Kaçarak evlenenleevlenenler

Kaçmayı niçin düşünüyorsun onlar seni bir gün sırtını dönüp git diye bugünlere getirmediler sen kocayı hep bulursunda sorun çıkardığı için vazgeçtiğin anneni bulamazsın ve unutma annene ne yasatirsan senin evladinda sana aynısını yaşatır. Hiçbir şey olmaz diye birşey yok hep karşı olsalardi nisanın olcak kadar ileri gidilmezdi ve nişana kısa süre kala annen vazgectiyse belki senin göremediğin birşeyi görmüştür üzülmeni istemiyordur anne yüreği dayanamaz asla sen düşünce bile canından can gidiyordu annenin emin ol bir damla gozyasin annenin kalbini parçalıyordu ama sevdigim dedin insan kim bilir kac kere aglatmistir. Bir iki sene beklemekle birşey kaybetmezsin ama kaçarak herşeyini kaybedersin bak bir şeyi iki şeyi demiyorum herşeyini kaybedersin sen ailenin senin mutlulugunu düşünmediğini düşünüyorsun ama onlar en çok senin mutluluğunu düşünüyorlar biz ne dersek diyelim sen bildiğini okursun ama ileride bu yazdiklarimizi okursan yaptığının ne büyük hata olduğunu anlarsın.

bu nasıl başlık, nasıl konu,? fake kokusu alıyorum dicem ama ciddi ciddi yorumlara cevap yazıyor arkadaş.

bu arada hadi mutlu oldun diyelim. anne babansız o mutluluğun ne anlamı var ?

sonradan affetseler de yine mutlu olunmuyor.

Aşık olmamak degil insan yasamadan bilemez onu demek istedim
Yaşamadığımızı nerden biliyorsun genç kardeşim? Aşık olarak evlenmiş, aşkı için senelerce çaba sarf etmiş bir büyüğünüm ben senin, yaşım 44, 22 yıldır evliyim, aşık olduğumda 17 yaşındaydım ama senin gibi 18 yaşında evleneceğim demedim, vermezlerse kaçarım demedim.

Hayatta daha ne gördün, neyin mücadelesini verdinde tek çıkış kaçmakmış gibi davranıyorsun?
Ki burada sana yazanların hepsi tecrübeli insanlar birşey biliyorlarda yazıyorlar, kaçarsan pişman olursun, bunu sakın unutma, 100 tane kaçarak evlenenden 2-3 tanesi mutludur anca, gerisi pişman.

Üstelik 18 yaş evlilik sorumluluğunu kaldıramayacak bir yaş, 21 yaşında kızım var dedim değil mi?
O dahi şu an kendini evli düşünemiyor, hayatta evlilikten önce başka beklentileri var.

Anneciğin şu yazdıklarını okusa kahrından ölür, karşı çıktı diye kaçılır mı? 1 sene sonra herşeyin farklı olmayacağının garantisi var mı?

Seni tanımıyoruz ama ne ailenin nede senin üzülmeni istemeyiz mutsuz ol diye dua ediyo da değiliz iyiliğin için bunlar söyleniyo ilerde pişman olursun bu zamana kadar aile rızası olmadan evlenip mutlu olan birine denk gelmedim ben çevremde

Yaşamadığımızı nerden biliyorsun genç kardeşim? Aşık olarak evlenmiş, aşkı için senelerce çaba sarf etmiş bir büyüğünüm ben senin, yaşım 44, 22 yıldır evliyim, aşık olduğumda 17 yaşındaydım ama senin gibi 18 yaşında evleneceğim demedim, vermezlerse kaçarım demedim.

Hayatta daha ne gördün, neyin mücadelesini verdinde tek çıkış kaçmakmış gibi davranıyorsun?
Ki burada sana yazanların hepsi tecrübeli insanlar birşey biliyorlarda yazıyorlar, kaçarsan pişman olursun, bunu sakın unutma, 100 tane kaçarak evlenenden 2-3 tanesi mutludur anca, gerisi pişman.

Üstelik 18 yaş evlilik sorumluluğunu kaldıramayacak bir yaş, 21 yaşında kızım var dedim değil mi?
O dahi şu an kendini evli düşünemiyor, hayatta evlilikten önce başka beklentileri var.

Anneciğin şu yazdıklarını okusa kahrından ölür, karşı çıktı diye kaçılır mı? 1 sene sonra herşeyin farklı olmayacağının garantisi var mı?
Haklısınız

Mune Mune abla samuray kilicinla durdur au kizi bu niyeti bozmus kacar bu gece:KK66:
Ah ablacım, kaçmaya odaklanmış, benim samuray kılıcını bırak annesi zincirle bağlasa durmaz:(
Yazık ettiğini bir süre sonra anlar, burada bir kızımız vardı, neler neler dediler ona hemde aylarca, evlendi ve şu an pişman.

Şimdi bu kardeşimize diyoruz ama lafları tersten anlayacak yaşta maalesef.

Yaptığım hata belkide ama Inşallah dediğiniz gibi olmaz sanmıyorum olacağınida yinede çok teşekkür ederim hepinize
keske yakininda olsaydim, engellemek icin seni duvara civilerdim galiba, yapma etme, gel vazgec, PISMAN OLACAKSIIIIN

Benim annemin kuzeni var kaçarak evlenmedi ama annesi damadı istemedi evlenme kızım diye yalvardı ama kız kapıları kırdı nerdeyse evlenicem diye annesi istemeye istemeye evlendirdi şimdi ne mi oldu 2 çocuğu var Allah bağışlasın çokta tatlı biseyler, boşanma davası açılmış durumda şuan, adamın yapmadığı pislik yokta yok kız pişman ama zamanı geri almak mümkün mü hayır

Eğer kısmetse varsa olur hayırlıysa olsun de geç zorlamak niye? Küçükken kuzenimin de sevdiği bir çocuk vardı ailesi vermiyordu kuzenimi en az çocuk 7-8 kere istemeye gelmiştir sonunda verdiler ailesi de kızda mutlu ama o evden telli duvaklı çıktı. Bende 21 yaşındayım 1 yılı aşkın bir ilişkim var daha geçen gün annemle tanıştı erkek arkadaşım oda ciddi düşünüyoruz fakat evlenemeyi benim okulumdan sonra düşünüyoruz. Önce kendi hayatınıza bir yön verseniz daha 18 yaşındasınız hayatınız boyunca 3 kuruşluk insanlar sizi küçük görecek laf sokacaklar ne bileyim arkanızdan atlı mı kovalıyor 18 yaşındasınız daha kimliğinizi yanınızda taşıyor musunuz?

E
Eğer kısmetse varsa olur hayırlıysa olsun de geç zorlamak niye? Küçükken kuzenimin de sevdiği bir çocuk vardı ailesi vermiyordu kuzenimi en az çocuk 7-8 kere istemeye gelmiştir sonunda verdiler ailesi de kızda mutlu ama o evden telli duvaklı çıktı. Bende 21 yaşındayım 1 yılı aşkın bir ilişkim var daha geçen gün annemle tanıştı erkek arkadaşım oda ciddi düşünüyoruz fakat evlenemeyi benim okulumdan sonra düşünüyoruz. Önce kendi hayatınıza bir yön verseniz daha 18 yaşındasınız hayatınız boyunca 3 kuruşluk insanlar sizi küçük görecek laf sokacaklar ne bileyim arkanızdan atlı mı kovalıyor 18 yaşındasınız daha kimliğinizi yanınızda taşıyor musunuz?
Evet tasiyorum okulum varda kendi ayaklarimin üstünde Dura bilirim

Bak ablacım, kafanı kaçmaya odaklandırmadan şurada yazdıklarımızı oturup bir mantıklıca düşün, aşık olmayı sonuna kadar anlarım, 17-18 yaşlarımı dün gibi hatırlıyorum, eşimle flört dönemlerimi de ama emin ol, baba ocağından telli duvaklı çıkmamak ömür boyu içine oturacak, evlilik dediğin flört gibi değil, kavga da olacak geçim derdi de, bebek sorunları, varsa kayınvalide, elti, görümce sorunları, ailen kaçtın diye yüz çevirse, eşinle sorun yaşadığında dertleşecek, ağlayacak, arkanda dağ gibi duracak kimsen olmayınca ne yapacaksın?
Kendin kaçtın, o zaman katlanacaksın dediklerinde ne yapacaksın? Sanıyorsun ki şu an sana aşık olan sevgilin evlenince de sana şimdiki gibi davranacak? Evlilik sorumluluğundan her bunaldığında sana patlayacak, ne yapacaksın kavga ettiğinde, aynı evde olacaksın artık, flörtlükteki kaprisler evlilikte sökmez, odaya bile kapatamazsın kendini, bir daha düşün burada yazılanları.
Sevdiğinden ayrıl demiyoruz, kaçma, evlenmek için daha küçüksün diyoruz.

Ben ztn okuyorum kimseye muhtaç olmam merak etmeyin
bunada cevap vereceğim bende okuyorum hatta gayet iyi bir üniversitede okuyorum aynı zamanda çalışıyorum da böyle part time mağaza işleri falanda değil bir şirkette freelance çalışıyorum aynı zamanda dışardan işlerde alabiliyorum mesleğim buna müsait ama muhtacım aileme siz bir birey olarak ev kirası fatura vs. bu masrafları karşılayabilecek duruma gelene kadar ailenize muhtaçsınız.

Back
X