Kaçma fikri

İnanın tek sebebi Ailemin kendi büyütüp onları küçümsemesi , benim “bizim” gibi mevki sahibi insanlar ( yada onun yeğeni) ile evlenmemi istiyorum

peki var mı bir aday yani, sizin gibi mevki sahibi bir talip var mı şu an ? Yeğen derken erkek arkadaşınızın yeğeni mi anlamadım?

28 yaşındasınız ve 5 aylık ilişkinizle kaçmayı düsünüyorsunuz öylemi? Omg.

İnanın tek sebebi Ailemin kendi büyütüp onları küçümsemesi , benim “bizim” gibi mevki sahibi insanlar ( yada onun yeğeni) ile evlenmemi istiyorum
Davul bile dengi dengine demiş atalarımız...

Ailenizin yaptığı küçümsemek değil, denklik istemek.

Siz 28 yıl yaşadığınız kendi ailenizde ki sefadan sonra sizden daha düşük sosyoekonomik düzeye sahip birine ayak uydurabileceğinizi mi düşünüyorsunuz...

Diyelim ki ayak uydurdunuz, sizin ailenizin durumu kaynaklı kendisi aşağılık kompleksine girip sizi ve ailenizi aşağılayacak, bunu hazım edebilecek misiniz...

Ayrıca sizi gerçekten seven bir erkek asla kaçma teklifinde bulunmaz, ne yapıp eder ailenizi ikna etmeye çalışır..

Gözünüzde ki o pembe gözlüğü çıkarın...

Hayatın gerçekleri toz pembe değil...

Siyah ve gri..

Bakın sorun maddi değil , bunlar büyüklük taslıyor

Arkana bile bakmadan o adamdan kaç bence bir de 28 yaşındaymışsınız bu yaşta bir adamla kaçılmaz kendi bireysel kararınla nikah günü alırsın ailene yakınlarına benim şu tarihte nikahım var haberiniz olsun dersin. Ama bu da bizim geleneklerimizin çok dışında ama sen bir ilk olabilirsin.

Zaten konu çok karışık , ben Anneme anlattım kaçma ihtimalini bana söylediği söz “ Babandan utan “

resmen bir erkeğin insafına kalmış durumdasın. İki ucu b.klu değnek. Kaçıp gideceğin adamın da ne çıkacağı belli değil. Burda kalsan yeğene vercekler.
Yurtdışına gitsen çalışmana izin verirler mi?

Ailem hiç tanımıyor ,sadece dışarıdan yargılıyorlar
Sadece ailen tanımasa iyi sende hiç tanımıyorsun belli ki.. Adam olsa aileni ikna etme yolunu bulur.. Kaçıpta mutlu olan bir Allahın kulunu gormedim ben..
Ailenden değerli mi? Bir tokata bakar pişman olman.. Erkek kıtlıgı yok o olmazsa daha iyisi cıkar karsına merak etme

Zaten konu çok karışık , ben Anneme anlattım kaçma ihtimalini bana söylediği söz “ Babandan utan “
Bu arada kaçan kızlara eşleri beş para değer vermez.
Neden biliyor musunuz???
"Bugün bana kaçarak babasına ihanet etti.
Babasına ihanet eden bana da ihanet eder" düşüncesi ile hep gözünde bir hain konumunda olacaksınız

Bu kişi muhtemelen kaçmayı düşündüğün kişi...

Abine piç diyen adam sana ne diyecek biraz tahmin yürüt sadece...

Banlanma ihtimali olmasa ben sana tek tek yazardım o kelimeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…