Kaçıncı haftada doğum yaptınız?

38+2 günlük acil sezeryanla doğum yaptım....aslında normal doğum gözüküyordu ama suyum patladı ve açılmam yoktu bebeğimin kalp atışları yüksek olduğu için hemen acil sezeryana alındım...

ilk kizimda 40+1 de epidural normal dogum yaptim suan 5 yasinda..

ikinci kiziimda 36+1 de spinal sezeryanla dogum yaptim..henüz 23 günlük..

canım 36.haftada acilmi sezeryana alındın yoka ozamana mı gun aldın.

benim 32.haftadan sonra kasintim baslamisti ve dayanilmaz boyutlara ulasmisti,gitmedigim dr kalmadi,ic hastaliklari,kadin dogum,cilt dru vs ama sebep bulamadilar,karacigerden kaynaklanabilir dedi ic hastaliklari uzmani ve eger karacigerden kaynaklaniyorsa bebege de zarar verebilir deyince kadin dogum uzmani drum da 37.haftaya kadar SIK disini 37.haftada bebegi dogurtalim dedi...bebek yan yattigi icinde mecburen sezeryan oldu..

36+1 olunca 37.hafta olarak kabul ediyor buradaki drlar yanlis mi biliyorum acaba??

ben 38 haftalıkken sezeryanla doğum yaptım allah o duyguyu isteyen herkese yaşatsın

41+3 haftalıkken sezeryanla doğum yaptım,ne sancı ne su gelmesi hiç bişey olmadı 1 cmde açılma olmuş mecburen sezeryan oldu normaldi pozisyonu bebeğimin aslında,maşallah 3,850 kg dı olduğunda nasıl doğururdum normal düşünemiyorum.ALLAH herkese bu güzellikleri tattırsın inşallah....amin.

bende 37+5 de sezeryan ile doğum yaptım..kızım ters duruyordu ve 36.haftadan sonra suyum hiç kalmamıştı..acilen sezeryan olmak zorunda kaldım.ama iykide olmuşum..zaten kendimi hep sezaryana hazırlamıştım.normal doğumdan çok korkuyordum..söylendiği gibi kötü değil..ben tavsiye ediyorum..şu an kızım 45 günlük oldu ..ve benim çok az bi göbeğim kaldı..ağrı sızı hiç yok ..ilk hafta biraz hareket kısıtlığı var tabi..ama o kadarda olacak sonuçta ciidi bir ameliyat..dayanılmayacak kadar değil ama..

kızlar aranızda spinal(epidural) anesteziyle normal doğum yapan var mı? yada bu yöntemle doğum yapan birini tanıyan var mı? yöntem konusunda bilgi sahibiyim ama tecrübelerdende faydalanmak istiyorum.yaşadıklarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.

canım ben 40.haftada suni sancı ile epudurel anestezi ile doğum yaptım hiç ağrı hissetmedim desem yeridir çok rahat ettim yoksa ağrılara dayanılmaz sanırım doğumdan sonrada hiç bir problem yaşamadım normal istiyenler epidural yaptırmasını tavsiye ederim

ELİFCİM ALLAH SİZE SAĞLIK VERSİN..
SEZERYANINI HANGİ HASTANEDE HANGİ DOKTORLA YAPTIN CANIM?

3 cm. açılınca anesteziyi başlatıyorlar. yalnız ben epiduralle doğum yaptıktan sonra inanılmaz bel ağrıları çekiliyormuş diye duydum.böyle bi durumdan haberdar olan varmı?:uhm:

ya arkadaslar allah dayanılmaz ezıyetler vermez kullarına...
ya normalde sadece bırgun katlanıyorsun ama mutlulukla hepsı son buluyor...
dıgerlerınde yok baş agrısı yok dıkıs agrısı yazık valla..
ben sezerayn oldum hazır paket gıbı uyuttular ve bebegımı getırdıler...normal çok istedım.. ikinci bebegımı allah izin verırse normal yapıcam zor bıle olsa

ben 38+3 de normal doğumu çok istememe rağmewn sezeryanla doğum yaptım ama asla pişman değilim çok kolay bir doğum oldu hatta 2.günü ayaktaydım ne ağrı ne sızı allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin

canım benim de ilk sezeryan 2. yi normal yapmayı çok istiyorum.Allah nasip ederse özel bi dr tutucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…