Kaçmaya karar verdik..

Kacan kisiye kimsenin saygisi olmuyor oyle bir hata yapma!

aynen öyle benim bir akrabam kız 17-18 yaşlarındaydı kaçtı istanbuldan van'a kaçtı. sonra hemen bi sürü çocuk yapmış.kocası dövüyomuş sürekli geçen van depremi olduda ondan mecburiyetten baba ocağına misafir olarak geldi yoksa ozamana kadar göndermediler.kaç yıl geçti ooooo

oha abiye bak bu kafayla mutlu olmasi imkansiz zaten

erkek arkadaşın kim oluyor da gelip annenin babanın elini öpmüyor.. sırf bunu yapmaması bile kafanı kurcalamıyor mu?
çok aşıksın çok seviyorsun, bu sevgi her türlü fedakarlığa, emeğe değmez mi?
kaçmak işin en kolay kısmı.. siz kolay yolu seçiyorsanız eğer ben sizin sevginizden şüphe ederim..
Aileleri ikna etmek, babanın rızasıyla o evden çıkmak zor olan yol.. ama doğru yol!!!
Ayrıca ne bu acele! nerede senin okulun, dersin, mesleğin, geleceğin ? hiç mi burada okumuyorsun bişey?
acele etme ! bu karar hayatın boyunca verebileceğin en yanlış karar bu yaşta..

Son düzenleme:
Bu yaşta ve bu duygular içindeki birine ne söylesek boş biliyorsunuz değil mi? Onun burada yazılanları anlaması hak vermesi için kaçmasının üstünden en az 1 sene geçmezi lazım...

Kendine çok yazık ediyorsun kızım

Bir insanın ders alması, pisman olmaması icin neden bazı seylerin hep basına gelmesi lazım? Basımıza gelmeden hic birseyin degerini ve kıymetini anlayamıyoruz ne yazık ki, herkes olmasa da malesef bir cogumuz böyleyiz. Simdi asktan, meskten gözün kör olmus ama hayat hep böyle toz pembe degil, sevdiginin sadece kokusunu icine cekmekle gecmez bu hayat!
Sanmıyorum ki kacınca mutlu olasın, ah annem, ah babam diye hayıflanıcaksın, kıymetlerini o zaman anlıycaksın kacarak evlenmis kimi gördüysem, pisman degilim iyi ki yapmısım dedigini duymadım hatta erken evlenenler bile aynı cümleleri kurarken senin bu acelen ne arkadasım? Ne ile gecinceksiniz, nerde yasayacaksınız? Ask' ın karın doyuracagını mı düsünüyorsunuz yoksa? Aklını basına topla lütfen, bende 18 yasında oldum, bende asık oldum, gözüm kör olsa' da okumam, ayaklarımın üzerinde durmam gereken bir yasta sevgilime kacmayı ya da sevgilimle kacmayı hic düsünmedim zaten aile' mi hice sayamam ben, yapamam beni o yasıma getirmis insanlara bu kötülügü annenin, babanın ne kadar üzülecegini bir düsünsene??

Umarım yazdıklarımdan kendine bir pay cıkarmıssındır..

Dilerim, pismanlık duyacagın birsey yapmazsın..

Benim Halamda kaçtı.Halam ailenin en küçüğü ve tek kız hep üzerine titrerlermiş. Kaçtıktan sonra 8-9 sene ailesi görüşmek istemedi. Babaannem halamla dargın öldü. Babam barışmasına rağmen derki kardeşim mi başka birimi arasında fark yok. Sonra öğrendik kocası onu aldatmış dövmüş. Maddi olarak durumları da pek iyi değil.
Kaçtığın zaman kocanın ailesi seni kolay ezer.
Ailene derdini açamazsın.
Yaşın daha çok küçük hayatını mahvetme.
Ana - Baba beduası tutar.
Hem çocukta pek gönüllü değil. Bir kere ailesi istedi diye ayrılan sana sırtını kolay döner.
Hiç bir zaman huzurun olmaz.

angel555 kullanıcısından alıntı
Öncelikle merhaba , bu işin altından tek basıma kalkamıyorum artık sizin gibi dertleşip konusabileceğim kişilere gerçekten çok ihtiyacım var ,bana yardım edin , akıl verin..

Ben kısa boylu(142) hafif balık etli bir bayanım, boy kısalığım genetik bir tedavi felan mümkün değil yani.
MART 2010 ' da nette tanıstıgım birine asık oldum ve ( ayrı şehirlerdeyiz) bir birlikteliğe başladık yaklaşık 4 ay sonra ilk kez buluştuk, kendisi (178 boylarında) kalıplı bir adamdı , fakat aramızdaki boy farkının umrunda bile değildik birbirimizi çok seviyorduk , bulusmadıgımız zamanlarda sabahtan aksama kadar telefonda konusurduk mesajlaşırdık , birde hayallerimiz vardı tabi hep aynı sehirde yaşamayı istemiştk o işini amcasının yanında kurcaktı bende üniversiteyi onun yanında okucaktım oda çalışıp evimiz için adımlar atcakktı ..

Her ay beni görmeye mutlaka yanıma gelirdi (burdada akrabaları var akrabalarında kalırdı) daha sonraları annemle tanıstı ,
Evime geldi yemek yedik ettik. Ve Birlikteliğimizin 1.yılında askere gitti , o askerdeyken annesi ve kız kardeşleri benimle ve annemle tanısmak için yaşadığım şehire geldiler tanıstık (bende bir heycan bir heycan anlatmaya gerek yok snrm). Annen benim hakkmda ne düşünüyor die sordugumda boyu kısa ama bilmiyorum demiş. Sevgdiğimde boyunun önemi yok ben seviyorum demiş neyse 78 gün acemi birliğinde kaldıktan sonra izne geldi bildiğiniz gibi dağıtım izinleri 7 gün ve yanıma gelemiceğini ailesinin izin vermediğini söyledi bizde annemi bir şekilde ikna ettk ve onun yaşadığı şehire gittim ve 3 gün kaldım (annen nsl izin verdi die sorarsanız sevdgm altından girdi üstünden çıktı aldı izin ve annem çok güvenir ona)
3 gün boyunca hersey güzeldide evime dönünce alper annesinin benim hakkımda düşündüklerini anlattı ve mahvoldum , tabii belli etmedim ama kim üzülmezki ?

" Seni çekip çevirebilecekmi ? Bir evi toparlayıp düzene sokabilecekmi ? Çocuklarınız oldugunda onlarında boyu kısa olur ! " gibi şeyler söylemiş neyse bunların üzerinde fazla durulmadan askere yine gitti ve 6 ay boyunca bekledim ben onu ( paraya ihtycı oldu yolladım, telefon istedi yolladım, mektublar yolladım resimlerimi yolladım ) bu 6 boyunca bana hep izine geldiğimde 7 gün yanında kalıcam hep beraber olucaz gibi sözler söylüyordu. Sonra izin günü geldi buraya gelmek için ailesinden izin alamadı ve yanıma 2 günlüğüne de olsa kaçtı ( kaçtı derken bildğnz kaçtı ,sonra annnesi ögrendi tabi kıyametler koptu ama nafile) Ve o 2 gün boyunca bizim evde kaldı (annem babam fln hep beraberdk)
6 ay süren ayrılık için 2 gün çok az geldi ve alper yine yanıma gel 1-2 günlüğüne felan dedi. bende ağladım sızladım annemden izin aldım onun yaşadığı şehire takrar gittim . Sabah 6 da otobüsten indim alper beni almaya geldi eve geçtğmzde herkes uyuodu tabi sonra bizde uyuduk , uyandgmzda Kız kardeşleri felan hep beraberdik ( onlarda beni istemiyor,belli etmiyorlar ama biliyorum) Öğle vakitlerinde alperin annesine misafir geldi bende oturma odasındaydım ( insan hani bakın gelinim geldi die felan tanıstırır dimi ? ama kadın hiçbirşey demedi ) Bende mutfağa su içmeye gittim 5 dklığna tam o sırada annesinin konusmasını duydum komsularına söyle diyordu

" Alper askerliğini bitirp geldikten sonra aydındaki amcasının yanına çalışmaya yollucam orda işini düzenini kursun , sonrada orda evlendiricem" yani anlıcanız kadın beni hiçe saydı neyse bunuda sineye çektim. Evime tekrar döndüğümde alper bana daha mj atmamaya basladı , ilgisizlikler basladı 4-5 gün boyunca konusmadık ona neden böyle davranıyorsun ? die sormak için aradım açmadı telefonları 2 gün ulaşamadım.Ağladım sızladım ( bu sırada annemde alperden nefret etmeye basladı madem böyle yapcaktı benm evmde nie kaldı dedi )En sonunda mesaj attı " seninle ugrasamam bana mesaj atma "die. Ne oldu nayaptım sana dedim " İzin günümü senin içinmi harcıcam atma mj atma ! " gibi sert çıkışlarda bulundu .Ben tabi tahmin ediyorum annesi dolduruyor diyorum ama bir yandada ihtimal vermek istemiyordum.Neyse sonra bu facesini felan dondurmuş , baska face açmış , ilişkisi yok yapmış . Ben bunları gördüm deliye döndüm.. Ağla ağla ağlaa şiştim günlerce yemek yiemedim neden böyle davrandıgınıda anlatmıyordu telefonlarıma bakmıyordu (Bu sıradada annem alperden daha çok nefret ediyordu).. Sonra askere geri gitti ve bir mesaj attı bana "İleride görüceksin ki istenmeyen bir gelin olamktan sa şimdi btmesi daha iyidir hep mutlu olman dileğiyle senin için iyi anlamda hep dua edicem allah bana 1 veriorsa sana 1000 versin " die. Yapma etme bu engelleri aşabilirz aşabilen insanlar var ailen istemeyebilir ama yapabilirz sevgimiz bunları aşabilir başka şehirde yaşarız herkesten uzakta gibi şeyler söyledim. " İleride daha mutsuz olucaksın , annem sana birşey dediiğinde canın daha çok yanacak bunu istemiyorum neden anlamıosn benle olmaz " dedi.Ben sadece seni sevdim dedim oda "Bende seni çok sevdim birtanem ama üzülmekten baska birşey olmuck dedi "
Neyse sonra çook konustuk ve arkadaş kalmaya karar verdik fakat artık alperi annemde istemiyor bana yaşattıklarından sonra ama çok seviyorum , oda çok seviyor ama aileler !!
Sizce bu engeller aşılmazmı ?? İlla ayrılmakmı gerekir. Yemin ederim sakinleştiricerle ayakta duruyorum .. Anlaşmazlıktan felan bitse bu kadar üzülmem.. ama beni seviyor..
Ailesi için terk ediyor .Anlıcanız romea juliet gibi bir aşk hikayesi bizimkisi...

Canım ne romeo ve juliet hikayesi yaa..
Adı üstünde hikaye o.Gerçek hayat öyle değil maalesef.
Annesinin sözüyle sana tavrını belli etmiş ki,aslında doğrusunu da yapmış.
O sana olamayacağını baştan söylüyor zaten,niye ısrar ediyorsun ki.
Seni kandırsa daha mı iyi olacaktı.
Bence aklınızı başınıza alın ve ailelerinizi ezip geçmeyin.

neden konu sahibi`nin hiç cevabı yok acaba
eğer konu gerçekse söyleyecek hiç bir şey
yok bu kız akşama sabaha kaçarrr

aynen dişli biri olsan dahi onlar aielecek sen tek canım haklı bile olsan yok yani anlaşamazsın..

Ben de mümkünse babamın evine kaçmak istiyorum Ekmek elden su gölden Arada bir kocamla buluşup kokusunu çekerim içime Koku karın doyurmuyor, annem yemeğimi yedirir tok giderim

Ben de mümkünse babamın evine kaçmak istiyorum Ekmek elden su gölden Arada bir kocamla buluşup kokusunu çekerim içime Koku karın doyurmuyor, annem yemeğimi yedirir tok giderim

ben annemlere gidince eşimi günde bi iki kere arıyorum eytiyor ora rahat nie evlendiysem

ben de mümkünse babamın evine kaçmak istiyorum Ekmek elden su gölden :d arada bir kocamla buluşup kokusunu çekerim içime :d koku karın doyurmuyor, annem yemeğimi yedirir tok giderim :d

aynen buna katılıyorum ye iç kalk yat ye iç kalk gez yat annemin evine kaçmak istiyorum....

18 yaşındasın, o 21 yaşında.. Annenin elini öpmeyi bile ret eden adam mı seni seviyor ?

Daha bu yaşta sarhoş olacak kadar içiyor..Annesi olmaz dediğinde sana saçma sapan mesajlar atıyor.

Başkasına yakıştıracak kadar basiretsiz.

Sen bu adama nasıl kaçarsın, üstelik bu devirde ?

Annene nasıl yaparsın bunu ? Hiç mi düşünmüyorsun onurlarını ?

Kendi hayatını nasıl hiçe sayarsın, nasıl ?

Annen, hata yapmış.. Senin mutlu olman için seni göndermemeliydi onların memleketine.

Bari artık bugunden sonra hata yapmayın.

Ömürünüzün sonuna kadar mutsuz olursunuz.

Dış kapının dış mandalı.

Ailende olmazsa arkanda (sonra barışsalar bile) evleneceğin adam hiç olmaz.

...

Yorumları okumadan hemen yazmak istedim, belki söylemişsindir ; okuyor musun ?

ya bi anne kizini netten tanistigi birinin evine neden yollasin kalmali hem de.. mutlulugu icin yollamis bi de... askerde cocuk netten tanismislar ailesi istiyomus digerinin annesi istememis bilmemne bilmemne.... bu kadar sacmalik olmazya..

eger anan da seni netten tanistigin askerden izne donen birinin evine git mutlu ol diye yolladiysa ne diyim.. kac

sacmaliklar silsilesi.. eski konulari bi okuyun da ona gore yazin ne yazicaksaniz..

boyle sey olmaz mantigim almiyor yani uzgunum..

ya cidden fake ya da cok anormal bir aile yapisi var.. iyi anne anlayisli anne askerden izne donen cocugun evine yollamaz kizini heleki netten tanismislar falan..

fake degilse de bence kacsin... kocaya degil kendi ailesinden kacsin boyle aile mi olur!

benim kizim olacak netten biriyle tanisacak ben cocugun evine kalmali te bilmemnereden bilmemnereye sehirler arasi yolluycam kizimi... yok daha nelerrrrr

Ne analar ne babalar var erkek arkadaşı geliyor beraber kalıyorlar, kız gidiyor erkek arkadaşında kalıyor hey Allahım

aynen buna katılıyorum ye iç kalk yat ye iç kalk gez yat annemin evine kaçmak istiyorum....

aynen de bir de anen beni dinlemedin hale bak ..........fln derse ,çocukta olunca ben düşünemiyorum..en iyisi tek başına ayakaların üzerinde durabilmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…