kaçmak

Arkadaşım aklın yerinde mi senin ? Hayatını mı mahvetmek istiyorsun ? Okulunu oku, hayatını ve kendini kurtar. Daha çok aşık olur seversin. Bu yaşta ne evliliği ne kaçması...

arkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa
Klasik erkek yalanı karım aldattı hırsızlık yaptı bosandım, inanmayın akıllı olun üstelik bide doğuluyum diyosun başına gelecekleri en iyi kendin bilirsin

Adamın kaybedecek bir şeyi yok aklını başına al oku iş sahibi ol kimler kimler gelir ozamn

25 yaşında 2 evlilik yapmış, hadi birinde kadın aldattı, diğerinde de mi sorunsuz olan bu adam, bu kadar da olmaz valla ya, evlilik kolay değil, kadınlar bunu bırakıp gidiyorsa vardır bir sebebi, sorumluluk sahibi değildir, dövüyordur, aldatıyordur ne bileyim vardır derdi.
Merak etme daha çok aşık olursun. Bu yaşta, göre göre kendini yakma.

İki evlilik yapmış bir çocuğu var.
Sen daha 20 yaşındasın.
Muhtemelen senden 20 yaş büyük birinden bahsediyoruz.

Yapman gereken şey aklını başına almak.
Boşanma nedenlerinin anlattıkları olmadığına eminim.
Bak çok pişman olursun.

bende kacarak evlendim ama benim kocam boyle bi adam degildi ki.babam dogulu diye vermek istemedigi icin kactim ve 4 yildir birlikteydik biz ve daha once evlenmedik.tamam seversin hadi kacarsinds belki ama boyle bi adama degil.ben kactim evlendim ve 2 gun sonra geldim.isteme nisan kina dugun hepsi normal oldu allaha sukur.annem babam da affetti.ama her kacan benim kadar sansli olmayabiliyor.ben senin durumunda ayni sartlarda olsam kacmazdim inan.

arkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa
Canım benim sakın öyle bir hata yapma 20 yaşındasın neden 2 evlilik yapmış biriyle kaçıp hayatını karartasın ki? Yaşın çok küçük daha iki evlilik yapmış birinin yükünü kaldıramazsın.Şuan sana laylay lom geliyor her şey ama eminim evlendikten sonra öyle olmayacak velhasıl kaçma sakın ailen de yüz çevirir sana ortada kalırsın öyle.

İki evliliği yürütemeyen adam 3. Evliliği yürütüleblrmi die düsündünmü hiç.. yasında küçük.. gittin diyelim dönüsün yok.. hem ucuza getirecek hem kendine mecbur edecek... yakarsın kendini..

Bence 20 yasinda evliligi dusunecegine ac önüne kitapları otur universite için çalış. Kizlar evlilik yaşında yapilirs, doğru insanla olursa güzel. Bak şimdi sen kacarsan ne olacak biliyor musun, en geç 1 yıla buraya nasil kurtulurum tarzı konular acmaya baslayacaksin, biz de sana bosan nafaka tazminat al diye yol gosterecegiz. Tabi bir de adam sana resmi nikh kiyarsa. Tam tersi kiymayadabilir. Ailesini kaybetmis,yalniz,issiz bir kadin olarak kalacaksin daha 21 yasinda. Ne icin? Bir adam icin. Deger mi be güzelim. Disarid cok güzel hayatlar var. Okuyun cikarin kendinizi su hayattan. Daha 20 yasindasin. Ne adamlar gelir ne adamlar gecer. Yapma.

Yeni kurban sensin kadınları kandırma ve yalan konusunda ustalaşmış ,belkide kadınları pazarlamaya kalktı, ne söylüyorsa
inanma

Ailen bu planını duysa da iyi bir dayak atsalar sana.. Kaçmak nedir ya? Hem de baştan sona sorunlu bir adamla?? Ben böyle konuları niye görüyorum ki?
Allahım sabır ver.. Rabbim hayırsız evlat vermesin..

Bazı kadınlar ailem beni kendimden büyük 3. Ye evlenen adama veriyor diye isyan ededursun sen kendin gönüllüsün böyle bir hayatı yaşamaya... Pişmanlık bir adım ileride senin için

Birde bu adam senin için hiç bir zorluğa ve fedakarlığa katlanmadan bütüm fedakalığı ve zorluğu sana yıkmış güya seni seviyor ya bundan koca olmaz zaten 2 kadının hayatını mahvetmiş ,kızım gözlerini aç , aşk yalanlarına inanma aşk geçici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…