- 21 Nisan 2016
- 44
- 3
- 1
- Konu Sahibi Seviyorumseniseni
-
Hatali olmus başlık kusura bakmayın .Konu başlığı kacarak evlenenle evlenen mi?Niye evden mi kacıcaksınız?
git okul oku, mumnunse Fen Edebiyat Fakultesi kazan hatta. o sure icerisinde yasin bir veda mektubunu yazabilecek kemale de ermis olur.Arkadaslar kaçarak evlenen varsa evden kaçarken not biraktiniz mi ne gibi notlar yazdığınız acaba ?
Merak sadece benim kiTiyomu istiyorsun, Allah akıl versin, önce sor kaçanlara mutlu oldunuzmu diye
Merak ettigim için sordumHımm tmm da yaşınız kaç ? Ya bu devirde hala mı kaçmak var ?
Merak ettigim için sordum
Bazen herseyi göze alırsınız ve sonunda veda niteliğinde bişeyler yazmak istersiniz merk ettim yazan var mi sordumSakın kaçma tekrar bu geceye dönmeyi çok istersin ama herşey için çok geç kalmış olursun. Ayrıca evden kaçtıktan sonra ailene bırakacağın notun bir önemi olmaz emin ol. O kazık yeter onlara...
Bu ne mantıksız bi merak kaçarak evlenenler not filan mı bırakıyor ? Mektup mu yazıyor ? Hiç duymadım , görmedim . Bu yaşta bunu mu merak ettin be yawrum . Sakın kaçıyım filan deme cok pişman olursun. Hayatını karartırsın . Bak oku meslek edin . İlerde pişmanlık içini çürütür ve caresizlik yakanı bırakmaz . Akıllı ol cok ciddiyim ne yap et meslek edinMerak ettigim için sordum
Merak sadece benim ki
Dur ben hic kacmadim ama senin icin esasli bir not yazayim.Arkadaslar kaçarak evlenen varsa evden kaçarken not biraktiniz mi ne gibi notlar yazdığınız acaba ?
Mantıklı yada mantiksiz saygı duyuyorum fikirlerinize sadeceBu ne mantıksız bi merak kaçarak evlenenler not filan mı bırakıyor ? Mektup mu yazıyor ? Hiç duymadım , görmedim . Bu yaşta bunu mu merak ettin be yawrum . Sakın kaçıyım filan deme cok pişman olursun. Hayatını karartırsın . Bak oku meslek edin . İlerde pişmanlık içini çürütür ve caresizlik yakanı bırakmaz . Akıllı ol cok ciddiyim ne yap et meslek edin
Sıkıntılarim var evet herseyi düşündümIste merak ettiyseniz kaçtiktan sonrasını sor canım, bence bir anneye babaya yapılan en büyük kötülük ,isterler aileniz Hayır derse araya başkaları girer senin ailen istemiyormu ? Kaç yaşlarindasiniz ?
Toy olduğun belli . Kırk yıl düşünsem böyle bişe yani kaçarak evlenenler ne yazıyo veya mektup bırakıyo mu vallahi aklıma gelmez . Sen kacıcan cok belli zaten . Zaten kacıcaksan aileni sırtından vurup , kazık atıyo olcaksın yani kacamlar eğer mektup yazıyorsa gülerim valla yaşın daha küçük acelen ne ? Zaten kaçmayı teklif eden erkeğin karakterinden , sevgisinden şüpe ederim . Beni seven erkek bekler.Mantıklı yada mantiksiz saygı duyuyorum fikirlerinize sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?