Kaçıncı Pgtli embriyo transferinde pozitif gördünüz? (Buradaki pozitflik sağlkla ilerleyn gebelk)

• 1.transfer

• 2.transfer

• 3.transfer

• 4 ve üzeri transferlerde

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aslında kanamada oluyor maalesef bebekte bi sıkıntı varsa bnm kızım özel gereksinimli ve benim aşırı kanamam olmuştu 10. haftalarda dr sağlıklı değilse düşebilir falan demişti düşerse çok üzülme gibisinden bildiğin adet kanaması gibi geliyodu hastanede yattım azalana kadar. yaklaşık 1 ay sürdü oğlumda bi sorun yoktu ondada oldu kanama ama çok değildi. İlk gebelikte de kalp durmuştu 2 hafta sonra farkedildi kanama olmadı bak onda

Evet yurtdışında da 1 çocuk isteniyorsa genetikli 3 embriyo,2 çocuk isteniyorsa genetikli 6 embriyo istendiğini okudum.
Ben cuma opu oldum bugün embriyoların 3.günü 5 e giderse genetiğe gidecek inşallah
Ama mesela aklıma şu geldi embriyolarımdan 1 tanesi 3.gün 5 hücreli bunun 5 e gitme olasılığı çok çok düşük acaba onu 3.günde mi dondursaydım diye çok sonradan aklıma geldi rahimde şans verilse miydi acaba dedim

Ben de iki kürtaj oldum, hiç kanama olmadı ama ikisine de sağlıksız büyük ihtimal dendi. Dediğiniz gibi tutunamayıp düşmesi, şayet rahimsel bir sebep değilse genetikten olabiliyor. Zor durumlar valla ne diyeceğimi bilmiyorum, elimizden geleni yapıp takdiri Allah a bırakacağız artık.

Bu durumu keşke bir konuşsaydınız, bilmiyorum az hücreli olanlarla ilgili düşünceleri nedir. Kaç yumurta toplandı kaçı döllendi acaba?

Merhabalar, anket sonuçlarını güncelleyeyim, anasayfada görününce yeni oylamalar yapılır belki şuana kadar 1. Transfer %65, 2.transfer %25, 3. Transfer %10, 4 ve üzeri transfer %0. Bu durumda ilk iki transferde pozitif alanların oranı %90. Pgtli embriyoların canlı doğum oranlarını belirten çalışma sonucunu da sizlerle paylaşıyorum.

Eklentiler

• 1000043762.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba benimde size bikaç sorum olacak her transfer başına ne kadar ücret ödeniyor diğeriyle arası da ne kadar tl fark var şuan sizin hastanede toplam ne kadar maliyeti

Merhaba benimde size bikaç sorum olacak her transfer başına ne kadar ücret ödeniyor diğeriyle arası da ne kadar tl fark var şuan sizin hastanede toplam ne kadar maliyeti
Merhaba, şişli Memorial de ilk transfer ücretsiz, o dan sonrakiler ücrete tabi 52 bin tl transfer ücreti oluyor. Paket ücreti + ilaçlar+ pgt gibi masraflarla 200 bini geçer diye düşünüyorum. Diğeriyle arasındaki fark derken neyi kast ettiğinizi anlayamadım tam?

Normal tüp bebekle farkından bahsettim fiyat olarak gerçekten ilki ücretsiz mi yani sadece transfer ücreti alınmıyor doğru mu be kadar öneriyorsunuz bende düşünüyorum memorialı hangi doktora gidiyorsunuz ilkinde mi tuttu sizin veya başka hastane veya doktor var mı öenerebileceğiniz iki tane gebelik kaybım var Amh 0.60 tüp bebek önerdi artık doktor bana

Şimdi şöyle 5. Güne gelen embriyolar, pgt alınsın ya da alınmasın şayet dondurulmuş transfer olacaksa, ilk dondurulmuş transferiniz paket ücretinin içinde oluyor, fakat ilki tutmadı ya da ikinci gerekiyor artık transfer ücreti ödeniyor. Ben henüz transfer olmadım yeni opu oldum. İlk muayene ve görüşme ücretsiz, şişli Memorial iyi merkezlerden biri olarak kabul ediliyor, labaratuvar ve genetik yönünden de kendilerine güveniyorlar.

Anladım ben bu süreci henüz bilmiyorum yeni yeni araştırıyorum sizi bu sürece iten şey nedir peki sizinde mi gebelik kayıplarınız var çok araştırıp mı memoriala karar verdiniz İstanbul çok büyük bir şehir çok fazla alternatif farklı yerler var bana da bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

Benim bir kızım var, doğal yoldan oldu şükür. İkinci için bir kayıp yaşadık, sonra 1 sene olmadı, yaşım 35, doktorlar da tüp bebeğe yönlendirdiler. İlk transferim başka merkezde oldu yine kürtaj oldum. Biz de İstanbul u tercih edip bu hastane ile görüştük, şehir dışından gidip geliyorum. Size de kolaylıklar dilerim, inşallah süreciniz çok uzamaz, hayırlısıyla pozitifi görürsünüz.

İnşallah çok teşekkür ederim sizin de öyle peki düşüklerle ilgili şuan tüp bebek öncesi birşey yapıldı mı

Evet bağışıklık testi oluyor kır testi diye geçiyor dimi ves testi yapıldı mı peki son sorum olacak bu tabi bunlarla mı 200 bin civarı tutar acaba ücret valla yarın gidip hemen başlayasım geldi siz hangi şehirden gidiyorsunuz son sorularım bunlar çok soru sordum sizede

Estağfurullah ne demek, evet kır testi diyorlar ben kendim özel olarak yaptırdım. Bu testlerin hiçbirini tedavi gördüğüm merkezlerde yaptırmadım, eğitim araştırmada yaptırdım. 200 bin, sadece yukarıda bahsettiğim tüp bebek tedavisi sürecini kapsamakta, aşağı yukarı bu fiyatlar, eğer pgt yapılmayacaksa daha uyguna denk gelebilir. Wes testi yaptırmadım. Elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakıyoruz, Rabbim kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…