Kaçıncı haftada doğum yaptınız?

ben şu an 30+1 günlük hamilyeim 32+ da gidip 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım...erken yani 32 ile 37 arasın da doğurma riskim varsa acaba doktor bunu bilir mi? yani işyerinde sancılanıp da doğuma işyerinden gitmek istemiyorum doğrusu:)

Merhaba arkadaşlar. Benim de yakın çevremdeki arkadaşların hepsi sezeryan yap diyorlar ama ben normal doğumdan yanayım. Ağrısı yaşanmadıkça bilinmez ama ben o ilk anda bebeğimi görmeyi ve onu hemen kollarıma almayı çok istiyorum. Bunun için acıya katlanmaya razıyım. Zaten çok tez canlıyımdır ve eğer bir aksilik olmaz da normal doğum yaparsam çok acı çekeceğimi düşünmüyorum. Ama tabi herşey son anda belli olacak sanırım. Herkese hayırlı doğumlar dilerim..

merhaba arkadaşlar,bende 39+5 günlükken doğum yaptım.spinal anestezi oldu benimki bebeğimi doğar doğmaz görmek harikaydı herkese tavsiye ederim,ama tecrübeli ellere emanet edin kendinizi spinalin en kötü komplikasyonu sakat kalabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar,bende 39+5 günlükken doğum yaptım.spinal anestezi oldu benimki bebeğimi doğar doğmaz görmek harikaydı herkese tavsiye ederim,ama tecrübeli ellere emanet edin kendinizi spinalin en kötü komplikasyonu sakat kalabilirsiniz.:1shok:

genelde herkes gününü doldurmuş 40. haftasında doğum yapmış gibi görünüyor ...yada hep gününü dolduranlar cevaplamış...bizde yarın 38+0 oluyoruz hayırlısı bakalım bizim ki ne zaman olacak?

meraba bende 36+4 günlük sezaryen ile doğum yaptım.birden suyum geldi.doktora ulaşana kadar hiç suyum kalmamıştı.çeşme gibi aktı.

benimde 40+1 gecikti ama 4,050 gram doğdu. ben 37 haftadan sonra her an olur diye beklemiştimde çok uzun geldi.doğacağı gn ama rabbim ne zaman istiyorsa ogün oluyor. ve hiç aklıma gelmezdi ama kadir gecesi doğdu kızım.

benımde 40 +1...... beklesek dahada beklıycektı sanırımtatlicadiarzu

seymeno canim Allahtan cesaretlisin ha ya cesaretli olmasaydin kimbilir nekadar cok korkacaktin :roflol:sırnaşık şey

34 HAFTADA SUYUMUN GELMESI SONUCU DOGUM YAPTIM HASTANEYE GIRDIGIMDE BIR SURE SONRA DOKUNDUGUM ZAMAN KAFASINI HISSEDIYORDUM Anma ınat ettım normal dogum yapmadım drda sezeryan sırasında kafasını ıteledı dogumdan hıç korkmayın her yıl dogururum valla o anı yasamak ıçın ben gule gule dogum yaptım artık dr gulme yanlış yerı dıkecem şimdi demeye baslamıştı

bugün tam 41+0 im ne sanci ne agri..yarinda hastanede bebegin kalp kontrolü var..yolu bulamadi sanirim bizim bebek..bir an önce insan kucagina almak istiyor ama gelmiyor iste:-( doktorda 10 güne kadar bekleyebilirsin diyor..belki bu aksam bir umut gelir dogal olarak insallah..

ben sezeryanla yaptım ama sancı ve suyum grlerek gittm yani normal olsaydı da aynı tarihte olcakmış 39+1

33+5 ken sezeryanla doğum yaptımm senağlama
bende kontrole gitmiştim ve doğum yaptımmsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…