- 4 Ekim 2018
- 690
- 1.418
- 63
hayır zengin değil kredi kartıda kullanmıyordu çevresi benim bildiğim isimle hitap ediyordu
İki kadını idare eden adam suçlanan yine kadın!
Siz hiç mi aşık olmadınız hayatınızda. 22 yaşındaymış tanıştığında bir de insan henüz o yaşlarda çok kolay hata yapabiliyor, bir erkek uğruna gözleri kör olabilir. Hanımefendinin basireti bağlanmış olabilir, gerçekten adam ustaca idare etmiş olabilir ki bu da akıllara ilk defa yapmadığını getirir.
Yıl olmuş 2019 neredeyse ama hala sosyal medya kullanmayan insanlar var. Herkes sevgilisinin telefonunu, cüzdanını didik didik karıştırmıyor bir açık bulurum diye. Sabahlara kadar yazışıp, telefonlaşmıyor.
Ben inandım konuya ve yerinizde olsam gider karısına benimle ilişkisi olduğuna dair kanıtları gösterirdim. Kadın kadının düşmanı değil yardımcısı olmalı. Umarım sizde kısa süre içerisinde toparlanırsınız ve daha temkinli olursunuz artık.
Konu sahibi bence bu fikri bi düşün.Bence hazır sosyal medyayı buldun , eşin eline kanıt ver.
Hem boşanır bu hayvandan hem de zinayi delil gösterir , tazminat kazanır.
Hem o kadın kurtulur, hem senin için soğur.
*Ben konuya inandım. Her çift geceyarilarina kadar konuşmayı sevmez ki, belki 'bütün gün zaten telefondayim, bari akşam elime almiim şu mereti. Nefret ediyorum telefondan' ayağı yapmıştır.
Kımlık denen bırsey var arkadasım teknolojıye gırmene bıle gerek Yok.adının doğrusunu ögrenseydı bıle yeterdi. Konu sahıbı eğer gerçekse bu saflıkla yıne kandırılır cok fena ınsanlar var ne yazık kı.İki kadını idare eden adam suçlanan yine kadın!
Siz hiç mi aşık olmadınız hayatınızda. 22 yaşındaymış tanıştığında bir de insan henüz o yaşlarda çok kolay hata yapabiliyor, bir erkek uğruna gözleri kör olabilir. Hanımefendinin basireti bağlanmış olabilir, gerçekten adam ustaca idare etmiş olabilir ki bu da akıllara ilk defa yapmadığını getirir.
Yıl olmuş 2019 neredeyse ama hala sosyal medya kullanmayan insanlar var. Herkes sevgilisinin telefonunu, cüzdanını didik didik karıştırmıyor bir açık bulurum diye. Sabahlara kadar yazışıp, telefonlaşmıyor.
Ben inandım konuya ve yerinizde olsam gider karısına benimle ilişkisi olduğuna dair kanıtları gösterirdim. Kadın kadının düşmanı değil yardımcısı olmalı. Umarım sizde kısa süre içerisinde toparlanırsınız ve daha temkinli olursunuz artık.
sen hissetmişin zaten, ama üstünü örtüp görmezden gelmişin...belkide senin bilinçaltında, boşanır beni alır düşüncesi vardı..eğer tüm bu yazdıklarıma hayır diyorsan, aklındanherkese iyi geceler yaklaşık iki aydır iyi gecmeyen gecelerim var gözümün önünden gitmeyen görüntüler...4 yıldır sevdiğim beklediğim adam evliymiş adı bile yalanmış en çok acı veren karısıyla aşk dolu fotolarını gördüm gözümün önünden gitmiyor...ilişkimi kestim konuştum bitti çok içim acıyor bağırmak ağlamak istiyorum içim o kadar dolu ki anlatsam yazsam günlerce bitmez.
kadere yüklemeyin kendi hatalarınızı, insan kaderini kendi belirler..ayrıca inandırıcı gelmedi bana, 4 yılda birinin evli olduğunu anlamamak...siz anlamışsınız ama, üstüne gitmemişsiniz olayın...herkese iyi geceler yaklaşık iki aydır iyi gecmeyen gecelerim var gözümün önünden gitmeyen görüntüler...4 yıldır sevdiğim beklediğim adam evliymiş adı bile yalanmış en çok acı veren karısıyla aşk dolu fotolarını gördüm gözümün önünden gitmiyor...ilişkimi kestim konuştum bitti çok içim acıyor bağırmak ağlamak istiyorum içim o kadar dolu ki anlatsam yazsam günlerce bitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?