kaderimde buda var dı

Yok ya ben kimsenin 4 yıl boyunca açık vermeden yalan soyleyebilecegine inanmıyorum..
Vallahi eğer sizi 4 yıl boyunca Kandırabildi ise tebrik ediyorum...
Bu iletişim çağında bir insan bunca senelik sevgilisini tanımaması ne bileyim bence biraz ütopik..

genelde biz kadınlar cingöz oluruz ama demekki aşk gözünüzü kör etmiş 4 koca yıl nasıl farkedemezsiniz
adam da usta baya demekki hiç fire vermemiş
inşallah pişman olacağınız bir şeyler yaşamamışsınızdır
ömür boyu vicdan yaparsınız

Karısı hiç aramadı mı bu adamı? Hiç ısrarla cevap vermediği bir telefon olmadı mı? Telefonuna hiç bakmadın mı? Yani ben eşimi günde 2 3 kere ararım ama bütün gün mesaj atarım. Demekki karısı da sizin kadar kör durumda.

Çok saçma kusura bakmayinda.
Insan ilk başlayacağı ilişkiye "evliysen ya da başka biri varsa bana bulaşma" niye desin ki ?
4 yıl arkadaşları nasıl bildiğin isimle hitap ettiler ?
4 ay desen anlarım sen 4 yıl diyorsun :)

Arkadaşlar insan başına gelmeden anlayamaz bazı şeyleri. Kıza niye bu kadar yükleniyosunuz.
Açık yüreklilikle anlatmış kendi hatasını da kabul etmiş. Vay efendim teknoloji vay efendim böyle. Geç olsun güç olmasın demişler kurtulduğun iyi olmuş.
Bence karısının haberi olmalı ama bulaşmak istemem dersen sen kendini toparlamaya bak.
Geçmiş olsun kızçem.

Ben 4 yıl boyunca zaten çok düz ve süreklilik arz etmeyen kopuk bir ilişkiniz olduğunu düşündüm.Hayirlisi böyleymiş de geç.Cok için sogumuyorsa git kapısına rezil et.(ama evini bildiğini de sanmıyorum)

İki kadını idare eden adam suçlanan yine kadın!
Siz hiç mi aşık olmadınız hayatınızda. 22 yaşındaymış tanıştığında bir de insan henüz o yaşlarda çok kolay hata yapabiliyor, bir erkek uğruna gözleri kör olabilir. Hanımefendinin basireti bağlanmış olabilir, gerçekten adam ustaca idare etmiş olabilir ki bu da akıllara ilk defa yapmadığını getirir.
Yıl olmuş 2019 neredeyse ama hala sosyal medya kullanmayan insanlar var. Herkes sevgilisinin telefonunu, cüzdanını didik didik karıştırmıyor bir açık bulurum diye. Sabahlara kadar yazışıp, telefonlaşmıyor.
Ben inandım konuya ve yerinizde olsam gider karısına benimle ilişkisi olduğuna dair kanıtları gösterirdim. Kadın kadının düşmanı değil yardımcısı olmalı. Umarım sizde kısa süre içerisinde toparlanırsınız ve daha temkinli olursunuz artık.

Suçlamak kolay çünkü
Bende sosyal medya kullanmıyorum, hiç kullanmadım hayatım boyunca, bundan sonra da niyetim yok
Bazı insanlar usta yalancı oluyor
Kızcağız kanmış belli ki
Konu sahibesi yoluna devam et, toparlanmaya bak
Adamın karısı da ayrı bir durum, dışarıdan biri belki kandılabilir ama aynı evde yaşadığı kadını bu kadar süre kandırmak zor, belli ki o da görmek istemedi. Yaşadığından ders al ve kendini toparla, geçmiş olsun

Konu sahibi, hadi siz anlamadınız, sonuçta 4 yıl bu adamın bi yakını bi arkadaş çevresi var ve onlarla bir şekilde muhatab olmuşsunuzdur, kimsede mi çıkıp bir şey demedi. Yada ne bileyim 4 yıl birliktelikte beraber bir fotoğrafınızı sosyal medyada da mı paylaşmadı.
4 yıl iki kadını uyutan adamın yüzdebinbeşyüz başka görüştüğü kadınlar da vardır.
Sabah sabah çok pis laflar edesim var

Konu sahibi bence bu fikri bi düşün.

4 yil nasil farketmediniz mutlaka cok defa acik vermistir ama siz gozu kapali guvenmissinz cok sevmissinz demekki farketmemissinz. Nerde tanismistiniz?

Ablam dünyanın en pislik insanıyla evli diyebilirim. Yalancı hain ablama ihanet ediyor. 10 senelik evli. Çocuk yapmadı bu yüzden ama asla bundan dolayı demedi.

Flört dönemlerinde belliydi. Milyonlarca defa gözünü açmaya çalıştık. Anlattık söyledik... kör gibi evlendi. Şimdi boşanmak istiyor. Yok gözüm kördü yok çok aşıktım yok sorgulamadım diyor. Yersen eğer. Sizin konunuzda öyle. Aynı şehirde birde arkadaş çevresine girip birde ismini bile bilmiyordum hikaye yani. Söyleyecek çokşey varda neyse
Tabi hissettiniz, belkide anladınız ama dediniz.
Bundan sonra önünüze bakın bari.

Bekarken kocamın nufus kayıt örneğını çıkarmıştım gizlice :) Herseyını ınceledim borcunu harcını sabıka kaydını anasını babasını kütüğünü vs . Ilk tanıstıgım gun eve gittim tüm sosyal medya hesaplarını stalkladım taaaa 10 yıl öncekı sevgılısıne kadar öğrendım :) Senin gibi kadınlar var mı gerçekten kosulsuz şartsız bır erkege guvenen?

Kımlık denen bırsey var arkadasım teknolojıye gırmene bıle gerek Yok.adının doğrusunu ögrenseydı bıle yeterdi. Konu sahıbı eğer gerçekse bu saflıkla yıne kandırılır cok fena ınsanlar var ne yazık kı.

Konu ınandırıcı degıl 4 yıl cok uzun sure sosyal medya kullanmıyor derseniz eskıden yoktu gecmış yıllara sosyal medyadan öncekıyıllara bıle baksanız 4 yıl kandırılan kımse yoktur böyle

sen hissetmişin zaten, ama üstünü örtüp görmezden gelmişin...belkide senin bilinçaltında, boşanır beni alır düşüncesi vardı..eğer tüm bu yazdıklarıma hayır diyorsan, aklından
kadere yüklemeyin kendi hatalarınızı, insan kaderini kendi belirler..ayrıca inandırıcı gelmedi bana, 4 yılda birinin evli olduğunu anlamamak...siz anlamışsınız ama, üstüne gitmemişsiniz olayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…