kaderimde bu da mı vardı :(

valla bayanlar herkesin yorumuna saygı duyuyorum buraya yazarken de boyle yorumlar geleceğini biliyodum..ben en azından cesaret gösterip anlattım bunu ya soyleyemeyenler....bayan olarak sıze soruyorumm..bir bayan esını kolay kolay aldatabılırmı?SİZ benım evımde neler yaşanıyo nasıl bır evlılığim var nerden biliyosunuz ki?ayrıca fake olsam neden boyle bır konu seçeyim de yazayım ne amaçla yani...

Evet çok cesaretli ve çok dürüstsünüz..

Bilmesi gereken herkesten saklıyorsunuz ama sanalda cesur yürek kesiliyorsunuz :34:

Aşk gelip geçici birşey, bir bakmışın hevesiniz azalmış sevginiz bitmiş geriye ise yıkılmış iki yuva, yüüzstü bırakılmış iki eş ve çocuklar.. Bence böyle birşey hem kendinizi hem diğerlerini kör kuyuya atmak olur. Çünkü yuva yıkanın yuvası olmuyor malesef

Neymiş diye bir bakayım dedim herkesler burdaymış.40 kişi okuyor ve bence hepsi benim gibi içinden sana saydırıyo.Allah hidayete erdirsin ne diyeyim....

evet o bır hata yapmıs esı anlamadan ılk bebeğe hamıle kalmıss....sonra da belkı evlılığımız duzelır dıye ıkıncıyı dunyaya getırmısler ama malesef kı cocuk evlılığı duzeltmez..ben o yuzden yapmıyorum mesela mutsuz bır evlılıkte cocuğun yerı yok bence..ama hata yaptı die sevdiğinin arkasından gıtmesın mı o 28 ben 23 yasındayımm mutlu olmayalım mı yanıı....

elbetteki mutluluk herkes gibi seninde hakkın...amaaaaaaaaa YUVA DAĞITMADAN BAŞKASINI ÜZMEDEN....unutmaki YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ....demekki ADAM EVLİLİĞİNİ KURATRMA ÇABASINA GİRMİŞKİ 2.ÇOCUĞU YAPMIŞ....demekki adam ailesi için hala bişeyler yapma derdinde...bence sen enaxz zararla kurtulmayla bak...bence en sonunda en büyük zararı sen görebilirsin..

mutsuz bir evliliğe çocuk yapmamayı düşünecek kadar mantıklıysan, evli ve çocuklu adama aşık olmayacak kadar akıllı olmalıydın.
başka insanların mutsuzluğu üzerine nasıl mutlu olacaksınız peki

suan mutluyuz zaten tek sıkıntı artık bırlıkte yasamak ıstıyoruz ve ayrılacak ayrılmasına ama cocuklarını cok kullanıyo esı..o cok mu vıcdanlı.......kadın olsaydı da esını elınde tutsaydı madem

ne yaptığımız senı ılgılendırmez dımı ;) ister parkta gezerim ister sahildeee..

valla sıze gore ığrenc olabılır ama ben bunda iğrençlık gormuyorummmmmmmmmm

Cinayetler böyle işleniyor biliyorsunuz dimi :)

Alan razı veren razı bizden ne istiyorsunuz? Ohhh mutluluklar deyip ümit besen şarkıları söylememizi mi?

boşanın
aşık olduğunuz adamla birlikte olmayacaksanız da boşanın
kendinize ve eşinize daha fazla saygısızlık etmeyin

şu pencereden hiç baktın mı olaya ?

sen değilde,eşin seni aldatıyo aldattığı kadın evli üstelik 2 çocuğu var ...
ne düşünürsün ayy kıyamam kadına kmbilir evde ne kadar mutsuzdu demezsin heralde
eminim o kadın or...u damgası yerdi snden , kmbilir nası ayarttı kocamı derdin, bnmkide şerefsizmiş aldatıyo onuda geçtim kadın evli yahu derdin .. derdin de derdin....

o adamdan hayır gelmez, emin ol bunun adı sevgi aşk falanda değil... seven adam başka kadının yatağından kalkıp senin elini tutmaya gelmez ... aşk 2 kişiliktir unutma bunu... çocukları var nası yaparsın muhabbetine hiç grmiyorum orası zaten bambaşka boyut ...

ama şunu kesin net söyleyebilirim... senden kocana hayır gelmez! o adamdan da karısına, çocuklarına hayır gelmez! ikinize hele birbirnzden hiç hayır gelmez!!!!! sen bence kocandan da bu adamdan da ayrıl snra bi silkelen kendine gel ve yepyeni bi sayfa aç hayatına... ama başkalarının imzası olan sayfalar değil :34:

suan mutluyuz zaten tek sıkıntı artık bırlıkte yasamak ıstıyoruz ve ayrılacak ayrılmasına ama cocuklarını cok kullanıyo esı..o cok mu vıcdanlı.......kadın olsaydı da esını elınde tutsaydı madem

yok artıkkkk :30::30::30::30::30::30::30:
kadın olsaydı eşini elinde tutsaydı ne demek :20:siz kendinizi aşmışsınız zaten

elbetteki mutluluk herkes gibi seninde hakkın...amaaaaaaaaa YUVA DAĞITMADAN BAŞKASINI ÜZMEDEN....unutmaki YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ....demekki ADAM EVLİLİĞİNİ KURATRMA ÇABASINA GİRMİŞKİ 2.ÇOCUĞU YAPMIŞ....demekki adam ailesi için hala bişeyler yapma derdinde...bence sen enaxz zararla kurtulmayla bak...bence en sonunda en büyük zararı sen görebilirsin..

oncelıkle yargılamadan benımle konustuğun ıcın sana tesekkur ederım.yaptıklarım doğru deıl evet ama ınsan bazen bıle bıle yanlış yapıyo malesef..ınan benı cok sevdığını bılıyorum..bılmesemm ıcımde en ufak suphe olsa bunların hıcbırını yasamazdım emınım

ahahahhaha siz şaka mısınız Allah aşkına? Çok güzel laflar hazırladım size ama ban yemek istemiyorum :)

bunu bir kadın mı diyor ? o zaman sana demezler mi ;

erkek erkek olsaydı da uçkuruna sahip çıksaydı. karısıyla yetinseydi :44:

Back
X