Kaçıncı haftada doğum yaptınız?

40 haftam doldu ama hıcbır dogum belırtısı yoktu dr um ıkı hafta daha cıkmaz bu kız dedi, 40-1 de suni sancı ıle normal dogum yaptım :)

40 haftam doldu ama hıcbır dogum belırtısı yoktu dr um ıkı hafta daha cıkmaz bu kız dedi, 40-1 de suni sancı ıle normal dogum yaptım :)

39. haftada sezeryan randevum vardı
38+3 te suyum geldiği için sezeryan oldum

36+5te sezaryenle doğdu kızım sancı geldi ama 10 saat sancıya rağmen bi lokmacık bi belirti olmayınca suyum fazla olunca üstüne üstlük kızımın kalp atışları zayıflayınca apar topar sezaryene alındım

Bende 39+3 'de normal dogum yaptim Elhamdülillah.
Kizim, 3.820 gram / 58 Cm dogdu cok sukur.

Valla hastanedeki doktor ve hemsirelerinde hayret ettigi durumdu :)
Bacaklari uzun minigimin =)
Allah'im bütün cem_i cümlenin meleklerini korusun.

38+2 de doğum sancılarımın başlamasıyla ve oğluşumun doğum pozisyonunu almamış olması sonucu acil sezaryen doğum yaptım..Sağlıklı doğumlar..

36. haftada suyumun gelmesiyle doğuma gittim fakat bebek makat geliş olduğunsan sezeryan oldum

37.haftada iş göremezlik raporu almak için doktora gittim,ağrılarım başladı ve o gün normal doğum yaptım

arkadaşlar nolur bana bi cevap yazın 28 haftalık hamileyim bugün ultrasona girdim prezentasyon:sefalik yazıyo bu erken doğum olabilirmi demek bilenler yazsın nolur..
Prezentasyon:sefalik
plesenta:korpus anterior yerleşimli grade 3
BPD:69.1mm 27 hafta 5 günlük
FHC:250mm 27 hafta 1 günlük
FL:50.5mm 27 hafta 0 gün
AC:234mm 27 hafta 4 günlük
kardiak aktivite: ritmik
FETAL ANOMALİ:ileri gebelik haftası nedeni ile fetal anomali değerlendirilmesi yapılamamıştır.
nolur doğum yapanlar bişe yazsın bari bana

42. haftamin bittigi gece dogurdum oglum normal dogum sirasinda kanalda sikistigi icin sezeryan olmak zorunda kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…