Kaçarak evlenmek...

Kaçdaaa ömür boyu degerin olmasın.tatlım buradaki evlilerin çoğu..ne askla vaatler'le evlendik.inAn bana evlilik;ele karışmak çok zor.Aileden uzakta yaşamak çok daha zor.bende uzaga gıttm.Dönene kadar çok cabaladım.o gelsin bulundugun şehre.

Kesinlikle kaçmak gibi bi dusuncem yok o ihtimal olursa ne olur nasıl olur diye düşünüyorum ve benim yapabileceğim bir şey degil tabi böyle bir sorumluluk beni aşar

Ailem de buraya gelirse olur diyorlar ama kendisi zaten ozelde çalışıyor orda kazandığıni burda yakın bi yerde kazanamaz miktarını geçtim iş bulur mu bulmaz mi şuan ki işi rahat onun için

Ya kacmayacam sadece dikkat çeksin diye yazdım ve öyle ihtimal çok nadir de olsa aklıma geliyor acaba diye ?

Eger kaderin ise;o vakit saat dolmuşsa ailenin'de dili bağlanır.

Kamuda çalışan eğitimli bir kadın kaçmaya kalkıyor.

Bence gerçekten komik, bak dışarıdan böylr görünüyor.
Bu düşünceyi aşman gerekiyor.
Ben böyle bir karar aldım demelisin ailene.
Evet canim cok komik gerçekten ciddi olarak öyle bir düşünceye sahip değilim Allahim göstermesin insaAllah

Umarim ikna olur da herşey güzel olur duanızı beklerim

İnsaAllah geride değil yanımda desteklerini dualarını hep almak isterim o yüzden dir bu çabalarım
Surda iki uc konu oku yeter,ugruna ailelerin vazgecildigi o melek sevgililerin evlenince nasil da canavara donustugunu goreceksin..kapisini calamayacagin bi ailen de olursa nice olur senin halin ?
Ya acaba yalandan sinir krizi falan mi gecirsen ? Ne bileyim canima kiyarimli blofler falan.. vay arkadas hic aliskin degilim ailemin hayatimda soz sahibi olmasina yardimci olamiyorum

Ne yaparsın bilmem ama kaçmak gibi bir hata yapma sakın, hayatın boyunca hep ezilen olursun ...
Kaçmanın sonu net mutsuzluktur , çalacak kapın olmaz.
Kesinlikle Ciddi olarak öyle bir düşüncem yok aklıma bi ara geldi konuştuk bu konuyu. sonra vazgeçtim bu düşüncem de ama bazen gücüm sabrım kalmadığında sadece düşünce olarak kalıyor ben de

Ya işte öyle rol yapamıyorum moralim bozuk da olsa yine aynı ruh halim olur bnm. Benim ise her zaman ailem hayatımda söz sahibi oldu yine de çok şükür Allah başımızdan eksik etmesin onları

Kaçmak mı? Hanımefendi geleceğinizi çöpe atmak istiyosanız kaçın tabii. Seviyorum, dürüst ve saygılı biri falan bunlar uzaktan öyle olabilir. Ama gerçekte iyi tanıyo musunuz?

Hayır kaçmak değil!
Gerçekte iyi tanıyorum ama insanoğlu ne kadar tanıyabilirim ki ilerde nasıl olacağını bilemem tabi
Tanıdığım kadarıyla çok önemli bi kusurunu görmedim

Hayır kaçmak değil!
Gerçekte iyi tanıyorum ama insanoğlu ne kadar tanıyabilirim ki ilerde nasıl olacağını bilemem tabi
Tanıdığım kadarıyla çok önemli bi kusurunu görmedim
Ailenizi ikna etme olasılığınız yok mu? Yani tanışmadan karşı olmak tuhaf.

Tek başıma uğraşıyorum zaten zaman oldu baya. bilsem yine zaman alacak kabul etmeleri yine beklerim uğraşırım annemin kesinlikle düşüncesinin degisecegine inanmıyorum. Hak veriyorum tabi üzülüyorum da üzülmesine ama ben de anlaştığım kişiyle bir yuva kurmak isterim
İnsaAllah Allahim pişman ettirmez

Arkadasim kacmayi dusunme asla. Ben ne zorluklarla nisanlandim. Sen sevginin arkasinda dur. Zamanla ailen kabul edecektir. Ben kendi ailem tarafindan tehdit edildim, siddet gordum ve en sonunda evden atildim ama kacmadim. 3 ay sonra dugunum var. Sabir et.

Hiç bi erkek için kaçmak gibi bi saçmalık yapma. Çok pişman olursun. Bunca insan yazmış bak

Kacmayacam. Ciddi olarak düşünmedim hiç bir zaman. Allah en güzeliyle telli duvaklı dualarla uğurlanmaya nasip eder size de bana da insaAllah
Size de çok üzüldüm inanin insaAllah çok çok mutlu olursunuz.

Hiç bi erkek için kaçmak gibi bi saçmalık yapma. Çok pişman olursun. Bunca insan yazmış bak

Evet ben de yazdım bi iki kere ciddi olarak düşünmedim bi kere düşündüm konuştum enine boyuna düşündüm yanlış bir karar olduğunu bana yakışmadığını düşündüm. Konuya dikkat çekmek için çünkü gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var
Teşekkürler. .

memur insansın
geç karşılarına ben evlenmek istiyorum de
illa istemiyorlarsa çıkar gidersin son çare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…