- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Yok valla biz gayet gece gündüz görüşüyorduk hicte ne telefon geliyodu ne panik oluyodu he belki baska hattı vardı onu bilemem meselaBenim eski esim kadinla arada bir gorusuyormus kadinda calisan oldugu icin misal hafta sonlari sabah beni goturdugu yere aksam kadini yada dun onu getirdigi yere beni goturuyormus bide benim resimlerim vs esimin faceinde whatsappinda hep olurdu
4 yil bana da abarti geldi ama erkekler birbirini cok koruyor ve acik vermiyorYok valla biz gayet gece gündüz görüşüyorduk hicte ne telefon geliyodu ne panik oluyodu he belki baska hattı vardı onu bilemem mesela
Amca cocukları vs ilede tanıstrmıstı misal hic mi biri demez yazık kıza diye dememişti ki yüzüme gülebilmişlerdi
Yapcak olan sahte face acıp ordan bile yapabilir ne olcakki
Burda sadece süre dört yıl olması cok uzun geldi benimki max 3 ayda cıkmıstı ortaya
Ne kadar süre görmemişsin4 yil bana da abarti geldi ama erkekler birbirini cok koruyor ve acik vermiyor
benim eski esim cogu kez telefonu evde birakir yada unuturdu 10 yil hicbir sifresini hattini vs degistirmedi
ama dedigim gibi kadini yakasindan atmaya calismis benimki ama hamilelik olayi olunca isler sarpa sardi
bosaninca haberim olduNe kadar süre görmemişsin
Ah kıyamam yabosaninca haberim oldu
bosanma sebebimiz buymus da baska seyi bahane ettiAh kıyamam ya
Bosanma sebebiniz bile değildi
Kadın birde hamile miymiş, yazıklar olsun o adama yabosanma sebebimiz buymus da baska seyi bahane etti
elbette ki sana da yazık be tatlım. bu yaşta bu devirde bu zekayla hayat senin için zor olacağa benziyorşimdi beni topa tutucaksınız belki ama anlattığım yakın arkadaşlarım herkes ilk başta karısına yazık dedi peki ya ben?
galiba dedigim gibi emin degilim kuzenim cocuklari var dedi 1 hafta kadar önceKadın birde hamile miymiş, yazıklar olsun o adama ya
Nutkum tutulduBekarken kocamın nufus kayıt örneğını çıkarmıştım gizlice :) Herseyını ınceledim borcunu harcını sabıka kaydını anasını babasını kütüğünü vs . Ilk tanıstıgım gun eve gittim tüm sosyal medya hesaplarını stalkladım taaaa 10 yıl öncekı sevgılısıne kadar öğrendım :) Senin gibi kadınlar var mı gerçekten kosulsuz şartsız bır erkege guvenen?
Sizin is mevzusu ne oldu ? Basladinizmi ?galiba dedigim gibi emin degilim kuzenim cocuklari var dedi 1 hafta kadar önce
olmadi malesef yasimdan dolayi iki yere daha basvuru yaptim aslinda yasim.arann kriter lere uygundu amaSizin is mevzusu ne oldu ? Basladinizmi ?
Size sarılmak geldi icimdenbosanma sebebimiz buymus da baska seyi bahane etti
❤Amin Rabbim razı olsunSize sarılmak geldi icimden
Rabbim güc kuvvet versin cok iyi insanlarla karsılastırsın sizi
Hayirlisi olsun insallah.daha iyi bir is bulursunuz umarim.olmadi malesef yasimdan dolayi iki yere daha basvuru yaptim aslinda yasim.arann kriter lere uygundu ama
Amin İnşaAllahHayirlisi olsun insallah.daha iyi bir is bulursunuz umarim.
iyiki ayrilmisssin cunku yuva yikanin yuvasi olmaz sen bilmiyormussun 4 yilda hic mi supelenmedin canim allah boylelerini islah etsin. iyi olmis sakin uzulmeherkese iyi geceler yaklaşık iki aydır iyi gecmeyen gecelerim var gözümün önünden gitmeyen görüntüler...4 yıldır sevdiğim beklediğim adam evliymiş adı bile yalanmış en çok acı veren karısıyla aşk dolu fotolarını gördüm gözümün önünden gitmiyor...ilişkimi kestim konuştum bitti çok içim acıyor bağırmak ağlamak istiyorum içim o kadar dolu ki anlatsam yazsam günlerce bitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?