Aşılama ***kaçıncı aşılamada hamile kaldınız ve sorununuz neydi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kaçıncı aşılamada hamile kaldınız?

• Ankete Katılan
    99
çok ttşkrederim arkadaşlar ben pek sevinemiyorum çünkü geçen gebeliğim düşüklen sonuçlandı diye korku ve endişe var bende allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın bu gün aşılamanın 17. günü.

Çok üzüldüm ya ama kanaman yoksa biraz bekle olmazsa tekrar yaptir derim sana bakarsın bir mucize olur.

doktorumla konuştum, klomen sonrası böyle şeyler normalmış, ikinci aşılamama 1 ay sonra geçeceğim allahtan hayırlısı bakalım.

2. aşılamam yarın, içimde pek bi umut yok, üçüncü aşılamada biraz ümidim var çünkü iğneyle inşallah iki yumurta oluşur diye umuyorum, o zamana kadarda eşime sperm hızı ve sayısını çoğaltıcı yöntemler uygulamayı düşünüyorum, bakalım allahtan hayırlısı.

ben anketime cvp verirken oluyormu olmuyormu diye yanlışlıkla 1. seçeneği işaretlemişim, bir oy kullanan birdaha kullanamıyor zaten! inşallah isabet olurda 1. aşılamamda hamile kalırım.

yok vallahi arkadaşlar1. aşılamada olmadı, 2. aşılamaya start verdik!

canım hayırlısı bende 2. aşılamamı bugün oldum bakalım bendede ümit yok ama allahtan ümit kesilmez

doktorun bi bildiği vardır canım ben ilk aşılamamda da kullandım ama tutmadı

bende de yumurtlama problemi var,tek tüpüm tamamen açık diğeri görüntülenememiş bunun için de laparoskopi olacağım,bir de pkoluyum,eşimin sperm sayısı normal fakat ileri hızlı biraz düşük,hepsi 1 ayda çözülürse(inşallaaaahhhhh)aşılamaya başlayacağım,diyet yapıyorum 6 kg verdim ama hala yeterli değil dr,buharlaşıp uçacağım biraz daha verirsem

yok vallahi arkadaşlar1. aşılamada olmadı, 2. aşılamaya start verdik!

cnm mrhaba ne yaptın ben pek giremiyorum o yüzden takip edemiyorum inşallah güzel sonuç almışsındır müjdeli haberini bekliyorum bebişim 11 haftalık içerisinde RABBİM isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın.

kızlar bende 2. aşılamada hamilee kalmıştım maalesef 2 aylık hammileyken kaybettim.3 ay ara vericez.bakalım tekrar aşılamamı olur ne olur bilemiyorum.size önerim stres yapmayın ben akışına bıraktım.çok istedim bende ama sonuç ortada rabbimden hayırlısını diliyorum artık.

hayırlısı olsun cnm inş.rabbim gönlünene göre versin.herşey bizim için.zor aşamalar ama yapacak bişey yok.

3.aşılama tedavıye basladık dun.inş bukez olur.olmazsa tupe gecıcez.

3 aşılama da zaten bi tüp bebek parası harcamış oluyoruz.
Ben de aşılama yaptıracağım doktorum aşılama dedi, ama çok mantıklı gelmiyor. Normal bir insanın bir ayda hamile kalma şansı %18 Aşılama ile %21 miş Doktorum böyle söyledi. Tutma olasılığı yüksek değil Acaba aşılama zaman ve para kaybı mı? Direk tüp bebek mi yaptırmak lazımdır karar veremiyorum.

ben de ilk aşılamada hamile kaldım ama dıs gebelik oldu kızlar Allah kimseye göstermesin 7 haftalıkken iğne ile düşürdüler şimdi bu ay tekrar aşılama deneyeceğiz çok korkuyorum yine aynısı olur diye rahim filmi çekildi sonrasında tıkanıklık falan da yok ama kısmet işte Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:)

biz 1,5 yıldır bebek istememize rağmen omadı,ve aşılmaya karar verdik.şubat ayında aşılma oldum ve de tutmadı malesef..doktora kaldıysa 3 aşılama yapıcaz olmazda tüp bebek yapıcas dedi.fakat ben vazgeçtim ve oluruuna bıraktım.bu arada eşimin sperm sayısı da oldukça düşüktü.SONRA ben 3 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım..şimdi 2 aylık hamileyim.bu arada bu süreçte eşime keçi boynuzu kürü uyguladık.sperm sayısını o kadar yükseltmişti ki dr bile inanmadı..bende herkes denemelii keçi boynuzunu..Moralinizi bozamayın ve olacağına inanıp sua edin..

maalesef benim 2. aşılamamda olmadı, eskiye nazaran daha sakinim şükür:)

Bu ARADA özelden msj atan arkadaşlar,cvp yazamıyorm 100 kere yazı yazmam gerekiyormuşş foruma ( o yüzden sorularınızı cvplayamıyorum..

selam arkadaşlar bende ilk aşılamamı oldum 27 haziran da yarın tahlil yaptıracagım cok heyecanlıyım
cokda ümitlenmek istemiyorum bide tutmazsa üzülürüm diye ama inş tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…