Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

  • Beşinci denemem fakat artık bıktım,devam edebileceğimi sanmıyorum.

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    340

canım jel konusunda bilgim yok ben hep iğne kullandım. enazından doktorunu bir ara yol gösterir belki...
 
6.denemem olacak. 2 kere tuttu ve düşükle sonuçlandı. Genart'a gidiyorum

Merhaba,
çok üzüldüm durumunuza. Gerçekten kolay değil bu tip sorunla başa çıkabilmek. Ama ümit her zaman vardır. Hepimiz için öyle inanıyorum. Size Acıbadem Hastanesi Tüp Bebek Sorumlusu Doç.Dr. Cem Demirel'i tavsiye edeceğim. Konusunda uzmandır. Eğer o hastaneyi denemediyseniz mutlaka deneyin. Çok iyi bir doktordur.
 


Merhaba,
Cidden inanılmazı başarıyorsunuz. Sizin bu pozitif yaklaşımınız ben dahil herkese ümit verecek nitelikte. Bu düşünceniz herkes tarafından örnek alınmalı çünkü kolay değil başa çıkmak zorunda olduğunuz durum. Ama inanmak bence de çok önemli. Zamanı gelmedikçe hiçbir şey gerçekleşmiyor. Allah öncelikle size ve hepimize anne olabilmeyi nasip etsin. Bir arkadaşa daha tavsiyede bulundum. Bilemiyorum tabi acaba İstanbul'da mısınız? Yada hangi hastanelere gittiniz ama Acıbadem Hastanesi Tüp bebek sorumlusu Doç.Dr. Cem Demirel'e eğer gitmediyseniz mutlaka bir de onda deneyin diyeceğim. Kendisi konusunda hem uzman hem de çok duyarlı. Yıllardır benim de doktorumdur. Çok memnunum. Kısmetse önümüzdeki ay da ben tüpbebek yaptıracağım. Ben inanıyorum ve umut ediyorum ki sizin iyi haberlerinizi alacağız yakında.
 
1. denemede sonuç alanlarda ilk şıkkı işaretlemiş heralde anlaşılmamış
 
canlarım karyotip tayini yaptıran varmı ücreti ne kadar her iki eş için, ayrıca ne zaman yaptırmak gerekiyor.
 
1. denemede sonuç alanlarda ilk şıkkı işaretlemiş heralde anlaşılmamış

evet elifcim, genelde başlığı tam okumadan oy veriyorlar sanırım . önemli değil anketler açık oyla olduğu için 2. ankete yanlışlıkla oy verenleri eleyeceğim. anket sonuçlarını birleştirip değerlendireceğim için sonuçlar hatalı çıkmayacak merak etme. ayrıca uyarın için teşekkürler canım.
 
soruyu değiştirme imkanı varmı acaba

anketi açtıktan sonra herhangi bir değişiklik yapma imkanı yok, en fazla bırakırsın anket forum sayfaları arasında kaybolur gider. ayrıca soruyu değişitrsen nasıl birşey yazmayı düşünüyorsun.
 
sağol canım ben bu anketi çok önemsiyorum benim daha ilk tedavim o yüzden oy vermedim ama sonuç pozitif olunca inşallah bende katılırım ankete

ayrıyeten bide bu üyeliği iptal etme konusunda biraz düşünmeni rica ediyorum konuyu biliyorum çunkü takip ediyordum sizi bence senin bi suçun yok neden terk eden sen oluyorsun
 
bide çok rahatsız oluyorsa yeni bir başlık aç orda arkadaşlarınla paylaş sorunlarını destek olmayınca günler geçmiyor
 

mesela ilk tüp bebek denemesinde pozitif sonuş alan yada negatif sonucu alan yanlış anlama canım akıl vermek için değil sadece daha anlaşılır olsun sonuç doğru çıksın istedim
 

bilmiyorum.biraz da yönetimin yaptıgına tepkiliyim.cezalar engelleme falan sanki kendini savunmaya bile hakkın yok .
 
boş ver ya takma bunları bizim rahat olmamız gerekiyo biliyon demi
 
boş ver ya takma bunları bizim rahat olmamız gerekiyo biliyon demi

sagol canım benim.evet.stres gerçekten çok kötü zaten eksik olmuyorda katsayısını engellemek için ugraşıyoruz.kısa bir hamilelik ve ardından hayal kırıklıgı ne bileyim şarkıdaki gibi yine bana esmer günler düştü tam bana göre şu an.sen ne yapıyorsun.
 
valla ne yaptığımı bende bilmiyom adet oldum dedim ama bidaha gelmedi doktorda yarın gel dedi gitcam zaten bana çok az adet olcan demişti bu kadarda az olmaz heralde ilk bi leke gördüm kan resmen kırmızı sonra bişe yok tuvalet kağıdıyla bakıyorum çamur gibi bişey bulaşıyo ama çamaşırıma akmıyo bu ne ya hiç böyle bişey olmuyordu şimdi lucrin le doğum kontrol hapı kullanıyorum
 

ne yaptın canım doktora gittin mi, doktor ne dedi.
 
selam elif galiba şuan ikimiz burdayız geçmişi okumadım ama kaç yıllık evlisin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…