemezdim bunu ama beni mecbur bıraktilar
Mutsuz ol diye dua edin istersenizO zaman not bırakmanıza da gerek yok, aileniz anlar zaten kaçtığınızı, yaşınızda 18, hayatı da yeterince tecrübe etmişsiniz, büyüklerin akıl vermesine de gerek yok, alın nüfus kağıdınızı gidin.
Evlendikten 1 yıl sonra yeniden görüşelim sitede
Anlayamayız, çünkü buradaki hiç kimse aşık olmadı, genç olmadı10 senede gecse ikna olmucek aile buyuklerimi soktum araya canimdan olmak istedim ama yinede yok anlayamazsiniz
Aşık olmamak degil insan yasamadan bilemez onu demek istedimAnlayamayız, çünkü buradaki hiç kimse aşık olmadı, genç olmadı
Tatlım yaşın çok küçük bekle önce okulunu bitir aileni ikna edersin zamanla olmuyosa da zorlama aile rızası önemli iyi düşün10 senede gecse ikna olmucek aile buyuklerimi soktum araya canimdan olmak istedim ama yinede yok anlayamazsiniz
Iyide evlilik icin acelen niye sevgilinle cikmaya dvm et. Daha 18 sin flort et ok ama evlilik sartmi yasin daha coxuk senin uasinda ben gercekten cocuktum annem arkami topluyordu unv hazirlaniyorsum vs.evlilik suan en son dusunecegin sey olmali10 senede gecse ikna olmucek aile buyuklerimi soktum araya canimdan olmak istedim ama yinede yok anlayamazsiniz
Siz benim kızımdan da küçüksünüz, 21 yaşında kızım var, evlilik dahi düşünmüyor, sizse 18 yaşında aşktan ölecekmişsiniz gibi davranıyorsunuz, biraz bile zaman tanımıyorsunuz ailenize, sizi 9 ay karnına taşımış, gecesini gündüzüne katmış annenize sırtınızı dönüp gideceksiniz.Mutsuz ol diye dua edin isterseniz
Saygı duyuyorumIyide evlilik icin acelen niye sevgilinle cikmaya dvm et. Daha 18 sin flort et ok ama evlilik sartmi yasin daha coxuk senin uasinda ben gercekten cocuktum annem arkami topluyordu unv hazirlaniyorsum vs.evlilik suan en son dusunecegin sey olmali
Saygı duyuyorum dusuncenizeSiz benim kızımdan da küçüksünüz, 21 yaşında kızım var, evlilik dahi düşünmüyor, sizse 18 yaşında aşktan ölecekmişsiniz gibi davranıyorsunuz, biraz bile zaman tanımıyorsunuz ailenize, sizi 9 ay karnına taşımış, gecesini gündüzüne katmış annenize sırtınızı dönüp gideceksiniz.
Mutsuz ol demez hiçbir anne, bende anne olduğumdan size öyle birşey demem asla, zira anne değilsiniz olunca anlarsınız inşallah, bir annenin en büyük serveti evladıdır, tırnağına zarar gelsin istemez ama evlat en ufak birşeyde sırtını döner gider böyle.
Mutsuz olacaksn zaten dua etmesine gerek yok... Yasadim gordum benMutsuz ol diye dua edin isterseniz
Dua etmemize gerek yok ki sen zaten üç beş ay sonra gelip bu sitede ağlıyıp sızlıcan bak yawrum burdaki bayanların cogunun mesleği var , okumuş yaşını almış , coluk cocuk sahibi bayanlarınız seni mi anlamıcaz sana kacarak evlenmeni gectik . Sakın bu yaşta evlenme diyoruz sen ne diyon .Mutsuz ol diye dua edin isterseniz
Saygi duyma degerlendir sonra pisman olma.geleceginide ailenide rezil etme.Saygı duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?