- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.882
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Seviyorumseniseni
Arkadaslar kaçarak evlenen varsa evden kaçarken not biraktiniz mi ne gibi notlar yazdığınız acaba ?
Sana buradan ekrandan bir dalarım görürsün not yazarak kaçmayı....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar kaçarak evlenen varsa evden kaçarken not biraktiniz mi ne gibi notlar yazdığınız acaba ?
Hayatim suur ve beyin de genetiktirYa siz ne dediğinizin farkında mısınız?? "iyi ki kaçmışım" ne demek Allah aşkına. Tamam siz mutlu olabilirsiniz, Allah mutluluğunuzu daim etsin. Fakat sizin bir büyük ve bazı şeyleri yaşamış bir bayan olarak "asla kaçma, annenizi babanızı üzdüğünüzü değmez" demeniz gerekirdi. Konu fake bile olsa burayı okuyan belki aklında böyle bir fikir olan genç kızlara demeniz gereken şey "asla kaçmayın" olmalıydı.
Birde kaçanlar nasıl mutlu oluyor merak ettim, daha 20 gün önce babam kalp krizi geçirdi. Hayatta ilk defa babamı kaybetmeye kendimi bu kadar yakın hissettim. Ve daha ergenlik döneminde söylediğim masumane yalanlar için bile pişman oldum. Yoğun bakımın kapısında "baba beni affet, sana yalan söyledim sevgilimle parkta dolaşmak için, beni ne olur affet söylediğim saatten daha geç bir saatte eve gelip seni meraklandırdığım için" diye ağladım. Ve siz iyi ki kaçmışım diyebiliyorsunuz. Allah eşinizi sizin alnınıza yazmış, bence kaçmasaydınız ve de ikna etmeye çalışsaydınızda zaten evlenecektiniz. Siz ikna etmeye çalışmak yerine kolayı seçmişsiniz. Benim annem ve babam tam 8 sene aileleri ikna etmek için çalışmışlar. Lütfen gençlere örnek oluşturacak şeyler yazın. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Sizlerden beni anlamanizi beklemem ama emin olun herseyi ölçtum tarttim ben
Benim ailem de eşimle evlenmemi istemedi. Mezhep farkı toplumda büyük sorun malum. Annem birgün geldi istemiyoruz evlenmenizi ama kaçarsın diye mecbur kalıyoruz dedi. Anneme dedim anne git babama da söyle. Evet ben bu adamı seviyorum. Ama ölene dek vermezseniz yinede kaçmam. Oda zaten baban vermezse kaçırırım taraftarı değil. İsterseniz gelsin gitsin tanışın konuşun eminim sizde seveceksiniz. Ben bu evden gelinliksiz çıkmam. Hem kendi hayalimi heba etmem hemde ertesi gün annem ve babam şimdi ne yapıyor diye uzulemem. Dağmat tarafını asla boburlendirmem bak kız bize kaçtı diye.Ya siz ne dediğinizin farkında mısınız?? "iyi ki kaçmışım" ne demek Allah aşkına. Tamam siz mutlu olabilirsiniz, Allah mutluluğunuzu daim etsin. Fakat sizin bir büyük ve bazı şeyleri yaşamış bir bayan olarak "asla kaçma, annenizi babanızı üzdüğünüzü değmez" demeniz gerekirdi. Konu fake bile olsa burayı okuyan belki aklında böyle bir fikir olan genç kızlara demeniz gereken şey "asla kaçmayın" olmalıydı.
Birde kaçanlar nasıl mutlu oluyor merak ettim, daha 20 gün önce babam kalp krizi geçirdi. Hayatta ilk defa babamı kaybetmeye kendimi bu kadar yakın hissettim. Ve daha ergenlik döneminde söylediğim masumane yalanlar için bile pişman oldum. Yoğun bakımın kapısında "baba beni affet, sana yalan söyledim sevgilimle parkta dolaşmak için, beni ne olur affet söylediğim saatten daha geç bir saatte eve gelip seni meraklandırdığım için" diye ağladım. Ve siz iyi ki kaçmışım diyebiliyorsunuz. Allah eşinizi sizin alnınıza yazmış, bence kaçmasaydınız ve de ikna etmeye çalışsaydınızda zaten evlenecektiniz. Siz ikna etmeye çalışmak yerine kolayı seçmişsiniz. Benim annem ve babam tam 8 sene aileleri ikna etmek için çalışmışlar. Lütfen gençlere örnek oluşturacak şeyler yazın. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
yazık sizin gibilere. Annenize babanıza yazık... Burda çocuktan bahsediyoruz sizde öyle bir yazıyorsunuz ki.. Vallahi tiksinme geliyor bazı kadınlardan bana. Kadın kadını anlar kadın kadını bilir diye gördük biz. Ama siz resmen gayrimeşruluğa davetiye veriyorsunuz.Vala kizimda eger benim gibi mutlu olacaksa kacsin. Sewdigine kavussun. Ne yapayim yani. Benim basimdan talihsiz bi nisanlilik gecti ustelik ailem istedigi icindi. Sewemeyince asik olamayinca insan nasil mutlu olabilir ???????????? Allaha bin sukur ve Allah herkese benimki gibi mutlu huzurlu bi ewlilik nasip etsin. Alan razi vermeyiptte sonradan gonlu rahat olan da razi))))) iki yildir ewliyim halaaa ilk gun ki gibi mutluyum. Vala dedigim gibi herkese denk gelmez iyisi. Ama bana geldi. Kinayeli tebriklerin icinde tesekkur ederim tatlimmm neticede bende mutluyim aileminde ici rahat kizi mutlu diye gerisi bosssssssss
bende daldım abla çok hırslandım..Sana buradan ekrandan bir dalarım görürsün not yazarak kaçmayı....
Not: Sevgili ailem, ben evden kaçıyorum. Allah'tan belami bulup geri dönücem. Sevgiler...
Verdiginiz cok hos bir sosyal mesaj olmamis22 yasindaydim kactigimda. 18 yasindaki bi kiza hafi kac sende mitlu olursun demedim dikkatli okuyun. Ama geneliniz kacmaktan kotu olarak bahsetmis. Bende bi kacarak ewlenen olarak kendi adima yaasafigim duygularimi paylasiyorum ne yapim yani her kacana kotu yorum yapan biri var. Hangisi mutlu diyen bi arkadasimiz var. Bi kacan ve mutlu olarak banada soz hakki dogdu bende paylastim
22 yasindaydim kactigimda. 18 yasindaki bi kiza hafi kac sende mitlu olursun demedim dikkatli okuyun. Ama geneliniz kacmaktan kotu olarak bahsetmis. Bende bi kacarak ewlenen olarak kendi adima yaasafigim duygularimi paylasiyorum ne yapim yani her kacana kotu yorum yapan biri var. Hangisi mutlu diyen bi arkadasimiz var. Bi kacan ve mutlu olarak banada soz hakki dogdu bende paylastim
ben kac mi demisim bu kiza ???? Kacanlarin hangisi mutlu bi sor diyen olmus bende mutluyum iste ?? Bazilari mutsuz bazilari mutlu mu demis. Paymi vermis. Ben mutsuz olabida gordum kacipta pisman olabida gordum. Ben kendi adima konusuyorum. Ben sadce ailemi ilk gun cok uzdum merak ettiler onun icin cooook uzgunum ona sonuc olarak onlarda mutlu. Sence ben burda gaz mi vermisim. 5 parmagin 5i bir degil yazmisim ??
aslında ilk cümleye bakarak bizde size ne yazsak boş. O kafaya o akıla.Vala kizimda eger benim gibi mutlu olacaksa kacsin. Sewdigine kavussun. Ne yapayim yani. Benim basimdan talihsiz bi nisanlilik gecti ustelik ailem istedigi icindi. Sewemeyince asik olamayinca insan nasil mutlu olabilir ???????????? Allaha bin sukur ve Allah herkese benimki gibi mutlu huzurlu bi ewlilik nasip etsin. Alan razi vermeyiptte sonradan gonlu rahat olan da razi))))) iki yildir ewliyim halaaa ilk gun ki gibi mutluyum. Vala dedigim gibi herkese denk gelmez iyisi. Ama bana geldi. Kinayeli tebriklerin icinde tesekkur ederim tatlimmm neticede bende mutluyim aileminde ici rahat kizi mutlu diye gerisi bosssssssss
Vala kim ne derse desin ben mutluyum hicte pisman degilim pismanda olabilirdim ama sansliyim ki iyi bi eşe iyi bi aileye denk geldim. 14 kez istemeye geldiler ha baktik olmuyor bizde kactik. Iyi de yaptim. Dusuncenize saygim var. Ama sizinde sayginiz olsun ne yapmaliyim anlamadim ah kactim pismanim cok kotu zart zurt mu diyim. Tobeee yarabbimmm.
Benim ailem de eşimle evlenmemi istemedi. Mezhep farkı toplumda büyük sorun malum. Annem birgün geldi istemiyoruz evlenmenizi ama kaçarsın diye mecbur kalıyoruz dedi. Anneme dedim anne git babama da söyle. Evet ben bu adamı seviyorum. Ama ölene dek vermezseniz yinede kaçmam. Oda zaten baban vermezse kaçırırım taraftarı değil. İsterseniz gelsin gitsin tanışın konuşun eminim sizde seveceksiniz. Ben bu evden gelinliksiz çıkmam. Hem kendi hayalimi heba etmem hemde ertesi gün annem ve babam şimdi ne yapıyor diye uzulemem. Dağmat tarafını asla boburlendirmem bak kız bize kaçtı diye.
Ve ailem ikna oldu. Yani memleket vs olarak okadar zıt kutuplarız ki. koca ile sorun olunca bir evin içinde yıllarca düzeltmek için çilesini çekenkadınlar. Koca için aileyi terkediyor. Barışır o aile eninde sonunda. Ama sen içlerinde koca bir yara bıraktın. O ilk kaçtığınıöğrendiği gün neler yaşıyor o aileler. 2 kere mahallede sıcağı sıcağına aile yanında öğrendim. O babaların başı nasıl öne eğiliyor birden bire. O hali gördüm. Ve ozaman dedim ki ben aileme bunu yasatmayacağim.
İnanın size söyleyecek tek kelime bile bulamıyorum.. Aslında çok şey var da sizi daha fazla konuşturup bu kızcağızı etki altında bırakmanızı istemediğim için susacağım.. Çünkü siz konuştukça cahillik saçıyorsunuz..Vala kizimda eger benim gibi mutlu olacaksa kacsin. Sewdigine kavussun. Ne yapayim yani. Benim basimdan talihsiz bi nisanlilik gecti ustelik ailem istedigi icindi. Sewemeyince asik olamayinca insan nasil mutlu olabilir ???????????? Allaha bin sukur ve Allah herkese benimki gibi mutlu huzurlu bi ewlilik nasip etsin. Alan razi vermeyiptte sonradan gonlu rahat olan da razi))))) iki yildir ewliyim halaaa ilk gun ki gibi mutluyum. Vala dedigim gibi herkese denk gelmez iyisi. Ama bana geldi. Kinayeli tebriklerin icinde tesekkur ederim tatlimmm neticede bende mutluyim aileminde ici rahat kizi mutlu diye gerisi bosssssssss