Erasmus hani bu öğrenci değişim programı.Valla ilk defa duydum cahilmiyim ne banada söyleyiiin
Selam kızlar eski konularımı bi kısmınız biliyosunuzdur. Şu an gerçekten bir yol ayrımındayım .
Sizlere sormak istediğim şu .
Erasmus lisans programı 4. sınıfta yapılabiliyor mu ?
Birkaç arkadaş okulu uzatman gerekir dediler ?
Gerçekten gerekir mi ve bir de Erasmus bursu yeterli olur mu ?
Vize pasaport işlemleri nasıl yapılır ? Çok pahalıya patlar mı ? .
Görevliler lütfen bu konuyu taşımasınlar ...
Benim için çok önemli.
Çok teşekkür ederim .Yapabilirsin son sinifta. Hibe veriyorlar eger ingilizce sinavindan belli bir puani alirsan. Verdikleri hibe tamamen yetmese de cok asiri harcamazsan seni gidecegin ulkeye bagli olarak idare edebilir. Vize basvurun kolay olur okula gidecegin icin. Vize ucreti de cok bir sey degil. Ucak da onceden alirsin ucuza gelir en kotu aktarmali alirsin cidden fiyat fark eder bayagi. Istiyorsan ugras ve yap gercekten cok iyi bir tecrube. Ama seni biraz ugrastirir haberin olsun. Ders denkliklerine bak okuluna sor eger gidecegin universitedeki derslerle sizinkiler denklik sagliyorsa uzamaz okulun. Tam denklik saglanamazsa yaz okulunda halledersin kalanlari.
Kalma ihtimalin var tabiki her zaman oldugu kadar ama kimse seni kasitli birakmaz. Erasmus yapana biraz daha iyi davranabilirler not konusunda. Ama yine de kalmamak adina ciddiye alman lazim dersleri.Çok teşekkür ederim .
Peki hocam beni bıraka bilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?