Kaçıncı haftada doğum yaptınız?

38+1de sezeryanla dünyaya getirdim bebeğimi..herşey normalken dr.un beni yanıltması ve eşimin sabırsızlığı yüzünden:çok üzgünüm:hep normal doğuma şartlamıştım kendimi,kısmet değilmiş.bence bi kadın için hayatında en önemli anlar hamilelik ve doğum.sezeryan olduğum için pişmanım ama bebeğimin sağlıklı olması herşeyi unutturuyo.

SLM ARKADAŞLAR BENDE GELDıM KIZIMI DOGURDUM UZUN ZAMAN GıREMEDıM SILA SAGLIKLI OLDUU ALLAHA ŞÜKÜR SUAN 10,5 AYLIKKK SEZERYAN OLDU BENıM SABIRSIZLIGIMLA DOGURAMICAM DıYE DıYE AGLA AGLA GıRDıM SEZERYANA 40 HAFTAYI 3 GUN GECTı DOKTOR DEDı 3 GUN BEKLEYELıM BEN KORKTUM BıŞE OLUR DıYE ONA
kaydirigubbakcemile5

kızlar nerelerde dogum yaptınızıda yazramısınız senağlama.benım mecburi sezaryan olcakk ama hastane konusunda bıraz tedirgınımmm

Merhaba arkadaşlar,34+2 günlük hamileyim.Bugün doktora gittim,bebeğim 2400 grammış.sezeryan için 29 nisan a gün verdi.o zaman da 39 haftam dolmuş olacak sanırım.bebişimin o zamana kadar sabretmesi için ne yapmalıyım?Bir de bebişimin kilo alması için neler yapmalıyım?? çok korkuyorum,endişeliyim...çok teşekkürler

Son düzenleme:

Canım eğer yanlış bilmiyorsam ki yanlış bilmiyorum sanırım 34+2 olan bir gebelikte 2 kilo 400 gram bir bebek normal kilodadır hatta birazcıkta tombiştir.

:CüvCüv:merhaba arkadaşlar bende 37.haftamın içindeyim ve bebişim 3230gr olmuş...zaman hiç geçmiyor sanki bakalım nezaman gelicvek bizim hatunun keyfii.... bide arakadaşlar bişey sormak istiyorum en son gittigimde geçen hafta bebegim terse dönmüştü düzelirmi sizce ben hep normal doguma hazırladım kendimi korkuyorum ya düzelmezse diye.aranızda varmı bu durumda olan sonradan düzellen....allah hepimize saglıklı kolay dogumlar nasip etsin....

37+2 de dogum yaptım bebegım 2800 dogdu.erken oldu bıraz ama bu kadarı zor tuttuk:1no2:

36+5 te sezeryan oldum.suyum erken geldi ama bi gün öncesinde çok stresliydim,çok ağladım belki ondan erken oldu.2910grdoğdu bebeğim.henüz doğum yapmayan arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum..

bende internettekı hesaplayıcıların verdıgı tarıhte yanı tam 40. haftayı doldurdugum gun normal dogum yaptım. herkese hayırlı kolay dogumlar

38+6 da sezeryan oldum.3100 gram doğdu bebişim.herkese hayırlı doğumlar dilerim

39+1 haftalıkken sezaryen oldum. planlıydı.bebişimin kilosu 3.800 dü.

51 cm doğdu ardam.

Son düzenleme:
39+0 da sezeryan oldum bebeğim 3600gr 50 cm dı suan 11 günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…