Kaçıncı haftada doğum yaptınız?

slm.ben 36 haftalıkken ilk doğumu mu normal 2. doğumum ise 34 . haftada olacakken doktorum sayesinde prepar denen ilaçla 38 e kadar uzattık ve ben bu dönem sürekli yattım.zor günlerdi ama değer o güzellik için.

BENDE 9 AYIMDAYIM VE COK HEYACANLIYIM MİNİK YAVRUMU SILAMI KUCAGIMA ALMAK İSTİYORUM AMA DOGUMDAN COK KORKUYORUMMMM senağlama GUNLERİM SYILI EVLADIM SAGLIKLIDIR BU ARADA HAMİLE OLAN VE SIGARA KULLANANLAR VAR MI ŞUAN CVP BEKLİYORUM ARKADAŞLAR ANLATIN LUTFEN senağlama

Arkadaşim Senin Için Cok Uzuldum Allah Sabrlar Versin Işallah Ikinci Evladini Saglikli Alirsin Kucaginaaaaa Duam Seninle Bitanem

merhaba ben 36 . haftada dogum yaptim.ben hamileyken sigarayi birakamadim.hic korkma allah kolayligini veriyor bende cok korkuyodum 3 saat icinde normal dogum yaptim.

ben 33. haftamdayim Allahim hayirlisiyla kizimi kucagima almak istiyorum Allah herkese kolay dogum nasip etsin (banada) insallah

38+4 de sezeryan oldum kendı ıstegımle
Allah herkese kolay dogum nasip etsin

ya kızlar erken dogum yapmak istemiyorum 37.den sonra olsun çünkü işten o zaman çıkacam erken dogum yapanlar bunu önceden dr diyormu yada belirtisi oluyormu önceden yani sancı olarak sormuyorum benim bildirim belinden rahatsızlığı olan ve ikizler erken dogum olurmuş ya ne yapsam son zaman hep yatsammı erken gelmesin diye yürüyüş falan yapmadan

cok sagol tatlım ama dogum korkum yok saglık korkum var benm siz gunde kactane içiyodunuz yada paket kormama gerek yok deme bişe yoktur kızımda şim bıraktı rada içiyo biliyo ama ben bırakamadım o yuzdende daha cok kızıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…