Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde utanmasanız "kaçarak evlenin telli duvaklı gelin olmaktan daha iyi" diyeceksiniz..!
Aile hassasiyeti bende az seviyededir bilmiyorum neden ama kaçmak kadar aileyi rencide eden başka birşey olmadığını düşünüyorum.
Kim ne derse desin,sizi ailenizden başka karşılıksız sevecek kimse yoktur..
bu arada başıma gelmesini temenni edenler olmuş,geciktiniz beddualarınızda..
Allah nasip ederse 18 gün sonra telli duvaklı ailemin rızasıyla gelin olacağım...
bi ay sonra 18 oluyorum ablacimseviyoruz napalim baska
Sizde utanmasanız "kaçarak evlenin telli duvaklı gelin olmaktan daha iyi" diyeceksiniz..!
Aile hassasiyeti bende az seviyededir bilmiyorum neden ama kaçmak kadar aileyi rencide eden başka birşey olmadığını düşünüyorum.
Kim ne derse desin,sizi ailenizden başka karşılıksız sevecek kimse yoktur..
bu arada başıma gelmesini temenni edenler olmuş,geciktiniz beddualarınızda..
Allah nasip ederse 18 gün sonra telli duvaklı ailemin rızasıyla gelin olacağım...
hemen evlenmicem... Kactiktan sonra (ki ins boyle biseye gerek kalmaz, buyuk gun bugun babamla son defa konuscam) ailemi aricaz ya nisanlanmamiza izin verirsiniz yada donmeyiz birdaha diyecez....
yazdıklarımından bunu nasıl çıkardınız anlamadım. ben kaçarak evlenen birine saygı duymayacağını söyleyen birine yorum yaptım. şu da bi gerçek sizi ailenizden daha çok sevecek biri de olabilir. hayat o kadar kesin cümlelerden ibaret değil
hemen evlenmicem... Kactiktan sonra (ki ins boyle biseye gerek kalmaz, buyuk gun bugun babamla son defa konuscam) ailemi aricaz ya nisanlanmamiza izin verirsiniz yada donmeyiz birdaha diyecez....
Son iki cümlem,size değildi.
Yanlış anlaşılma olmasın.
Arkadaslar ya ne yapayimCok bekledik cok dayandik ama artik yapamiyoruz...