Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçarak evlenenler var mi size düğün yapıldı mi takı takıldı mı
Kaçarak evlenenler var mi size düğün yapıldı mi takı takıldı mı
Esinizin ailesi istememis. Siz kendi ailenize sirtinizi donup cekip gitmissiniz. Takiyi kimin takmasini bekliyordunuz?Benim eşimin ailesi beni istemedi bizde kaçmak zorunda kaldık ama düğün oldu ve hiç-bir şekilde kaynanam destek yapmadı kendi düğünümüzü kendimiz yaptık takı takılmadı
Benim eşimin ailesi beni istemedi bizde kaçmak zorunda kaldık ama düğün oldu ve hiç-bir şekilde kaynanam destek yapmadı kendi düğünümüzü kendimiz yaptık takı takılmadı
Ben o zaman 21 yaşındaydım şu an iki çocuğum var dokuz sene oldu evleneliEsinizin ailesi istememis. Siz kendi ailenize sirtinizi donup cekip gitmissiniz. Takiyi kimin takmasini bekliyordunuz?
Kac yasindasiniz, ne zaman evlendiniz? Profilinizde cocugunuzun oldugu yaziyor. Cocuk kac yasinda?
Şu an aramız iyi ailesiyle ama insan yinede bekliyorAma zaten sizi istememisler. Sizi istemeyen birinden destek beklemeniz yersiz olur.
Ben o zaman 21 yaşındaydım şu an iki çocuğum var dokuz sene oldu evleneli
Üç yaş fark varBununla ilgili meshur bir deyim var ama banlanmak istemedigim icin yazamiyorum.
Hala 9 sene oncenin davasini mi goruyorsunuz?
Esinizle yas farkiniz var mi?
Şu an aramız iyi ailesiyle ama insan yinede bekliyor
9 sene olmus evleneli hala bunlari mi takiyorsunuzben olsam beni istemeyen aileye kacmazdim, siz bunu onemsemeyip kacmissiniz, simdi
Benim çocukluğum hep babamdan tokat yemekle geçti sürekli aile içi kavgalar olurdu bende kaçmayı kurtuluş sandım o an bunları düşünmedim
Esinizle mutlu musunuz? Cocuklariniz saglikli mi? Bunlara cevabiniz evetse o zaman bunlari