arkadaşlarım acil sorum var.crinone jelimi yaptım ve afedersiniz lavaboya çıktım birazda kabizlik durumu oldu maalesef. bu jeli hemen yaptıktan 15 dk sonra falan çıktım wc ye ve kocaman 2 parça o jel geldi birikinti yapmış galiba.kasıklarım çok ağrıyodu ama şimdi geçti o ağrım rahatladım. acaba hemen şimdi tekrar yapsam mı o jeli. önce yaptığım çıkmışmıdır
6.denemem olacak. 2 kere tuttu ve düşükle sonuçlandı. Genart'a gidiyorum
Benim 9. denememdi .
Bu sefer basarmistim . Ama sadece 9. haftama kadar tasiyabildim bebeklerimi senağlama
Ve kaybettim ..
Simdiye kadar bikmadan , usanmadan ; her birinde binbir umutla denedik ben ve esim ..
Daha ne kadar sürecek , kac kez daha denemem gerekecek bilemiyorum ..
Bu ugurda cektigimiz acilar, emekler ; dökülen gözyaslari bir gün meyvesini verecek diye umuyorum.
Gücüm yettikce , sagligim elverdikce , umudum bitmeyecek ...
Rabbim bizlere acisin ... En kisa zamanda saglikla hayirla evlatlarimiza kavustursun ...
1. denemede sonuç alanlarda ilk şıkkı işaretlemiş heralde anlaşılmamış
soruyu değiştirme imkanı varmı acaba
anketi açtıktan sonra herhangi bir değişiklik yapma imkanı yok, en fazla bırakırsın anket forum sayfaları arasında kaybolur gider. ayrıca soruyu değişitrsen nasıl birşey yazmayı düşünüyorsun.
sağol canım ben bu anketi çok önemsiyorum benim daha ilk tedavim o yüzden oy vermedim ama sonuç pozitif olunca inşallah bende katılırım ankete
ayrıyeten bide bu üyeliği iptal etme konusunda biraz düşünmeni rica ediyorum konuyu biliyorum çunkü takip ediyordum sizi bence senin bi suçun yok neden terk eden sen oluyorsun
boş ver ya takma bunları bizim rahat olmamız gerekiyo biliyon demi
valla ne yaptığımı bende bilmiyom adet oldum dedim ama bidaha gelmedi doktorda yarın gel dedi gitcam zaten bana çok az adet olcan demişti bu kadarda az olmaz heralde ilk bi leke gördüm kan resmen kırmızı sonra bişe yok tuvalet kağıdıyla bakıyorum çamur gibi bişey bulaşıyo ama çamaşırıma akmıyo bu ne ya hiç böyle bişey olmuyordu şimdi lucrin le doğum kontrol hapı kullanıyorum
yarın gitcem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?