Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar;
Bir istatistik yok bu konuda ve merak edıyorum..
kacıncı denemenızde hamıle hamile kaldınız? Vaktı olan dondurulmuş mu, taze transfer mı ? Yada hıkayenızı paylasırsanız sevınırım..
Sevgıler...
Selam canım benim ilk denememde pozitifi gördüm çok şükür. Daha kese kalp atışı için gitmedim inşallah onuda görür duyarım sağ Salim. Benim taze transfer üçüncü gün embriyosu iki tane transfer edildi
Hubannn ben 1. denemede taze embriyo transferi ile hamile kalmıştım ama 19.haftada rahimağzı yetmezliği ile kaybettim bebeğimi.
hsg, histeroskopi olmuştum ama öngörülemedi bu durum... gebelikte de iki ayrı doktora gidiyordum, farkedilemedi...
allah hepimize kolaylıklar versin.
merhaba kızlar;
Bir istatistik yok bu konuda ve merak edıyorum..
kacıncı denemenızde hamıle hamile kaldınız? Vaktı olan dondurulmuş mu, taze transfer mı ? Yada hıkayenızı paylasırsanız sevınırım..
Sevgıler...
iki kisa protokol, taze transfer ikisinde de 1. kalite cift embriyo transferi, sonuc pozitif ama kimyasal gebelik. 3. dene icin uzuuuun bir tedavi sürecine basladik