kaçırma beni elinden!?!!

cokzorbirsecim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
2.799
6.257
158
Hanımlar arkadaşım yanımda ve cok morali bozulmuş. Onun sorununu danisacagim size. Okutacagim ona cevapları.
Şimdi bunlar esiyle bir yere giderken arkadaşımın annesinden açılıyor konu rahatsızmis biraz neyse annesiyle babası da ayrı. Eşi lafı dolaştırip bu konuya getirmiş. Demiş tam rahat edecekken boşandilar normal hasta olması filan. Sonra da demiş sen akıllı ol da sen de beni kaçırma elinden.
Arkadaşım o kadar şok oldum diyor hiç cevap verememis. Şimdi de diyor bu neden böyle birşey dedi. Aralarinda da hiç sorun yok. Çok Üzgün. Ne yapsın sizce. Bu kadar alınması normal mi. Normal bir söz mu sizce bu?

Şakasına olabılır. Ben eşime derim benım gibisini bulamazsın sıkı tut kaçmıım dıye ..

Yok yok öyle şaka yapacak bir ortam yoktu gayet ciddiydi diyor. Yani bir özgüven patlaması var gibi diyor.

Yani söyleyişinde mi farklılık vardı, normalde böyle laflar etmez mi, şaka yapmaz mı nedir üzen? Ya da ne bilim bir şeye mi vurgu yapıyor döndürüp dolaştırıp lafı buraya getirip bu lafı söylemek istemesinin bir sebebi var gibi mi gelmiş?
Hiç biri değilse şaka gibi geldi bana

Bu adamları tanımadan mı evleniyorsunuz? Adam dalga geçmiş.
Artık ses tonu neydi, surat ifadesi neydi, normalde şakası böyle midir, bunu dedikten sonra nasıl devam etti, bütün bunları bilmeden daha fazla yorum yapmak zor. Arkadaşınızın, eşini tanıyor olması lazım. Bu tür bir adam mı, değil mi...

kimin neye ihtiyacı olacagı bellimiymiş ki ? kim çabalamalı elinden kaçırmamak için gitmek isteyen gider ... evlilikte olsa kimse gitmiycek deildir ona göre davranılmalı...

E arkadasin diyememis mi asil sen beni elinde tut da yalniz kalma falan filan diye?
Cidden o an oyle bakmis ve bunu dert mi etmis ya?
Cift olarak ilk defa sakalasiyorlar sanirim? Ne ciddi iliskiymis be.

Annesinden babasından örnek verip sonra sen de akıllı ol kaçırma demiş olmasi ezikledi beni diyor. Gururum kırıldı diyor.

patavatsizca bir espri yapmis

Kim kimi kaçırır işte o belli olmaz eziklenecek bir durum yok yaww he he deyip geçsin, erkek milletinin her söylediğini ciddiye alıcak olsak ..

Erkeklerin kafa hızlı basmıyabiliyor da, arkadaşınız ne tepki vermiş ben onu merak ettim.

Bu lafın üzerine bir şey dememiş mi? Dialog hiç ilerlememiş mi?

Mesaj çekmiş sen ne biçim konuşuyorsun. İnsan karisina öyle mi söyler yazık sana yanımıza o kişi gelmeseydi verirdim cevabını. Yazmış. O sırada yanlarına biri gelmiş arkadaşımın da geleceği yere gelmisler.ayrilmislar sonra. Mesaja cevap gelmemiş.

Erkekler yapar böyle şakalar. Benim eşim de yapıyor..
Bulamazsın benim gibi kocayı diyor
Arkadaşınız bunu ciddiye almasın ve eşine desin ki ;
Sende benim gibisini bulamazsın kıymetimi bil emi , desin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…