kaderimde buda var dı

Nasil yani 4 yildir farketmediniz mi hic

Valla ben az cok anliyorum adamlar evli mi degilmi tanimadigim halde bi his doguyo icime anliyorum yani...

Adam dogrumu soyler sana saniyorsun sen inanmayi secmissin sadece bak ufak ufak sinyeller vermis bile.. telefonlarin kapali olmasi gibi

Ee bekar adam gece telefonu neden kapatsın?
1 kulp bulur 2.de güle güle dersin

İyİ ama siz zaten şüpheleniyormussunuz hatta bana öyle geliyor ki sonuc sizi korkuttugu için arastırmaya bile kalkmamıssınız.Bu bılmemek değil bilmek istememek

ben boyle birsey olabilecegine inaniyorum eski eşim hem kadini hem beni ayni mekanlara götürmüş 2 yil ailesi kadini biliyormuş yakin cevreside kadin da evli oldugunu 1.yildan sonra hamile kalinca (emin degilim) oyle ogrenmiş

Cok asıktım dediğin askın tas çatlasın ömrü 2 yıl o ilk heyecan falan.
Ondan sonra gözün açılır.
Su teknolojide sevgilinin eski ssevgilisini bile stalklayarak buluyor insanlar.
Mağarada yasamıs olmanız lazım yeni öğrenmeniz için.
Yada konu fake.
Bence ilk bastan anladıınız,çaktırmadınız,boşatırım bunu diyince adam itiraf etti.

aynen 2.kadinlar bilerek başlıyor herseye

Ben gayet inanırım

Vaktiyle bi görüştügüm vardı
Oda evliymiş ama sürdürdügü hayata bakınca hic evli değil gibiydi lüks restaurantı vardı mesela her sabah alırdı aksam zaten onun mekandaydık vs
Sonra sonra ortaya cıktı üc tanede cocugu varmıs ücüz hatta boyumca
Sözde eşiyle aynı köydenlermiş kücük yasta evlenmiş boyum kadar ücüzleri olmus aynı binada eşiyle farklı dairelerde yasıyorlarmıs akraba oldukları icin bosanamıyorlarmıs ama aynı yerdede kalmıyorlarmıs vs vs
Kim bilir hangi lafı dogru hangisi yalan yanlıstı
Bende sizin gibi ilk kendime acıdım ben nasıl inanabildim bu insana diye ama sonra asıl magdur olanın adamın eşi oldugunu benim sadece adamın hayatındaki piyonlardan biri oldugumu farkettim
Size de gecmiş olsun

Benim eski esim kadinla arada bir gorusuyormus kadinda calisan oldugu icin misal hafta sonlari sabah beni goturdugu yere aksam kadini yada dun onu getirdigi yere beni goturuyormus bide benim resimlerim vs esimin faceinde whatsappinda hep olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…