Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kacarak evlendım
eşim benı hıcte ezmedı
savundu aılesıne karsı korudu baş tacı yaptı.
heryere gıderdım tek basıma,calısmadım ama her ıstedıgımı aldım.kısıtlamadı.başımaa kakmadı.bırgun olsun benı utandırmadı,allah razı olsun.baskı yapmadı.gıdecek yerıın yok demedı.
bana hep saygı duydu sevgısınınde gıderek arttıgını soyledı hala da soyler.3yılımız bıtecek yakında.
ve butun aılesını yerı geldı benım ıcın karsısına aldı.arkadas gıbıyız bız hala kalplerımız tıtrer bırbırımızı gorunce.allaha sukur bu 3 yıl ıcınde ne bır tokadını yedım ne bır hakaretını duydum.aksıne hep yuceltır over benı.eksı yanlarımı da soyler tabı.hıc kavga etmedık sukurler olsun.konusarak hallettık herseyı.
1 ay sonra bır oglumuz olacak kısmetse...rabbım daım etsın bu huzurumuzu...
okypete dedıgın dogru.kotu ınsanlarda cok...benım evlılıgımde farklı olabılırdı.evlılık ısı tamamen kumar...
ama kotu davranacak olan ıster davul zurnayla yapsın evlensın gene yapar.
bekarsın sanırım
rabbım hep ıyılerle karsılastırsın,yuzun hep gulsun...
ve lutfen tam tanımadan guvenmeden kımse kacmasın.
sonucu cok can acıtıcı olabılıyor bazen
ben kacarak evlendım
eşim benı hıcte ezmedı
heryere gıderdım tek basıma,calısmadım ama her ıstedıgımı aldım.kısıtlamadı.başımaa kakmadı.bırgun olsun benı utandırmadı,allah razı olsun.baskı yapmadı.gıdecek yerıın yok demedı.
bana hep saygı duydu sevgısınınde gıderek arttıgını soyledı hala da soyler.3yılımız bıtecek yakında.
ve butun aılesını yerı geldı benım ıcın karsısına aldı.arkadas gıbıyız bız hala kalplerımız tıtrer bırbırımızı gorunce.allaha sukur bu 3 yıl ıcınde ne bır tokadını yedım ne bır hakaretını duydum.aksıne hep yuceltır over benı.eksı yanlarımı da soyler tabı.hıc kavga etmedık sukurler olsun.konusarak hallettık herseyı.
okypete dedıgın dogru.kotu ınsanlarda cok...benım evlılıgımde farklı olabılırdı.evlılık ısı tamamen kumar...
bekarsın sanırım
merhaba arkadaşlar sizce kaçarak ailesinin rızasının almadan evlenen bi bayanın eşinin duyguları ve zaman içinde davranışları ,normal yollarla aile rızasını alarak evlenen bi bayanın eşinin davranışlarıyla ve hissettikleriyle bi farkı olurmu zamanla...
ben kacarak evlendım
eşim benı hıcte ezmedı
bekarsın sanırım
tesekkur ederım ema cnm...bızım askımız yerını coktan sevgıye bıraktı...sevgı daha yucedır.yoksa hayat boyu pomantıklık olmaz kı!arada gulup eglenmek lazım
eeeeessss yanlıs yaptıgıma ınanmıyorum
aılem vermedı benı,
hemde hıc tanımadan muhabbet etmeden
sırf memleketı bızım memleket degıl dıye
ha evet bır yanlıs bulup gorup soyleselerdı dusunurdum
ama tek sorun bızım memleketten olmaması ıdı
ne kısılıgı ne ısı nede baska sey
iş ailelere düşüyor aslında. kızları kaçsada, onları dinlemese de ,yanlış yapsada o ,onların canı,biricik kızları. affetmeliler.
ve artık bu ev sana kapalı dememeliler.
kızım ,sen istedin ama ne olursa olsun,yanlış yapsanda ,yanlışını anlasanda,adam seni mutsuz ederse,bu kapı her zaman sana açık. sen evlenince evlatlıktan çıkmıyorsun kaçsan bile. sen,ölene kadar bizim yavrumuzsun. istediğin an,acı çektiğin an,yaşadığın ne olursa olsun,bize dönmek istersen ,bu ev seninde evin,biz de , senin annen babanız,istediğin an geri dönebilirsin.
eğer böyle yaparlarsa o ,şansız evlilik yaşayan kız,birden değişen o adamı esas yüzünü görtermeyen o adamı,,gönül rahatlığıyla bırakıp, ailesine geri, dönebilir.
ama bunlar ,yoksa dayağada katlanıyorlar ,aşağılanmayada,aldatılmayada.
yada aile hayır derse,bu sefer daha farklı yanlışlar yapıyorlar kocadan kurtulmak için. ya birini bulup kurtuluş diye onla gidiyorlar.,yada dahada kötüsü.yada o acılara ömür boyu
katlanıyorlar.
kesinlikle katılıyorum sana canım bir anne baba ne olursa olsun evladının arkasında durmalı ve bunu ona hissettirmeli...vereliniortak
bu nedenle ailelere anne ve babaya bu bilinci vermek gerek. .
büyük konuşma ben aptalım evet severek evlendim ve çook mutluyum bi evlilik kurumu kurucam için kaçtım bu yüzden aptalım çok ön yargılısın ben hayata yenik başlamadım kaçarak evlenenler yenikmi başlıyo bunu genelleme normal yolla gidipte eşinden çeken mutsuz olan yokmu onlar hayata yenik başlamış olmuyomu çok yanlış düşünüyosun büyük konuşuyosun bak başına gelir o zamanda gıkın çıkmaz oğlun kız kaçırır sende kabullenmek zorunda kalırsın oğlun sevdi kızın ailesi vermedi ve evlenecem diyo sen karşı çıkarsan ne olucak o sevgisinden vazgeçecekmi sen öle yaparak oğlunun hırsını arttıracaksın mutlu olduktan sonra hayırlı biriyse iyi biriyse neden evlenmezsin sırf kaçtı diyemi bu kız başka bişi gelmemiş ya evlenmek için çook yanlış düşünüyosun :1no2:ben aşk demiyorum sevgi diyorum buna severek evlenmek diyorum bende kaçanlara çok karşıyıdm büyük konuştum başıma geldi ve hep böle büyük konuşsamda başıma gelsekaydirigubbakcemile3o yüzden hiçbizaman asla deme herzamn hayırlısı demek en doğrusuBence evliliğe 1-0 yenik başlar.
Hele de 18 yaşından hatta 20 yaşından ufaksa büyük aptallık.
bunu savunacak birinin çıkacağını sanmıyorum.
Eşinizle ne kadar büyük bir aşk yaşarsanız yaşayın bir gün bitebilir..
ve o gün kaçarak çıktığınız o eve mahkum kalabilirsiniz.
Düşünüyorum da oğluma bir kız kaçarak gelse,oğlum kız kaçırsa herneyse ..
asla o kıza zerre saygı duymam,ailesini silmiş bir kız benim için kıymetli olmaz.
bir erkeğe bu kadar nasıl güvenilirde kaçılır,büyük cesaret.
aşk demeyin,hepimiz aşık olduk,aşk gider geriye başka şeyler kalır..
kızları kaçan,sonra da kaçtığı yere gelin veren aileleri de boğmak istiyorum.
kızım kaçtıysa bekareti bile bozulsa geri alırım,kızımı kimsenin eline iznim olmadan asla bırakmam.
bekarete vurgum ,gençlerin bunu kullanmasıdır,yanlış anlaşılmasın.
birlikte olup ailelerini evliliğe mecbur bırakıyorlar.
özetle eğitimini yarım bırakıp,ayakları üstünde durmayıp kaçanlara çok üzülüyorum ben..
Bence evliliğe 1-0 yenik başlar.
Hele de 18 yaşından hatta 20 yaşından ufaksa büyük aptallık.
bunu savunacak birinin çıkacağını sanmıyorum.
Eşinizle ne kadar büyük bir aşk yaşarsanız yaşayın bir gün bitebilir..
ve o gün kaçarak çıktığınız o eve mahkum kalabilirsiniz.
Düşünüyorum da oğluma bir kız kaçarak gelse,oğlum kız kaçırsa herneyse ..
asla o kıza zerre saygı duymam,ailesini silmiş bir kız benim için kıymetli olmaz.
bir erkeğe bu kadar nasıl güvenilirde kaçılır,büyük cesaret.
aşk demeyin,hepimiz aşık olduk,aşk gider geriye başka şeyler kalır..
kızları kaçan,sonra da kaçtığı yere gelin veren aileleri de boğmak istiyorum.
kızım kaçtıysa bekareti bile bozulsa geri alırım,kızımı kimsenin eline iznim olmadan asla bırakmam.
bekarete vurgum ,gençlerin bunu kullanmasıdır,yanlış anlaşılmasın.
birlikte olup ailelerini evliliğe mecbur bırakıyorlar.
özetle eğitimini yarım bırakıp,ayakları üstünde durmayıp kaçanlara çok üzülüyorum ben..
büyük konuşma ben aptalım evet severek evlendim ve çook mutluyum bi evlilik kurumu kurucam için kaçtım bu yüzden aptalım çok ön yargılısın ben hayata yenik başlamadım kaçarak evlenenler yenikmi başlıyo bunu genelleme normal yolla gidipte eşinden çeken mutsuz olan yokmu onlar hayata yenik başlamış olmuyomu çok yanlış düşünüyosun büyük konuşuyosun bak başına gelir o zamanda gıkın çıkmaz oğlun kız kaçırır sende kabullenmek zorunda kalırsın oğlun sevdi kızın ailesi vermedi ve evlenecem diyo sen karşı çıkarsan ne olucak o sevgisinden vazgeçecekmi sen öle yaparak oğlunun hırsını arttıracaksın mutlu olduktan sonra hayırlı biriyse iyi biriyse neden evlenmezsin sırf kaçtı diyemi bu kız başka bişi gelmemiş ya evlenmek için çook yanlış düşünüyosun :1no2:ben aşk demiyorum sevgi diyorum buna severek evlenmek diyorum bende kaçanlara çok karşıyıdm büyük konuştum başıma geldi ve hep böle büyük konuşsamda başıma gelsekaydirigubbakcemile3o yüzden hiçbizaman asla deme herzamn hayırlısı demek en doğrusu
merhaba arkadaşlar sizce kaçarak ailesinin rızasının almadan evlenen bi bayanın eşinin duyguları ve zaman içinde davranışları ,normal yollarla aile rızasını alarak evlenen bi bayanın eşinin davranışlarıyla ve hissettikleriyle bi farkı olurmu zamanla...