- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Nasil yani 4 yildir farketmediniz mi hicherkese iyi geceler yaklaşık iki aydır iyi gecmeyen gecelerim var gözümün önünden gitmeyen görüntüler...4 yıldır sevdiğim beklediğim adam evliymiş adı bile yalanmış en çok acı veren karısıyla aşk dolu fotolarını gördüm gözümün önünden gitmiyor...ilişkimi kestim konuştum bitti çok içim acıyor bağırmak ağlamak istiyorum içim o kadar dolu ki anlatsam yazsam günlerce bitmez.
Valla ben az cok anliyorum adamlar evli mi degilmi tanimadigim halde bi his doguyo icime anliyorum yani...herkese iyi geceler yaklaşık iki aydır iyi gecmeyen gecelerim var gözümün önünden gitmeyen görüntüler...4 yıldır sevdiğim beklediğim adam evliymiş adı bile yalanmış en çok acı veren karısıyla aşk dolu fotolarını gördüm gözümün önünden gitmiyor...ilişkimi kestim konuştum bitti çok içim acıyor bağırmak ağlamak istiyorum içim o kadar dolu ki anlatsam yazsam günlerce bitmez.
Adam dogrumu soyler sana saniyorsun sen inanmayi secmissin sadece bak ufak ufak sinyeller vermis bile.. telefonlarin kapali olmasi gibievet bunları yaşadık teli kapalı olduğu dönemler ısrarla sordum evli misin yada başka biri mi var diye saçmalama diyodu ve tanıştığımızda da sormuştum hayatında biri varsa yada evliysen bana dürüst ol hiç başlamayalım diye
Tabiki ona yazık. O karaktersizden boşansa bile çocuklar yüzünden hep bir bağı olacak. Siz illaki unutup yolunuza bakarsınız. O daha mağdurşimdi beni topa tutucaksınız belki ama anlattığım yakın arkadaşlarım herkes ilk başta karısına yazık dedi peki ya ben?
Hepsi toplanıp kandırdı yani sizi. Olacak iş mi bu?hayır zengin değil kredi kartıda kullanmıyordu çevresi benim bildiğim isimle hitap ediyordu
Telefonlar kapalı olduğunda aramalarım reddedildiğinde sordum bunları evli misin dedim hayır diyordu bi kulp buluyodu bende çok sevdiğimden bağlandığımdan inanıyodum inanmak istiyodum aslında zaten ilk bir yılda telefon sıkıntısıda yoktu sonralarda başladı bu sorunlar ve ben artık olan oldu diyorum ama berbat hissediyorum kendimi
Eşine ulaş anlat onun da bilmeye hakkı var senin yaşadıklarını kendisi de yaşasın yanına kar bırakmason günlerde ben artık evlilik istediğimden bahsedince ortaya çıktı evliyim dedi iki çocuğum var dedi inanmadım dalga geçiyosun dedim
erkekler arasinda oluyor malesefHepsi toplanıp kandırdı yani sizi. Olacak iş mi bu?
bencede keske o kadinda bana ulassaydiEşine ulaş anlat onun da bilmeye hakkı var senin yaşadıklarını kendisi de yaşasın yanına kar bırakma
aynen 2.kadinlar bilerek başlıyor herseyeCok asıktım dediğin askın tas çatlasın ömrü 2 yıl o ilk heyecan falan.
Ondan sonra gözün açılır.
Su teknolojide sevgilinin eski ssevgilisini bile stalklayarak buluyor insanlar.
Mağarada yasamıs olmanız lazım yeni öğrenmeniz için.
Yada konu fake.
Bence ilk bastan anladıınız,çaktırmadınız,boşatırım bunu diyince adam itiraf etti.
Haberi olmamıştır kesinlikle ulaşbencede keske o kadinda bana ulassaydi
Benim eski esim kadinla arada bir gorusuyormus kadinda calisan oldugu icin misal hafta sonlari sabah beni goturdugu yere aksam kadini yada dun onu getirdigi yere beni goturuyormus bide benim resimlerim vs esimin faceinde whatsappinda hep olurduBen gayet inanırım
Vaktiyle bi görüştügüm vardı
Oda evliymiş ama sürdürdügü hayata bakınca hic evli değil gibiydi lüks restaurantı vardı mesela her sabah alırdı aksam zaten onun mekandaydık vs
Sonra sonra ortaya cıktı üc tanede cocugu varmıs ücüz hatta boyumca
Sözde eşiyle aynı köydenlermiş kücük yasta evlenmiş boyum kadar ücüzleri olmus aynı binada eşiyle farklı dairelerde yasıyorlarmıs akraba oldukları icin bosanamıyorlarmıs ama aynı yerdede kalmıyorlarmıs vs vs
Kim bilir hangi lafı dogru hangisi yalan yanlıstı
Bende sizin gibi ilk kendime acıdım ben nasıl inanabildim bu insana diye ama sonra asıl magdur olanın adamın eşi oldugunu benim sadece adamın hayatındaki piyonlardan biri oldugumu farkettim
Size de gecmiş olsun
biz bosandik kadinla dini nikahi var simdi kadin bosanamamis onu bekliyorlarHaberi olmamıştır kesinlikle ulaş
o bana bosaninca ulasti sen cok guzelmissin resmini yolla diyeHaberi olmamıştır kesinlikle ulaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?