Yil olmus 2016 kocaya kacmak mi kaldi ya hu ? Ayrica madem bu kadar gelenekcisiniz kiz evi naz evidir ,sevgilinizin ailesi bi gelsin ,kovacak halleri yok ya ? O zaman siz,bilirsiniz ,maliniz degilim ben sizin deyip yolunuza bakarsiniz ..araya girip ailenizi sakinlestirecek kimsenin olmayisi da cok garip cidden
Sakinnnnn aileni geride birakma arkadasim sakinnnnKesinlikle kaçmak gibi bi dusuncem yok o ihtimal olursa ne olur nasıl olur diye düşünüyorum ve benim yapabileceğim bir şey degil tabi böyle bir sorumluluk beni aşar
Ailem de buraya gelirse olur diyorlar ama kendisi zaten ozelde çalışıyor orda kazandığıni burda yakın bi yerde kazanamaz miktarını geçtim iş bulur mu bulmaz mi şuan ki işi rahat onun içinKaçdaaa ömür boyu degerin olmasın.tatlım buradaki evlilerin çoğu..ne askla vaatler'le evlendik.inAn bana evlilik;ele karışmak çok zor.Aileden uzakta yaşamak çok daha zor.bende uzaga gıttm.Dönene kadar çok cabaladım.o gelsin bulundugun şehre.
Sakinnnnn aileni geride birakma arkadasim sakinnnn
Evet canim cok komik gerçektenKamuda çalışan eğitimli bir kadın kaçmaya kalkıyor.
Bence gerçekten komik, bak dışarıdan böylr görünüyor.
Bu düşünceyi aşman gerekiyor.
Ben böyle bir karar aldım demelisin ailene.
Kaçmak nedir ya hadi gidersin düğününü yaparsın ailene benim bu günümde yanımda olur lütfen dersin gelmiyorlarsa yine kendi bilecekleri iş ama kaçıp ailenin başını öne eğmeye ne gerek var elin adamı için? Ayrıca ailen madem uzağa gitmeni istemiyor, gitmeyin o zaman orada yaşayın. sen onları bırakıp kaçacak kadar o çocuğu seviyorsan, o da senin için orada yaşamayı kabul etmeli.
Surda iki uc konu oku yeter,ugruna ailelerin vazgecildigi o melek sevgililerin evlenince nasil da canavara donustugunu goreceksin..kapisini calamayacagin bi ailen de olursa nice olur senin halin ?İnsaAllah geride değil yanımda desteklerini dualarını hep almak isterim o yüzden dir bu çabalarım
Kesinlikle Ciddi olarak öyle bir düşüncem yok aklıma bi ara geldi konuştuk bu konuyu. sonra vazgeçtim bu düşüncem de ama bazen gücüm sabrım kalmadığında sadece düşünce olarak kalıyor ben deNe yaparsın bilmem ama kaçmak gibi bir hata yapma sakın, hayatın boyunca hep ezilen olursun ...
Kaçmanın sonu net mutsuzluktur , çalacak kapın olmaz.
Surda iki uc konu oku yeter,ugruna ailelerin vazgecildigi o melek sevgililerin evlenince nasil da canavara donustugunu goreceksin..kapisini calamayacagin bi ailen de olursa nice olur senin halin ?
Ya acaba yalandan sinir krizi falan mi gecirsen ? Ne bileyim canima kiyarimli blofler falan.. vay arkadas hic aliskin degilim ailemin hayatimda soz sahibi olmasina yardimci olamiyorum
Kaçmak mı? Hanımefendi geleceğinizi çöpe atmak istiyosanız kaçın tabii. Seviyorum, dürüst ve saygılı biri falan bunlar uzaktan öyle olabilir. Ama gerçekte iyi tanıyo musunuz?
Ailenizi ikna etme olasılığınız yok mu? Yani tanışmadan karşı olmak tuhaf.Hayır kaçmak değil!
Gerçekte iyi tanıyorum ama insanoğlu ne kadar tanıyabilirim ki ilerde nasıl olacağını bilemem tabi
Tanıdığım kadarıyla çok önemli bi kusurunu görmedim
O zaman tek başınıza bile olsa ailenizi tanışmaları için ikna etmeye çalışacaksınız, öyle zoru görünce kaçarım diye içinizden geçirmeyin, herkes sevdiğini ailesine hemen kabul ettiremedi, bu gibi hayatınızı etkileyecek kararlarda herşey şıp diye olmuyor, zamanla hallolacak meseleler, ki ailenize de hak vermelisiniz, ablanızın yaşadıklarından dolayı tedirginler, aynı şeyleri yaşamanızdan korkuyorlar, bende anneyim, bende olsam korkarım, sonuçta siz onların evladısınız, kimse evladına kötülük etmek istemez, önce erkek arkadaşınızı tanıştırmaya çalışsanız, onu bir tanısalar, karakteri hakkında az çok fikir sahibi olurlar.
Ailenizi ikna etme olasılığınız yok mu? Yani tanışmadan karşı olmak tuhaf.
Arkadasim kacmayi dusunme asla. Ben ne zorluklarla nisanlandim. Sen sevginin arkasinda dur. Zamanla ailen kabul edecektir. Ben kendi ailem tarafindan tehdit edildim, siddet gordum ve en sonunda evden atildim ama kacmadim. 3 ay sonra dugunum var. Sabir et.
Hiç bi erkek için kaçmak gibi bi saçmalık yapma. Çok pişman olursun. Bunca insan yazmış bak
İyi bayramlar herkese.
2.5 yıldır bi ilişkim var ciddi bi yola girelim ddi ailelere söyledik.ben kamuda çalışıyorum erkek arkadaşım ozelde çalışıyor. Memleket farklı çalıştığımız yerler farklı...
Aileme söyledim bi kaç sorun lar vardı
Ablamın evliliğinde sorun olduğu için çok etkilendi ailem aynı şeyleri senin de başına gelir artik kızımızın uzak yerlere ve tanimadigimiz aileye gondermeyiz vb örnek vererek razi gelmediler gelmeyecek gibiler.6 yaş fark var aramızda. Ailemin sorun ettiği seyler yaş farkı işi uzaklık.
Erkek arkadaşımın ailesi tanışmak için gelmek istiyorlar ama annem onu bile istemiyor. Bensee tanısmalarıni istiyorum gerçekten öyle karar vermelerini isterim.
Erkek arkadaşımı seviyorum saygılı anlayışlı merhametli oldugunu ve onünlü anlasabilecegimi düşünüyorum. Tabiki kafama koymadım kaçmayı ben de isterim de dualarla telli duvaklı evden uğurlamak isterim bi an şeytana uyasim geliyor. Evimi yuvami kurmak istiyorum. Kararima saygı duymalarıni da istiyorum Aynı zaman da razı olmalarını ve gönlümün de rahat olmasını istiyorum.
Sizden aileyi nasıl ikna edebilirim nasıl bi fikir yol yöntem taktik uygulayabilirim.
En son çare kaçmayı ara ara düşünüyorum
Allah göstermesin ama böyle bir durumu düşünüyorum olumlu olumsuz ne gibi sonuçlar olabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?