Ya siz ne dediğinizin farkında mısınız?? "iyi ki kaçmışım" ne demek Allah aşkına. Tamam siz mutlu olabilirsiniz, Allah mutluluğunuzu daim etsin. Fakat sizin bir büyük ve bazı şeyleri yaşamış bir bayan olarak "asla kaçma, annenizi babanızı üzdüğünüzü değmez" demeniz gerekirdi. Konu fake bile olsa burayı okuyan belki aklında böyle bir fikir olan genç kızlara demeniz gereken şey "asla kaçmayın" olmalıydı.
Birde kaçanlar nasıl mutlu oluyor merak ettim, daha 20 gün önce babam kalp krizi geçirdi. Hayatta ilk defa babamı kaybetmeye kendimi bu kadar yakın hissettim. Ve daha ergenlik döneminde söylediğim masumane yalanlar için bile pişman oldum. Yoğun bakımın kapısında "baba beni affet, sana yalan söyledim sevgilimle parkta dolaşmak için, beni ne olur affet söylediğim saatten daha geç bir saatte eve gelip seni meraklandırdığım için" diye ağladım. Ve siz iyi ki kaçmışım diyebiliyorsunuz. Allah eşinizi sizin alnınıza yazmış, bence kaçmasaydınız ve de ikna etmeye çalışsaydınızda zaten evlenecektiniz. Siz ikna etmeye çalışmak yerine kolayı seçmişsiniz. Benim annem ve babam tam 8 sene aileleri ikna etmek için çalışmışlar. Lütfen gençlere örnek oluşturacak şeyler yazın. Allah mutluluğunuzu daim etsin.