- Konu Sahibi omrumunomru
-
canım çok üzüldüm durumuna.
daha öncesinde bir sorununuz var mıydı? hamilelikle mi bağlantılı yoksa
hamilelikte ilgisizlik çok zor bilirimbence bol bol dinlen kafanı toparlamaya çalış, kendini motive et.
yarın çocuk olduğunda eşin yardımcı olmazsa uykusuzluk, yorgunluk gibi şeylerde eklenecek daha zor olacak
önceden bukadar değildi. yardımcı olmayacağına emınım sankı 8-9 ay once baska bı adamdı bebegımız olsun dıye delıren isteyen simdi umrunda bıle değıl duydugunda mutluluktan delırır dıye dusunmustum ama hastaneye gıttık tabıkı annesıyle bırlıkte cıktıgımızda bıseyın yokmus ıste hamıleymıssın dedı test sonuclarını verdı elıme okadar şaşırdım annesı yanında dıye mı sevınemedı dıye dusundum ama kendı evımıze geldıgımızdede tepkısızdı hala da aynı dediğim gibi ne heycan var ne mutluluk aksıne masraflı oldugumuzu dusunuyo kıyafetlerımın ıcıne sıgamıyorum eve tıkıldım kaldım dısarı cıkamıyorum zorla bı tane hamıle pantolonu aldım o kadar o kırlendıgınde evdeyım yıkanıp kuruyana kadar bı tane daha ıstıyorum 2 ay kaldı napcan sonra bosuna para vercen dıyo. paramız yok değil var ama bana bıze harcamak ıstemıyo babasına 500 tl tlf faturası gelmıs onu oduyo annesının konturunu yukluyo kız kardesıne kıyafet alıyo harclık verıyo ben bısey almak ıstedıgımde masraftan sayıyo gerek var mı kı dıye baslıyo 1 yıllık evlıyım babamın evınden getırdıklerımı gıyıyorum hala bana 3 gomlek 1 tanede hamıle pantolonu aldı hepsı bu.
allah yardımcın olsun canım benim işin zor böylelerinin değişeceğini sanmıyorum... bizde de var bitane enişte aynı senin koca gibi ablam ne yaptıysa değiştiremedi ama şuna emin olki onu o hale getiren annesi ve kız kardeşidir onlar yönetiyorlardır bence ... hayır anlamıyorum 2 ay sonra çocuğun olacak onun masrafını kim karşılayacak yok mu diyecek insan evladına hiç yok der mi yaa mamasını bezini kim alacak. senin buna güzel bi ceza vermen lazım biraz da olsa değişir annen ve babanla konuş bence....
bende annesının rolu oldugunu dusunuyorum bu akılları annenden mı alıyosun dıyorum tabı kıyamet kopuyo bı ara aılemle konustum ama daha kotu oldu arsız yuzsuz bı aılesı var babasının bana ve aıleme soylemedıgı kalmadı benım babam her sıkısmamızda para gonderır yardım ederdı ona ragmen kp cocugumun parasını yıyosunuz dedı halbukı 5 kurus almadı babam buna Allah sahıttır. bosanmanın esıgıne geldık esım asker benı aılemı oldurmekle tehdıt ettı korkmadım ama hamıleydım bebegım ıcın gerı dondum babam gıtme kızım sana zarar verırse ne yaparız ben bakarım cocugunada sanada dedı ama esımıde arayıp soyledım zaten doncem ama senden korktugum ıcın degıl bebegım ıcın senın nasıl bı adam oldugunu gorsun ılerıde benı suclamasın dıye gelcem dedım bu olaylar oldugunda aılemın yanına tatıle gıtmıstım geldım özğr diledi yalvardı kabul ettım etmek zorundaydım bebegım ıcın yuksek okul mezunuyum ama işsizim atanamadım henuz kımseye yuk olamam bebegımı babasız bırakamam gerı donemem ama bunu ona soylemıyorum tabı gucsuz degılım sana muhtac degılım ama sen ıstemedıgın ıcın calısmıyorum dıyorum yınede sınavlara gırrıp tercih yapıyorum.
ne kadar terbiyesizmiş ailesi parasını yemişmiş gerekirse tabi yiyecek damadı değil mi kendi yiyiyor onu neden söylemiyor... tehdit edip seni ve aileni öldürücem ne demekkusura bakma canım ama sana bi sorum olacak sen bu adamla bir ömür nasıl geçireceksin yarın evladına benzer şeyleri yapmayacaği ne malum ama inşallah çocuğunu kucağına aldığı andan değişir
herkesi herşeyi bırakıp kaçmak istiyorum kimsenin beni bilmediği tanımadığı bi yere ve kimsenin beni bulamayacağı bir yere kimsenin beni anlamadığnı ve anlamayacağını düşünüyorum öylesine gülmekten mutluluk pozları vermekten cok sıkıldım artık ne yapacağımı bilmiyorum eşimin duygusuz duyarsız davranışları son zamanlardaki beni görmeyişi görmemezlikten gelişi kalbimi kırışı beni çok yoruyo sanki bi oğlumuz olacak Rabbim nasip ederse ama benden başka kimsenin umrunda değil babasının bile öyle çok yoruldum ki herşeyden kaçıp kurtulmak istiyorum doğuma 51 gün kaldı ama benım bebeğimin benim zorlamamla alınmış 3-4 parca gıysı bi paket bezi şampuanı ve emzikten başka hiçbişeyi yok hiç böyle tahmin etmemiştim ilk bebeğimiz olmasına rağmen eşimin umursamaz tavırları beni kahrediyo halbuki çok istemişti bebeğimizin olmasını şimdi ne oluyo anlamıyorum tahammülüm kalmadı hiç bişeye işin kötüsü derdimi anlatamıyorum ağzımı açacak olsam sen zaten hep sıkıntı çıkarırsın oluyorum güzel güzel konuşmaya çalışıyorum yeter, sus, şu eve geldiğimde kafamı dinlemek istiyorum diye susturuluyorum daha ağzımı açamadan susturluyorum para konusuna değinmiyorum bile artık umrumda değil ki hesapta paranın olduğunu biliyorum ama bi beşik alalım desem başladın yine diye geliyo tartışma. eve geldiğinde yemeğini yer çayını içer kulaklıklarını takıp müzik dinler konuşmama fırsat bile yok 7 24 bilgisayar başındayız beni aldatmadığına eminim ama telefonu yanından ayırmaz wc de banyoda bile kontrol edıyorum ya oyun oynuyo ya annesiyle babasıyla gorusuyo mümkün mertebe benım olmadıgım yerlerde. 2 gündür ben yapıyorum onun yaptıklarını kulaklığı takıyorum müzik dinliyorum konusmuyorum hiç bence keyfi yerinde bugün yeni bi adet edindi 2 saattir mutfakta oturuyo yanma gelmiyo ne yapıyo bılmıyorum kulaklıklarım takılı muzık dınlıyorum suaan artık cok yoruldum kosmıycam peşinden. üstüne bişey giy üsütme desem bıle fırca yıyorum ben gerizekalımıyım bilmiyomuyum dıyo ama gıyınmıyo ısrar etsem kavga etmesem hasta hasta olmasınıda istemiyorum seviyorum severek evlendık ama şimdi neden böyle bilmiyorum anlamıyorum artık ful uyuyorum zaten bi sosyal hayatım yok olamazda ona ters gelir öyle şeyler pek izin vermez aptal gibiyim beynim uyusturuluyo sanki törpülenmeye çalısılıyorum gibi hissediyorum ben böyle değildim ne oldu ne oluyo bilmiyorum kısacası etrafımda benı anlamayan bı kalabalıktansa kaçıp benı tanımayan bı topluluğa geçmekistiyorum.
Hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza aldıktan sonra hiç bir sıkıntınızın kalmayacağını düşünüyorum :)
Rabbim sağlıklı , uzun ömürler versin..
İnşallah ya gerçekten beni çok rahatlattınız cok teşekkür ederim desteklerınıze :26::26::26::26::26:Bebeginiz olsun esinizin yaptiklari gozunuze batmayacak umursamayacaksiniz evlat baska bisey, sizde onu umursamayinca bu sefer o sizinke ilgilenecek.
Erkeklerin babalik ic gudusu bebek dogunca olusuyor, adinlarin annelik duygusu dogustan var. Sanirim baba olunca esinizde cok degisir.
Umursamamaniz iyi bence, bebeginize odaklanin, bol bol uyumanizda cok iyi hatta stoklayincunku bebeginiz olunca bayabi uykusuz kalirsiniz
Dogumada az kalms az daha disinizi sikin, kisin sonu bahar
Hayirli saglikli dogum diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?