Bence ne olursa olsun, nişanlının annen hakkında ben onunla muhattab olmam tavırları en hafif tabirle çocukluk. Anneni sevmesi gerekmiyor sonuçta aranızı düzetmesi seni mutlu etmek için kendinden taviz verip gidip görüşmesi gerekiyor. 2. olarak kendi annesi istemiyor diye seni bir defa terk etmeye kalkmış bu ayrı bir olgunlaşmamışlık. 3. olarakta bence kendi annesinin seni istememe nedeni boyunun kısa oluşu filan olamaz. Kesin konuşmak istemiyorum ama %100 inanıyorum ki seni istememe sebepleri sonunda ailesinin senin annenin ilişkisini öğrenmiş olmaları çıkıcak, bunu da öğrenseler öğrenseler oğullarından öğrenirler. Bu da sevgilinin 3. çocukluğu demektir gidip senin ailenin sırlarını kendi annesine anlatıyorsa.
Bu durumda böyle bir adamla evlenilmez. Heleki aileleri bırakıp, tüm gemileri yakıp böyle bir adama şuanda güvenilmez. En geç 6 ayda paşa paşa döner ikinizden biri eve kaçarsanız. Çok seviyorsunuz madem oturun evinizde birbirinizin büyümesini bekleyin ailelerle aranızı düzeltmeye çalışın. Annenle aranı da annenin başkalarına yaptıklarıyla değil sana yaptıklarıyla değerlendir. Ne olursa olsun bence başkalarına ezdirme ne kendini ne de aileni
üzülerek söylüorum ki, malesef ben de aynı fikirdeyim... tmm herşeyi bi kenara bıraktık, ya yrn öbür gün ailenenle ilgili bu konuyu yüzüne çarparlarsa, yani çok özür ama, açık açık sölemek istemiorum da ''bilioruz biz sizi kızımmm!'' demeleri bile yıkar yanii... bi ima yeter.. bence çoook ama çoookkk dikkatli düşünn.. ay bilmiorumm... ama bu ezdirme konusunda katılıorum