bende kaçarak evlendim 19 yaşındaydım kaçtığımda ama hiç pişman olmadım bu şans meselesi nasip kısmet çok istedik güzellikle olsun diye eşim aileside aradılar geldiler ama babam istemedi banada sormadı istermisin diye biz söz nişan olsun 3 sene bekleyelim dedim en azından 20mi bitirmiş olurum dedim ama yok dediler bi tanışın aileler görüşsün vermezsen gene verme dediler babm bunuda kabul etmedi yaşımdan dolayı yapamam geri gelirim diye ama şuan çoook mutluyum iyiki evlenmişim hiç evlendim ama evlilik gibi yaşamadık 2 sene dolu dolu yaşadık çocuğumuz oldu o büyüyene kadar kendi isteklerimizi kısıtladık ama bölede mutluyuz güzellikle olsa başka birisiyle evlenseydim bu kadar mutlu olamazdım hem kaynanam hem görümcelerim hem eltilerim çok iyiler kimse kimseye karışmaz kaçtın diyede sen mutsuz olucaksın diye bi kanun yok normal evlenen boşanan çok insan var bunu kaçmakla genellemek yanlış olur yani bunu birazda aileler tetikliyo aile olumlu yaklaşsa bana çok diyen oldu ha kaçtında mutsuz olursun felan filan diyen oldu ha ben şimdi çook mutluyum ama yarın ne getirir bilemem tabiki hep böle olucamında garantisi yok bence bu nasip işi nasıl ne olucanı bilemezsin normallede gitsen eşin eşse adamsa mutlu olursun kaçarakda gitsen bu aynı ben hiç 1-0 yenik başlamadım hatt 2-0 başladım hayata bekarken bu kadr rahat değildim evlendim ama kaçtım diye eşim beni ezmiyo şiddet uygulamıyo hatta el üstünde tutuyo kimsenin beni ezmesine izin vermiyo çocuğumuz oldu sevgimiz dahada arttı dün akşam bana iyiki senle evlenmişim aşkım bidaha gelsem dünyaya gene evlenirdim senle iyi varsın hayatımda bana çocuk verdin dahada çok sevdim seni sevgim dahada arttı dedi ben normal yolla evlenipte mutsuz olan insanlardan dahada mutluyum böle genelleme yapmayın